ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cuo sam da je Ancic diplomirao i zavrsio fakultet,lepo za njega ali samo tako i moze da dospe u javnost,ne secam se kad je osvojio neki turnir,nikad od njega nece biti veliki igrac...uvek ce ostati prosecan i nista vise od toga,a mozda je mogao da bude novi Ivanisevic

cuo sam da je Ancic diplomirao i zavrsio fakultet,lepo za njega ali samo tako i moze da dospe u javnost,ne secam se kad je osvojio neki turnir,nikad od njega nece biti veliki igrac...uvek ce ostati prosecan i nista vise od toga,a mozda je mogao da bude novi Ivanisevic

napisao sam to pre tri dana

da li si ga mozda gledao na Wimbldonu 2004. i znas li kakve su ga sve bolesti nakon toga terale?

Terale ga bolesti od tenisa.
Imao je mononukleozu, isto ovo ko i Federer samo što je njegova bila teži oblik pa je zbog toga pauzirao. Ali je zato vredno učio. Svaka čast. Inače i njegov brat i sestra su igrali tenis i svi imaju fakultetske diplome. Uzorna porodica.

nordice znam da je bio bolestan i da mu je to omelo karijeru,ali opet nije postigao nista vredno da se izdvoji kao neki drugi teniseri...inace gledao sam ga pre par godina neznam koji je to bio turnir ne secam se i tada je bas dobro igrao,to je bilo pre te bolesti,mozda je bio bas taj vimbldon 2004

pa upravo se ovom diplomom istakao,opet cu reci da verovatno ne postoji ni 5 tenisera koji imaju fax... takodje,trudi se dva puta vise od ostalih (jer je naravno zaostao sa formom) a za vikend je doneo Hrvatima i Davis kup pobedu

Lepotan jedan.......................Obozavam Maria i po igri i izgledu..............One bolesti su ga upropastile.Tad je bi bash dobar.Ali je pauzirao

bravo Davidenko... resio si da mu poklonis i mec

svaka cast :rolleyes:

dovuce se ovaj ni kriv ni duzan do titule ali moze da zaboravi na trofeje bar do trave a i tu ga ceka veliki duznik

Kad,kad??????//To moram da gledam.Nadam se da ce Fedja da izgubi.

he he džabe si se nadala
730284.png
baeh1.gif

izasao ZREB ZA MONTE KARLO... http://www.atptennis.com/en/common/.../www.atptennis.com/1/posting/2008/410/mds.pdf

* rafa ne moze da se sastane pre finala ni sa federerom, ni sa noletom... opet (kao na AO) ukrstaju 1. sa 3., a 2. dobija 4... sto mi nije jasno... ali, rafa ima velikog protivnika vec. u drugom kolu- karate kida!! posle je lakse- ferero, pa ferer i u 1/2f davidenko...
* nole u drugom kolu najverovatnije igra protiv kertena (osim ako ga ljubicic ne iznenadi), pa vec u trecem- marej... eh... posle idu i moja / gaske, pa u polufinalu fedja...
* fedja nalece prvo na simona, pa na karlovica i pre novaka (nadam se)- na nalbandiana...
* biljka ima ubedljivo najbolji zreb- do polufinala nema ozbiljnijeg konkurenta... najveca imena u njegovom delu su kolsrajber, monako i juznji!!!

can't wait... :) btw... novak smatra da je ove godine jos spremniji za sljaku nego prosle [kako kaze (a verujem mu :)): strpljiviji je, iskusniji i fizicki spremniji], ali se ne nada preterano trofeju na RG-u... potvrdio je ono sto svi znaju- da rafa unapred ima jednu ruku na njamu... - ( http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2008&mm=04&dd=20&nav_id=294905 )

prenosi su naravno na sport klubu; da neko slucajno ne pita... a kada... www.sportklub.info , ili jos bolje: www.atptennis.com . mada, svi znamo da ce neko nesto bezvezno morati da pita... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back