Uros_92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.326
Za mene ocekivana pobeda Rafe.
486 pobeda
U pocetku je bilo potrebno malo vremena da se zagreje i da udje u mec, ali kad je poceo da melje, tu nema izlaza 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uroše ne možemo da kažemo da je federer loš, on nije izgubio nijedan meč ove godine od drugog igrača, osim od Novaka :-)
Što se mene tiče, tako može i da ostane do kraja godine!
Federer nije bio los, ali nije bio ni na nekom posebnom nivou. Zna on to i bolje.![]()
Zna bolje kad ga protivnok pusti da se razmase.
To je bio efikasam ljek koji je Rafa...tada uspjesno koristio protiv njega.
Kad Fed igra svoj tenis to ne izgleda kao danas.
A kad igra takav tenis...sa Vavrinkom, Gulbisom, Soderlingom...sa igracma koji imaju respekt od njega...
Ne znam sta ga to veceras nije islo?
Pre svega nemoj da mislis da ovo govorim da bih Novakovu pobedu umanjio. Vec sam rekao da je Novak najbolji teniser na svetu ove godine, i da ono sto on pokazuje nisam nikad video.
Ali da li si vide na sta je licio Federerov servis danas?
Pa ni NOLETOV nije bio bas najbolji...pogotovo nakon prvog seta...mislim pogledaj...ako se ne varam 3 ASA u cjelom mecu...2 : 1.
Nisam ni mislio da umanjujes NOLETOVU pobjedu nego da Fedja i ne igra los tenis...ali da jednostavno nema odgovor na ovakvog protivnika.
Kad Fed igra svoj tenis to ne izgleda kao danas.
Samo cu reci da je Fed igrao solidno i to je to.Ali nije bitno, Novak je pobedio jer je bio konstantniji. Fed ne moze da veze par dobrih poena. Novak mu je ocitao lekciju u 1 setu, u 2 setu Novak malo pao, Fed dao gas, u 3 set Federer se raspao i sa onakvom igrom iz 3 seta izgubio bi od bilo kog igraca iz top 20.Cinjenica....
Mislis?
Stvar je apsorbovati Federerov pritisak i vratiti mu tu negativu kroz igru...a to ne moze psiha mnogih iz top 20.
Vidi npr. Soderlinga...jedan lijep primjer.