nordic_warrior
Elita
- Poruka
- 18.286
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemaju ali im nisu ni potrebne... Rafine ce uskoro krenuti,Fedja treba da se zabrine
Bolje reći Rafa ima da se brine jer ima da brani najviše poena od prošle godine!
...nego sta ces sa Noletom, on ako ovako nastavi sa 22 ce biti uspesniji od Rafe?

jel se ti ovo care zaebavas
nema smisla bilo koga nabrajati u prilog prethodnoj tvrdnji. mada, ne mislim da je nordic ikada rekao da je nadal najbolji ili najposebniji- jednostavno izricito navija za njega. ja ne bih umeo da navijam za bilo koga osim pre nego za noleta- kada ga vec imamo... ali me ni najmanje ne opterecuje sto nije svakome ko zivi u srbiji tako... kada bih probao sve sto mi nije jasno da razumem- eksplodirala bi mi glava utrenu... neke stvari prosto prihvatas (pogotovo kada u njima nema niceg loseg)
... i tako- ja sam presrecan sa noletom, imenjak i blondie sa fedjom, nordi sa rafom..... itd., itd..
a ako na ikoga vredi kladiti se ove sezone... to je na rafu kada igra na sljaci. tesko da ce iko i na bilo kojoj podlozi biti toliko ubedljiv ove godine... da se zamene brojevi turnira na zemlji i tvrdoj podlozi, mislim da bi vec godinama imali rafinu dominaciju- vecu od ove federerove... mada, ova luda sezona svasta moze da donese...
ja cutao i cekao da moj brat potvrdi![]()

haha, i na Fish-a i Andersona, jel da?E pa druga je stvar ako se govori o trenutnoj igri,po tome onda moramo da s ebacimo i na Davidenka,Rodika i Mareja![]()
![]()
Nole igra bolje kad se racunaju sve podloge,ali kako god da okrenes,nije ni Rafa vise za bacanje na tvrdoj podlozi.Pogledajte rezultate posle Vimbldona Nadala od prosle sezone.Nije kao Roze,ali nije ni za bacanje.
haha, i na Fish-a i Andersona, jel da?![]()
Jasno je na sta sam mislio. Ko se pravi da nije razumeo, taj ima bar jedan Federerov poster na zidu.