ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
neznam sto bi se zajebavao?to sto ti bas nisi ljubitelj Djokovica ne daje ti pravo da ga omalovazavas,ni ja licno ne volim Federera pa nemogu da kazem da je on los jer je covek oborio skoro sve moguce rekorde i osvojio gomilu titula...a Garwor je rekao za Djokovica da ako ovako nastavi, dakle ako nastavi da igra kao ovaj prvi deo sezone kad je osvojio prvi grend slem i prvi masters u sezoni moze da prestigne Nadala,sto naravno nemora da znaci da ce tako biti,jer realno tesko da ce Djokovic uspeti da zadrzi ovakvu igru tokom cele godine,ali dobro videcemo....
ali sad ide sljaka gde je Nadal stvarno najbolji i to ce biti pravi ispit za Djokovica da vidimo jel moze da se nosi sa Nadalom na sljaci.inace ja gotivim Nadala i mislim o njemu sve najbolje veliki teniser bez sumnje ali nije on toliko bolji od Djokovica da sad nemogu da se porede,trofejniji jeste ipak on ima 3 grend slema naspram jednog koji je osvojio Nole,ali nije bas toliko bolji,na cvrtoj podlozi je Djokovic bolji ali sve ukupno jos zaostaje za Nadalom...

Preterao si ga sa tim Nadalom.I drugi imaju misljenje drugachije o Nadalu(drugachije od tvog).Nije ti taj Nadal svemotjan,josh malo i Nole ga prolazi.Ceni i druga mishljenja,ne misle svi kao i ti.Nije svakome Nadal omiljeni teniser.Shto mi je gadan kad pochne da se chesha onako,pa zna da ga gledaju mnoooogoo
ljudi.Nadal nije nishta posebno,jeste da je realno postigao vishe od Djokovitja ali mu to netje uskoro vredeti.

Gle,al napadoste dobrog coveka :D

Nole do 22 ne moze ni u teoriji da predje Nadal,jer koliko ima trofeja....Nole ima 9 trofeja,a Rafa 23,razlika je evidentna,a Rafa je nepunih godinu dana stariji od Noleta.dakle,do 22 godine Nole mora da uzme 14 trofeja,a on brat bratu ne moze da uzme sve turnire u narednih godinu dana koje igra.

Nole MOZE da predje Nadala do kraja sezone,mozda i mnogo pre,ali za to se ipak pita i sam Nadal.Na kraju krajeva,mozda i nas Nole padne tokom sezone,nije nemoguce.Kako je i sam Nole rekao prosle sezone,on ide step by step,znaci,ove godine bi mogao da napadne to drugo mesto,mozda i da ga uzme,a ako ne-da se max priblizi Rafi i Federeru.A onda,ako ova dvojica dozvole i on naravno da sve od sebe,ko zna? :D

A da,btw,Nadal JESTE nesto posebno! Ja navijam za Federera,ali ako poznajete istoriju tenisa,videcete koliko je igraca u istoriji igralo dve godine zaredom finale Roland Garosa i Wimbldona.Ja ovako na blic,mogu da kazem da su to bili Federer,Nadal i Bjorn Borg.Mozda se tu ubacio jos neki teniser,ali to je veoma mala grupa tenisera u svakom slucaju.

Dalje,Rafa je uzeo 3 RG zaredom!Jedini covek kome je to uspelo je bio Bjorn Borg,koji je to uspeo 4 puta zaredom da uzme.

Jos jednom,Rafael Nadal JESTE nesto posebno!

eto sad je ispalo da sam ja napao Nordica,nisam ga uopste napao samo sam rekao da ipak nije Nadal toliko bolji od Djokovica da ovaj nemoze da ga prestigne,mada ipak se slazem da ce ga Djokovic tesko prestici do 22godine.znaci ponavljam ja licno bas gotivim Nadala i smatram ga za vrhunskog tenisera znaci covek je na sljaci ubedljivo najbolji igrac, o njemu mislim sve najbolje i kao teniseru i kao coveku i uvek za njega navijam kad igra sem naravno protiv Djokovica,slazem se da je on nesto posebno jer covek koji osvoji tri puta zaredom Roland Garos zasluzuje takve pohvale,samo kazem da ne treba ni Djokovica otpisivati tek tako,jer je svojim igrama i prosle a pogotovo na pocetku ove sezone dokazao da moze da se nosi sa vodecim dvojcem,e sad ja se slazem sa tobom Srle to nista nemora da znaci,mozda Djokovic do kraja sezone ne osvoji vise ni jedan turnir,ko ce ga znati?u tenisu je sve moguce...
sad cekamo ove turnire na sljaci gde je favorit naravno Nadal,ali bicemu tesko jer brani veliki broj bodova...

slazem se da rafa jeste nesto posebno, ali i da nije jedini takav :) nema smisla bilo koga nabrajati u prilog prethodnoj tvrdnji. mada, ne mislim da je nordic ikada rekao da je nadal najbolji ili najposebniji- jednostavno izricito navija za njega. ja ne bih umeo da navijam za bilo koga osim pre nego za noleta- kada ga vec imamo... ali me ni najmanje ne opterecuje sto nije svakome ko zivi u srbiji tako... kada bih probao sve sto mi nije jasno da razumem- eksplodirala bi mi glava utrenu... neke stvari prosto prihvatas (pogotovo kada u njima nema niceg loseg) :) ... i tako- ja sam presrecan sa noletom, imenjak i blondie sa fedjom, nordi sa rafom..... itd., itd..
a novak je inace imao plan da ove godine zavrsi trku na jednom od 8 mesta koja mu garantuju sangaj. posto je najverovatnije da ce u tome uspeti- svakako da ce sada pokusati da ostvari svoj zivotni cilj (ili da mu pridje korak blize)- ali lepo je znati da je svestan toga da je 3. teniser 3 puta krace nego sto je nadal 2., i 5. puta krace nego sto je fedja 1... uostalom, izjave o planovima su vise odgovori na glupa pitanja- svako ce dati sve od sebe i svako ce biti srecan da ostane na visokom mestu ili zauzme bolje... tako da- odlicno bi bilo za novaka da ostane na ovom mestu, a fantazija da ode jos dalje. ali, cak 1200 bodova je daleko od rafe i 2000 od fedje... sada mu je davidenko blizu koliko je fedja daleko... a trenutne partije mislim da nikoga ne mogu da favorizuju. jeste nole osvojio 2 ogromna turnira, ali je i pukao u prvom kolu... fedja je fedja i nikada ne sme biti otpisan, a rafi sve ide po planu. nije uzeo trofej, ali je dolazio do zavrsnice svakog velikog turnira... tu je i gomila igraca koji su ove godine pruzili neverovatne partije, i bas ce biti zanimljivo videti sta ce se dalje desavati. ne mogu da docekam predstojece masterse i RG :) a ako na ikoga vredi kladiti se ove sezone... to je na rafu kada igra na sljaci. tesko da ce iko i na bilo kojoj podlozi biti toliko ubedljiv ove godine... da se zamene brojevi turnira na zemlji i tvrdoj podlozi, mislim da bi vec godinama imali rafinu dominaciju- vecu od ove federerove... mada, ova luda sezona svasta moze da donese...
i da- slazem se sa garijem. i ja gotivim nadala i volim da pobedi dog god nije novaku na putu. dok ne mogu bas da smislim fedju- ma koliko ga postovao... a nordicov nacin navijanja treba shvatiti- po svaku cenu, nema sredine kod njega :)

Da nesto rascistimo: Rafa je bolji od Rogera. Nole je bolji i od Rafe i od Rogera. => Roger je najgori od sve dece i mora u Estoril. :D

Pricam o trenutnoj igri ne o broju titula. A to sto je razlika 1200 bodova, to je zato sto je Rafa borac i igra uvek do kraja. Ali kalkulant Nole ima bolju igru na vecini podloga, tako da ce ga kad tad stici. Ako Nole zasedne na prvo mesto tp-a pre Rafe i osvoji jos koji gs i par mastersa, po meni ga j eprestigao, broj trofeja nema presudnu ulogu..

E pa druga je stvar ako se govori o trenutnoj igri,po tome onda moramo da s ebacimo i na Davidenka,Rodika i Mareja :D :D :D

Nole igra bolje kad se racunaju sve podloge,ali kako god da okrenes,nije ni Rafa vise za bacanje na tvrdoj podlozi.Pogledajte rezultate posle Vimbldona Nadala od prosle sezone.Nije kao Roze,ali nije ni za bacanje.

Marej pogotovu! :rotf: :rotf:A Nole je napredovao do sada najviše od svih..Već skoro 2 godine je teniser koji je najviše napredovao..I tek će..
Laie_30B.gif

Mislim da je glupo raspravljati se i prognozirati ko ce da bude kakav i za koliko,ko ce napredovati,a ko nece...Statistike do sada nemaju nikakvo znacenje za dolazeca takmicenja....Ko bude bio najspremniji i imao malo vise srece,taj ce da osvoji vise poena....nama samo ostaje da naklapamo....a to je malo bezveze!:)

E pa druga je stvar ako se govori o trenutnoj igri,po tome onda moramo da s ebacimo i na Davidenka,Rodika i Mareja :D :D :D

Nole igra bolje kad se racunaju sve podloge,ali kako god da okrenes,nije ni Rafa vise za bacanje na tvrdoj podlozi.Pogledajte rezultate posle Vimbldona Nadala od prosle sezone.Nije kao Roze,ali nije ni za bacanje.
haha, i na Fish-a i Andersona, jel da? :D
Jasno je na sta sam mislio. Ko se pravi da nije razumeo, taj ima bar jedan Federerov poster na zidu :D

Rafa je veliki fajter kao sto sam i rekao vec, i zato i navijam za njega, osim kad igra sa Noletom naravno.

haha, i na Fish-a i Andersona, jel da? :D
Jasno je na sta sam mislio. Ko se pravi da nije razumeo, taj ima bar jedan Federerov poster na zidu :D.

Paaaaaaaa...heehhee :D E zamisli,nemam ni jedan poster Federera u stanu..Mada imam jedan u casopisu,mali,znas vec ;)

Bre ranije da si mi video sobu..Do pre 3,4 godine...Sve velike NBA zvezde,Indijana Dzons i Zan Klod,ooooooooogroman poster Cikagovog Junajted Centar i tome slicno...Zamisli,tad jos Federer nije igrao,onda mozes misliti kad je to bilo :D

E da,imao sam Karlosa Moju od tenisera,da,da,secam se :D :D :D

Hm, dal da mu verujemo? :D Onda sigurno ima wallpaper, Roger udara bekhend :)

Da si video moju sobu pre 16-17 godina: ceo zid kolko sam mogao da dohvatim izlepljen slikama kola koje sam isecao iz novina, na drugom zidu mladjani Andre Agasi, i Piksi u prirodnoj velicini (onaj poster iz Tempa ) :D:D:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back