ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma koji crni Ljubicic... ako veliki Brazilac ima jos makar malo snage u nogama trebao bi da ga pobedi.

da celavi igra 150 godina na sljaci ne bi postigao sto i Kuerten
u pravu si! :) editovao sam poruku i stavio ljubu u zagradu :o
pretpostavljam da ti se nimalo ne svidja sto je rafin prvi protivnik mario... stvarno je steta kada na pocetku ispadne onaj koji bi prolaz zasluzio vise od vecine tenisera koji zapravo prodju dalje...

evo i rasporeda meceva za sutra... izgleda da cemo gledati tipsu sa obzirom da je na centralnom (sto verujem da se gotovo jedino i prenosi)... oko 13-14h verovatno :)

COURT CENTRAL start 10:00 am
[13] J Ferrero (ESP) vs M Llodra (FRA)
F Lopez (ESP) vs [14] A Murray (GBR)
J Tipsarevic (SRB) vs [9] P Mathieu (FRA)
[WC] G Kuerten (BRA) vs I Ljubicic (CRO)
[WC] G Couillard (MON) / J Lisnard (MON) vs R Nadal (ESP) / T Robredo (ESP)

COURT DES PRINCES start 10:00 am
F Santoro (FRA) vs [Q] K Vliegen (BEL)
N Mahut (FRA) vs F Volandri (ITA)
[Q] N Lapentti (ECU) vs P Starace (ITA)
G Monfils (FRA) vs F Verdasco (ESP)
P Hanley (AUS) / L Paes (IND) vs D Nalbandian (ARG) / S Prieto (ARG)

COURT 2 start 10:00 am
[Q] I Minar (CZE) vs [WC] M Ancic (CRO)
T Haas (GER) vs [Q] O Rochus (BEL)
[10] C Moya (ESP) vs S Querrey (USA)
N Djokovic (SRB) / R Stepanek (CZE) vs J Kerr (AUS) / R Wassen (NED)

COURT 9 start 12:00 noon
R Stepanek (CZE) vs R Soderling (SWE)
[16] P Kohlschreiber (GER) vs J Acasuso (ARG)

i ancic je pokazao sta zna... neverovatno da je morao da dobije wild card da bi igrao!
a tipsi svaka cast! stvarno se uozbiljio covek... nimalo naivan protivnik nije bio matju...
samo mi nije jasno, sta ce djokovicu igranje u dublu (sa stepanekom)...? eh, pa valjda on zna najbolje... :)
... a ispade moja....

da,dobra partija Splicanina... ybg,mora vajld kard jer je slab sa poenima ali gde god se prijavi organizator ga rado stavlja

cudi me da je Karlos izgubio od onog dzina iz Amerike,bas bih voleo da vidim taj mec

tek sada shvatih da i nadal igra dubl!! hmmm... mora da nesto propustam... :confused: ... djokovic i stepanek prodjose prvo kolo...
a izgleda da brazilac ipak nema snage da sredi ljubu...

to mi je jasno- kompenzacija za neigranje na estorilu... ali za igru na sljaci je potrebno vise snage nego na drugim podlogama, i nisam siguran kako ce je skupiti u tesnom rasporedu ne samo ovog turnira, nego citave zbijene serije mastersa pre RGa... znam da dubl ne iziskuje preterane napore, ali ipak.....

sad cu da zovem Rafu da ga pitam :mrgreen:
hehehe :D ma bolje ga samo cimni da on zove tebe- nije mala stvar na ovu skupocu :lol:
samo da ne igra black jack sa noletom- to bi znacilo da mu je mob ugasen... :D

evo rasporeda za sutra: http://www.atptennis.com/en/common/...//www.atptennis.com/1/posting/2008/410/op.pdf
nole igra u slicno vreme kao danas tipsa (znaci oko 13h najranije)...
rafa i fedja tek u sredu... a zanimljivo je da tipsa igra dublove u paru sa gaskeom :D a sutra i zimonjic i nestor igraju protiv rafe i robreda :D

da znas,cimnucu ga.. zna on kakva je situacija sa mojom kredom :mrgreen:

ko ce da doceka sredu,bas zelim da vidim ratnika na terenu kojim caruje. sutra cu se zadovoljiti i pobedom Liverpoola

Ma ljudi,sve,sve,nisam bio u Beogradu danima,ali moram da iskomentarisem titulu Federera u Estorilu!!!

Jes da nije previse vazan turnir i da donosi samo 300 bodova,ali ipak fino ga je opet videti kako pobedjuje.Samo da na ova 4 turnira na sljaci uzme bar jednu titulu i ja mogu da budem zadovoljan.Posle moze i da igra finale Roland Garosa,eto.. :D :D :D

A za ono igranje u dublu..Neka,izmorice se omladina...Pa da TATA uzme titulu :D

Ma ljudi,sve,sve,nisam bio u Beogradu danima,ali moram da iskomentarisem titulu Federera u Estorilu!!!

Jes da nije previse vazan turnir i da donosi samo 300 bodova,ali ipak fino ga je opet videti kako pobedjuje.Samo da na ova 4 turnira na sljaci uzme bar jednu titulu i ja mogu da budem zadovoljan.Posle moze i da igra finale Roland Garosa,eto.. :D :D :D

uh ala si skroman imenjace! pored zivog rafe!? :D prosle godine je sa top formom jedva marnuo (taj) jedan. :o

kako je bilo u Kg-u?

majstore,nije on pobedio nikoga!!! Davidenko bio bolji ali mu lepo predao emc,cisto da se nastavi niz u njihovim medjusobnim duelima. strasno me iznervirao

nece ti se ovaj nagledati titula,ni na sljaci ni bilo gde drugde

valjda samo 200 bodova.
i ja mislim da je samo 200... samo, nisam siguran da je i toliko zasluzio (u smislu da nije imao ni jednog jedinog ozbiljnog protivnika osim onog koji mu je predao i pokazao da je najneozbiljniji od svih).

a ovi udavise prenos. iovako mi je slika (preko kablovske) toliko slaba da jedva mogu da vidim lopticu, a jos je uglavnom i nema... eto nordic, nek ti bude lakse sto rafa danas nije igrao- tesko da bi se nagledao tenisa....

Italijanske novine su pogresno prevele sa engleskog, ipak ucestvuje u Monte Karlu.
A ti blondie nauci da se negacija uz glagol pise odvojeno!

Bolje ti nauči da nepišeš klevete i lažne informacije po forumu nego da gledaš da li je neko napravio grešku u pisanju. Nije toliko ni bitno kako je napisano važno je šta je napisano!

lepo kazes,nije taj zasluzio ni pola od poena koje je dobio

dobro je brate,ja mislio da sam slep pored naocara jer ni ja ne vidim lopticu :-(

strpicu se do sutra

Baš je zaslužio i to i više od toga. Federer je bio bolestan pa nije predao ni jedan meč a mogao je da se izvuče na bolest. Dok Davidenko preda meč u Nedelju dok u Sredu već igra i koja mu je to povreda:confused: Lakše mu je ovako nego da časno izgubi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back