ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Neeeeeeee... pa nece valjda da dopusti da izgubi drugi set.
Federer je zeljan osvete, a osveta je opasna stvar, ovaj se napalio zesce...

Ne da ovaj zenskasti Federer Noletu oko da zatvori, svaku grescicu kaznjava.
Dala bih 10 godina zivota samo da ga Nole ovaj put pobedi.
Potpisala bih ugovor sa djavolom, sa bilo kim, samo da pobedi Nole.

Ipak mi sve mirise na treci set. :(

Poslednja izmena:
Federer ne igra vise kao pre to valjda svi znaju. Nema vise tako dobar servis, mnogo poena gubi na svoj servis, gresi iz cistih situacija, BH je toliko ocjan :dash: Ali o Novaku nema sta drugo da se kaze nego da je perfektan. :worth:

Bravo za Novaka ...
To MAJSTORE...Tri puta zaredom ..P O B J E D A ...
t31225.gif

Poslednja izmena:
A kad igra takav tenis...sa Vavrinkom, Gulbisom, Soderlingom...sa igracma koji imaju respekt od njega...
Ne znam sta ga to veceras nije islo?

Pre svega nemoj da mislis da ovo govorim da bih Novakovu pobedu umanjio. Vec sam rekao da je Novak najbolji teniser na svetu ove godine, i da ono sto on pokazuje nisam nikad video.
Ali da li si vide na sta je licio Federerov servis danas?

Pre svega nemoj da mislis da ovo govorim da bih Novakovu pobedu umanjio. Vec sam rekao da je Novak najbolji teniser na svetu ove godine, i da ono sto on pokazuje nisam nikad video.
Ali da li si vide na sta je licio Federerov servis danas?

Pa ni NOLETOV nije bio bas najbolji...pogotovo nakon prvog seta...mislim pogledaj...ako se ne varam 3 ASA u cjelom mecu...2 : 1.
Nisam ni mislio da umanjujes NOLETOVU pobjedu nego da Fedja i ne igra los tenis...ali da jednostavno nema odgovor na ovakvog protivnika.

Pa ni NOLETOV nije bio bas najbolji...pogotovo nakon prvog seta...mislim pogledaj...ako se ne varam 3 ASA u cjelom mecu...2 : 1.
Nisam ni mislio da umanjujes NOLETOVU pobjedu nego da Fedja i ne igra los tenis...ali da jednostavno nema odgovor na ovakvog protivnika.

Samo cu reci da je Fed igrao solidno i to je to. :D Ali nije bitno, Novak je pobedio jer je bio konstantniji. Fed ne moze da veze par dobrih poena. Novak mu je ocitao lekciju u 1 setu, u 2 setu Novak malo pao, Fed dao gas, u 3 set Federer se raspao i sa onakvom igrom iz 3 seta izgubio bi od bilo kog igraca iz top 20.Cinjenica....

Kad Fed igra svoj tenis to ne izgleda kao danas.

Prije meca je hrabrio sebe izjavom da je on Noleta prije dva zadnja izgubljena meca pobjedjivao cetiri puta.
Previdio je US Open iliti zaboravio...
Sta vec ne znam ali pobijedjen je od Novaka TRI puta uzastopno.
Izgubio je drugo mjesto ATP liste i jos po nesto sto mu teze pada od svega toga .
A to je da njegovo vrijeme prolazi .
I da Novakovo tek dolazi ...

Samo cu reci da je Fed igrao solidno i to je to. :D Ali nije bitno, Novak je pobedio jer je bio konstantniji. Fed ne moze da veze par dobrih poena. Novak mu je ocitao lekciju u 1 setu, u 2 setu Novak malo pao, Fed dao gas, u 3 set Federer se raspao i sa onakvom igrom iz 3 seta izgubio bi od bilo kog igraca iz top 20.Cinjenica....

Mislis?

Stvar je apsorbovati Federerov pritisak i vratiti mu tu negativu kroz igru...a to ne moze psiha mnogih iz top 20.

Vidi npr. Soderlinga...jedan lijep primjer.

Mislis?

Stvar je apsorbovati Federerov pritisak i vratiti mu tu negativu kroz igru...a to ne moze psiha mnogih iz top 20.

Vidi npr. Soderlinga...jedan lijep primjer.

Dobro umoran sam sad da bi pisao romane ovde sta mislim. Nek ostane na ovome, ne mogu da se ubedjujem :mrgreen:

Da se osvrnem na sutrasnji mec. Rafa protiv Novaka ima skor 5-0 u finalima. Ali brojke nekad ne moraju da znace nista. Po meni na turniru bolje igra Novak, e sad videcemo kako ce Novak da odg na Rafine lopte, posto Novaku vise leze Fed udarci. Bicu iskren i reci da je Novak sutra favorit.

Back