ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
u ovoj sezoni posle Nadala je ubedljivo najuspesniji Djokovic sa 3 velike titule,grend slem i dva mastersa,plus medalja sa olimpijskih igara...
zvoncice verovatno je da nas lozi jer ne vidim sta drugo

@NS GARI

Postalo je ocigledno da se sa njim uopste ne treba diskutovati, sad sam jos i dete , ha ha, a starija sam od njega 1000%.

Samo se pitam koji su njega pehovi spopali u zivotu, pa je tako maliciozan .

alo covece ko je sad poredio Nadala i Djokovica???ja ti govorim za Djokovica i Del potra i da su Novakove titule mngo vrednije od del potrovih,ali dzabe ja pisem...

ma odustajem stvarno nema svrhe zvoncice nece on nikad ukapirati neke stvari,previse je ispunjen mrznjom prema Djokovicu,ja odustajem a ti ako imas volje nastavi zvoncice

Ja imam volje da diskutujem i da se raspravljam, ali nazalost nemam vremena.:mrgreen:Od sutra sam na putu, ali javljam se za nekih desetak dana ponovo, dotad se nadam da ce Nole da zbrise Rodika , Fedexa i Mareja i da cemo imati jos vise materijala za raspravu sa nordicom:lol:

Zvoncice ja pokusavam vec neko vreme ali ne vredi...uvek sam pisao objektivne postove i nisam govorio da je Novak najbolji na svetu ali nemogu da precutim kad on pljuje Novaka a hvali recimo ancica ili del potra,mislim svaka cast del potru on je ok igrac ali svi mi znamo da bi on te 4 titule menjao za jednu od ovih sto je Djokovic uzeo...a ovo za ovaj Us open ma garantujem ti da Nole uzme i ovo on bi opet pisao da je los i hvalio "velike titule"Del potra...ili ancica koji ima 3 titule u karijeri a neznas koja je smesnija od tih

vec sam jednom napisao: nordic jako dobro poznaje tenis, ali je prevatren navijac (a biti prevatren navijac ne cini ga losim covekom) da bih se preterano upustao u diskutovanja... kapiram ga kako ga kapiram (a nadam se da to radim dobro) i nekako kad sve saberem- bas volim sto je takav.... nekako je sve ovde zbog svega toga zabavnije... :)

ako se neko zapita- novak vs rodik je oko 01.15... videcemo da li je ostalo gasa u novaku..... fizicki tj. kondiciono (da ne kazem zdravstveno) je ove godine delovao bolje nego ikad, ali je po tom pitanju jos uvek slabiji mozda i od svakoga u prvih 10, mozda cak i 20.....

mini off:
btw, cesto pisem kao da se obracam svima osim (u ovom slucaju) nordicu... to je samo zato sto su svi ostali veci broj od njega jednog... ali sve sto pisem o njemu je naravno poruka i direktno za njega... tj. tebe. (morao sam ovo da napisem, da slucajno ne zamirise na kurvinsko ponasanje- koje je po meni i nemoguce u javnoj raspravi, al' ajde da zakomplikujemo i idemo uz sopstvenu prirodu) ... ;)

Poslednja izmena:
e pa momci svaka vam cast :worth:

Srle i ja trtljamo o ovom mecu od juce jer je jednostavno bilo nemoguce da ispadne los!

zavrsila se nestvarna del Potrova serija ali on moze da peva. Ima 4 titule ove godine (nek mu sejavi jos neko sa 4 osim Rafe) i nanizao je 23 pobede. Fedja ima dve titule i nekih 11uzastopnih pobeda. nema sumnje da ovog momka ceka svetla buducnost i veoma skori ulazak u 10 (usao bi da je pobedio Skota).. veceras koleno ipak nije dalje izdrzalo inace bi gledali maraton u 5 setova koji bi usao u sesti sat igre!!

Endi Marej je cetvrti igrac planete jer se nakon Vimbldona i casa tenisa koji je dobio od sampiona prizvao pameti i poceo da pruza ono sto od njega svako i ocekuje! usao je u prvo GS 1/2,imace najtezeg moguceg protivnika ali sigurno nece zeleti da se tu zaustavi

jos jednom... bravo za obojicu :klap:

kada sledeci put budem napisao ovako bezazlen post u kojem ne pominjem apsolutno nikoga (pomenuh Federera ali ne vidim da mi Srle nesto skace za vrat) a pojedinci krenu da me prozivaju verujte mi,nece ostati na ignorisanju!!!

ali ja nikad nikom nisam branio (niti bih to ikad radio) da se raduje bilo kome ;)

ti ces se radovati kad Jelena nesto osvoji,Srle ce skakati za Federera a ja cu bogami zauvek biti uz Rafu jer momak to zasluzuje

ja ne umem da navijam za nekog na miran nacin i da posle poraza kazem ''ybg,imace vremena za sledeci turnir'' nakon Vimbldona prosle godine nekoliko dana nisam izasao iz stana jer me je ono strasno bolelo a digla me samo pomisao na osvetu i to sto sam mogao da stavim ruku u vatru da ce Majorcanin u ponosu i slavi drzati taj trofej za godinu dana. tako je i bilo

dakle,poraz ce strasno da me boli a pobede cu da proslavljam onako kako ja to zelim

Poslednja izmena:
ali ja nikad nikom nisam branio (niti bih to ikad radio) da se raduje bilo kome ;)

ti ces se radovati kad Jelena nesto osvoji,Srle ce skakati za Federera a ja cu bogami zauvek biti uz Rafu jer momak to zasluzuje

ja ne umem da navijam za nekog na miran nacin i da posle poraza kazem ''ybg,imace vremena za sledeci turnir'' nakon Vimbldona prosle godine nekoliko dana nisam izasao iz stana jer me je ono strasno bolelo a digla me samo pomisao na osvetu i to sto sam mogao da stavim ruku u vatru da ce Majorcanin u ponosu i slavi drzati taj trofej za godinu dana. tako je i bilo

dakle,poraz ce strasno da me boli a pobede cu da proslavljam onako kako ja to zelim

ma znam,znam kako je i meni bilo kad je jelena izgubila u polufinalu rolan garosa....;)
kao sto sad ocekujes da afa osvoji us open,tako i mi ocekujemo da nasi osvoje...sve je to normalno,sport je to....:lol:

Ovde se vise raspravlja o nordiku nego o teniserima. Niko ni da spomene da je Nadal pobedio Fisa, da se Federer upravo muci sa 150. igracem sveta, ali svi moraju da prokomentarisu nordikovo navijanje za Rafu. Proslo je vreme komunizma, navijajte za koga hocete i pustite druge da navijaju za koga hoce i kako hoce.

Ovde se vise raspravlja o nordiku nego o teniserima. Niko ni da spomene da je Nadal pobedio Fisa, da se Federer upravo muci sa 150. igracem sveta, ali svi moraju da prokomentarisu nordikovo navijanje za Rafu. Proslo je vreme komunizma, navijajte za koga hocete i pustite druge da navijaju za koga hoce i kako hoce.

pametno,ja nisam ni znala da je nadal uopste i igrao,pa svaka cast on je sad u polufinalu,koga ceka u polufinalu????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back