ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako bre glupo? Pa to je sustina. :D
Ali time ne mozes da prognoziras ko ce da pobedi koga,ili ko ce sta da osvoji...
To zavisi samo od spremnosti i srece odredjenog tenisera...
Ko ti ne garantuje da ce Federer da slomi nogu i oprosti se od karijere?!
O tome sam pricala...ako me sad razumes...:)

Hahaha,bas naprotiv....:lol:
Nego,ne oslanjam se mnogo na statistike i prognoze,nikad ne znas...
Eno,moj ljubimac se povredio npr.mada od njega i nema bas neke vajde...
Tommy Haas je u pitanju....Ja sam bar realna,ne izdizem svoje ljubimce u nebesa kao neki:lol:Nemoj da me prozivas ovde javno za partibrejkera!;)

Evo Davis Cup rezultata

World Group 2008 - Quarterfinal

Russia v Czech Republic 1 - 1
Argentina v Sweden 1 - 1
Germany v Spain 0 - 2
USA v France 2 - 0

prstima jedne ruke mogu se nabrojati teniseri koji imaju fakultet a poslednji medju njima je Mario Ancic... Mario je danas postao diplomirani pravnik a lepo je sto se na tome nece zaustaviti

svaka cast majstore

klinac Rajan Harison postao je tek treci igrac od 1990. koji je pobedio u jednom ATP mecu sa 15 godina (pre njega,Rafa i Gaske...lepo drustvance) na turniru u Hjustonu

u sledecem kolu igrace najverovatnije sa Blejkom i bice to veliki mec za njega

Odlican clanak...;)
Kada se sve sabere i oduzme...trenutno stanje nam govori da su prva tri tenisera u losoj formi i da se moze ocekivati napredak Davidenka i meni veoma dragog Rodika8-)
tesko ce rodik na sljaci, al ajd' videcemo :)
a ne znam zasto je rafa u losoj formi? vise nego solidno je odigrao do sada- nijedan slabiji rezultet nije imao... a novak je izgubio jedan mec prvog kola posle osvojenog majamija (i polufinale protiv rodika koji je igrao izuzetno + iskulirao je jedan manji turnir ako se ne varam)- nije to bas dovoljno da bi smatrali da je van forme. a i mudro je ostavio estoril fedji :) a fedja- sto kaze nordic... opet klimavo... davidenko sa druge strane ubedljiv...

Ne znam da li je mudro otvoriti Davis / Fed Cup temu kao posebnu, pa evo lepih vesti ovde :D

ODLICAN ZREB za opstanak u Svetskoj Ligi- PUTUJEMO U SLOVACKU! :D
[sa B92 (http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2008&mm=04&dd=16&nav_id=294286 )]

"Teniska reprezentacija Srbije igraće u gostima sa selekcijom Slovačke u plej-ofu za opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa, odlučeno je žrebom u Londonu. Slovačka će, kao jedan od vodećih nosioca, biti domaćin, najverovatnije u Bratislavi, a mečevi će se igrati od 19. do 21. septembra.

Pravo izbora podloge imaće Slovaci. Pobednici plej-of duela igraće sledeće sezone u Svetskoj grupi Dejvis kupa, dok će poražene ekipe nastupiti u regionalnim takmičenjima.

Iako nema nijednog igrača među prvih 100 na ATP listi, Slovačka je trenutno na osmoj poziciji ITF rang liste, pre svega zbog fantastičnog rezultata iz 2005. godine, kada su stigli čak do finala prestižnog takmičenja...."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back