ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koliko sam pratila Rodzera njegovu igru,po nesto i van terena, malo je toga sto mu se ima zamjeriti.
On je vrhunski sportista ,talentovan,stalozena licnost, skoro pa idealan ...
lav u horoskopu sigurno kad je rodjen u avgustu ,smjela bi se zakleti, tu lezi zec njegove odvaznosti ,ja pa ja ...
Ja pa posle mene sve ostalo .Ima razloga da tako sebe vidi ali to vjecito ali...Covjece sve je sto se u tenisu moze ili skoro sve ,postigao imas 30 godina .
A onda daje izjavu da je Novak u tom mecu bio bolji...Kako ce Rodzer tesko da prizna da vise nije najbolji teniser svijeta....

Nisam gledao mec...nisam bio kuci :dash::dash::dash:...
Jeli bilo kakvog otpora od strane Federera :mrgreen:?

Bravo majstore...treca uzastopna titula u Dubaiu :vatromet::orkestar:...

Prvi set, najbolji Novakov set protiv Rodžera ikada, čini mi se...

Drugi, krenuo loše, pala koncentracija, igra, servis sve...Rodžer se budio i igrao dobro. Nole prevazišao krizu, čekao greške i dočekao svojom dobrom odbranom a bogami i napadom..

Bravo Novak! :D

NOLE BRAVO:D,Ovako mocjno pobediti Federera,svaka chast na prikazanom vrhunskom tenisu:D
Danas je Nole pokazao i dokazao kakav tenis mozhe da igra,fenomenalno:D
Doslo je vreme da pobedish Federera 2 puta za redom,pokazao si koliko si napredovao i koliko si veliki igrach,o ostalim kvalitetima ne treba ni pisati, to je vecj opshtepoznato:D
Josh jednom-BRAVO-i samo tako nastavi,a to mozhesh,danas si to pokazao na fenomenalan nachin i nema povratka u nazad, samo napred,ajde NOLE:D:vatromet::vatromet::vatromet:
view_photo.php

Prvi set, najbolji Novakov set protiv Rodžera ikada, čini mi se...

Drugi, krenuo loše, pala koncentracija, igra, servis sve...Rodžer se budio i igrao dobro. Nole prevazišao krizu, čekao greške i dočekao svojom dobrom odbranom a bogami i napadom..

Bravo Novak! :D

Znaci bilo bas ono...RAZVALJOTKA :lol:...
Gdje su sad oni KRATKOVIDNI sto ne vide dalje od nosa :lol:...

Đoković: "Želim još uspeha"
Novak Đoković trenutno igra najbolji tenis na svetu, a posle pobede nad Federerom u finalu Dubaija izjavio je da je željan novih uspeha.
620055144d6953e1c1b0e142940667_extreme.JPG

"Imam dobar osećaj u glavi i zaista je važno da znam da mogu da igram dobro kao danas“.

"Ovo je jedan od najboljih mečeva koje sam odigrao ove godine i želim da nastavim u tom ritmu. Fizički je sve u redu i motivisan sam da napravim još bolje rezultate u Indijan Velsu i Majamiju, gde nisam igrao dobro prethodnih godina“.

Posle trijumfa na Ozi openu, Đoković je u UAE drugi put uzastopno nadigrao Federera.

„Veliki je uspeh svaki put kada dobijem Rodžera jer on je zaista odličan teniser. Svi znamo koliko je psihološki jak i neverovatno je što sam uspeo da pobedim u dva seta, ali ne želim da stanem. Znam da sam sposoban da učinim još više i to je ono što želim“, rekao je 23-godišnji Novak.

Rodžer Federer rekao je da je Đoković igrao dobro i dodao:

„Naravno da je kraj meča bio razočaravajući za mene. Ipak, ne može svaki put da se pobedi, igrao sam dobro u nekim prethodnim finalima, valjda sam jednom morao da zabrljam. Šteta, ali ponavljam – Novak je igrao sjajno“.

„Definitivno osećam da on igra dobro, igrao je na tom nivou i krajem prošle godine, kada smo imali nekoliko neizvesnih okršaja. Teško mi je, ali nisam previše razočaran, ovo je samo još jedno finale. Pokušao sam, ali nije išlo“.

Pa, Federer je pocheo da daje korektne izjave,mada nije na ceremoniji rekao-Nole je bio bolji, no i ovo je uspeh kad je Roger u pitanju, polako-pocinje da se navikava !

Poslednja izmena:
Nadal: "Ne otpisujte Federera"
18006408974d696119d40dd935414712_extreme.jpg

„Pre dve godine svi su govorili da je Federer gotov, a on je osvojio dva GS turnira, igrao još dva finala i sezonu završio kao prvi na ATP listi“.

„Treba imati malo strpljenja i videti kako će se stvari odvijati. Pod tim ne mislim da neće biti promene jer su Đoković i Mari veoma dobri. Ali ne samo oni, ima i drugih tenisera“.

„Nikada nisam video toliko novih talenata kao sada – tu je Raonić, Kanađanin koji je odlično počeo godinu, zatim Grigor Dimitrov, njih dvojica su najviše napredovali. Ne mogu da kažem da su Đoković i Mari mladići koji se probijaju jer su oni treći i četvrti na svetu već tri godine uzastopno. Na kraju krajeva, samo sam godinu dana stariji od njih“, dodao je Nadal.

Nadal smatra da je njegova i dominacija Rodžera Federera Grend slem turnirima stvar prošlosti.

„Od 2005. do 2007. godine možda se moglo govoriti o našem monopolu, mada je i tada Federer vodio glavnu reč. I ja sam bio prisutan, ali manje. Siguran sam da se taj monopol okončao pre nekog vremena, sada ima mnogo igrača koji mogu da nas izazovu“.

Sledi turnir u Indijan Velsu, a potom i Majami, gde Španac još nikada nije slavio.

„To me ne dotiče naročito, važan mi je jedino sledeći turnir. Nisam bio šampion u Majamiju, ali dva puta sam igrao finale, a u Indijan Velsu sam beležio dobre rezultate. To su prvi Masters 1000 turniri u sezoni i vrhunski rezultat tu pružaju dodatnu motivaciju jer su to prvi zaista važni turniri posle Ozi opena“.

Tachno, ne treba otpisivati Federera,Nadal je u pravu,ali Nole sad igra zaista maestralno i uz duzno postovanje prema svim teniserima, ako ovako nastavi a verujem da hocje,bicje mnogima teshka "glavobolja":)

Veliko mi je zadovoljstvo da svoj prvi post na ovom forumu ostavim ovde. Cestitam Noletu na titule, cestitam Janku na finalu uz nadu da ce se i on konacno docepati.
Cestitam i Jeleni i svima nasim teniserima i teniserkama sto nas predstavljaju u svetu na najbolji moguci nacin!

Back