ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
112151_foto01-daniel-munoz_sg.jpg

BRAVO NOLE:D
Sve chestitke na osvojenom AO, na prikazanoj fenomenalnoj igri na sportskom ponashanju,BRAVO,pravi si SHAMPION!!!!:D:vatromet::vatromet::vatromet:

Chitam sad unazad postove,
Pa da napishem neshto i o tome.
Bezbroj puta sam pisala da ne mogu navijati za drugog tenisera ili bilo koji sport da je u ptanju ako NASHI igraju.
Medjutim isto tako mislim da ne treba maltene nekog "linchovati" ako navija za sportistu iz druge zemlje njegovo pravo,mada mi je to chudno,ali svako ima pravo da navija za koga hocje.Po meni je bitno da se niko ne omalovazhava, vredja i slichno
Lichno zelim Nadalu brz oporavak i jedva chekam mech izmedju Nadala i Noleta,naravno,da verujem da ako Nole ovako bude igrao,Nadal cje izgubiti:)
Nole je danas pokazao da je NEPOBEDIV ovakvom fenomenalnom igrom:D
Nadam se i verujem da cje tako i biti i da cje u nastavku svoje karijere pokazati koliko je veliki sportista i chovek:DI nevernim "Tomama"koji su ga omalozavali i kao igracha i choveka, a NOLE je SHAMPION u svakom pogledu:D

Ma pokazao je milion puta kakav je i igrač i čovek... mnogo radosti nam je doneo, mimo GS i turnirskih titula,
dovoljno je spomenuti Dejvis kup i olimpijsku medalju..uvek je fer prema svakom protivniku, znao je sam priznavati
sudijske greške u toku mečeva i na svoju štetu, što nekad emotivno reaguje, pa živ je čovek, dokaz da mu je stalo.
Definitivno moj omiljeni sportista.
Dodao bih malo i o Mareju. Znam da je mnogima antipatičan, ali čovek uopšte nije loš, među prvima je čestitao
osvajanje Dejvis kupa, na kraju ovog meča odmah je čestitao Novaku, sa kojim je uostalom dobar prijatelj.
Ne bi mu bio u koži, jer Britanci će ga razapeti u medijima.

Prvo da cestitam Noletu na sjajnom turniru i potpuno zasluzenom trofeju:D

Od prvog meca je igrao vrhunski tenis,sve mu je islo,mleo je svoje protivnike razornim udarcima,fantasticnom borbenoscu,izgarao je za svaki poen,a to jednostavno mora da se isplati.
Recicu da me je podsetio na Nadala sa onom fanaticnom borbenoscu i stizanje svih loptica koje je slao Marej.To je taj duh ratnika i ono sto je falilo Djokovicu ranije.

Zaista je sjajno bilo gledati prvo Federera a potom i Mareja potpune nemocne na terenu u duelu sa nasim momkom.Ili bolje kazem covekom-jer mislim da je danas postao covek.
Sto kaze on sam pre je bio klinac koji udara lopticu zatvorenih ociju,a sad je izrastao u pravog sampiona.Vise nikom nece pasti na pamer da otpisuju Novaka sto se tice osvajanja najvecih trofeja,jer je on tako ocitao lekciju svima na ovom turniru,da ce to za ubuduce svi pamtiti.

Sta god su pokusali Federer u polufinalu ili Marej u finalu-stizao je odgovor od Noleta.Bio je jednostavno prejak za njih,bombe koje im je slao su bile neuhvatljive za njih...

Svim onim strucnjacima sto su govorili kako Nole vise nece osvajati grend slemove,pocev od Vilandera,sada crvene obrazi;)Sto su proglasavali Mareja,Congu,Soderlenga za ljude koji ce pre ugroziti Federa i Nadala nego Djokovic:eek:

Ovom pobedom i osvajanjem drugog grend slema u karijeri Novak je definitivno usao u istoriju.Ima dosta igraca koji su uzeli 1 grend slem,i kako kazu ljudi to moze da se desi i slucajno.Ali kad osvojis dva grend slema,e to ne moze da bude slucajnost.To je dokaz da si pravi sampion!

Djokovic je ovim dokazao da jedan korak ispred igraca kao sto su Marej,Del potro,Rodik...Ali jos uvek je jedan korak iza Federera i Nadala.Nemojmo se zavaravati i odma Noleta proglasiti za najboljeg u istoriji.Jer kao sto rekoh on se sada odmakao od ostalih i priblizio Rodzeru i Rafi i sa pravom sada mozemo govoriti od trojici igraca koji dominiraju svetskim tenisom i osvajaju najvece trofeje-Rodzer,Rafa i Nole.

Svi ostali su iza njih,i to ukljucuje i Endija Mareja.Iako on ima dobre rezultate generalno i uspesan je na mastersima,ipak njemu fali nesto da bi bio uz bok ovoj trojici koje sam pomenuo.A to nesto su trofeji na grend slem turnirima.
Da se razumemo Marej je odlican igrac,mozda i najbolji defanzivac u svetu tenisa,ali ima neke mane koje pretedent na najvece trofeje ne bi smeo da ima.Tu najvise mislim na to da vrlo cesto pretera u svojoj defanzivnoj igri.U sva tri grend slem finala je igrao tako,a suocio se sa igracima koju igraju izuzetno ofanzivno,dva puta se Federerom i sad sa Djokovicem-i sva tri puta je razbijen.
Takodje kao veliku manu bi mu izdvojio ocajnu igru na mrezi,danas nijednom misim da nije uzeo poen kad je izlazio napred,a pravio je katastrofalne greske.

Nole sad treba da uziva u ovom trofeju u pobedi,ali ne previse.Dug je put do teniskog trona i niko mu nece nista pokloniti.Sad samo treba da nastavi ovako zestoko i rezultati ce doci.Mislim da Rafa Nadal polako shvata da ce mu Djokovic ubuduce biti mozda i glavni rival za teniski presto.

Koja smejurija od finala... :hahaha:

Matejana znao sam da necu dobiti odgovor na moje pitanje ;)
Zato je ovaj forum i postao raspad, zna da se pise samo o Novaku , Ani i Jeleni i to samo ''Bravo Jeco pobeda'' ''Bravo Nole pobede te vole''' itd....Nema rasprave o tenisu, o igri igraca itd a da ne pominjem sto ne zna da se pomene neka druga teniserka ili teniser sem nasih igraca.
Nekada je ovo licilo na forum.

Moj Urose,:heart: moje, za razliku od tebe ja nisam nikad pokusavala da da pisem
teoriju o teniskoj tehnici...ponesto znam;) i to mi je dovoljno da pratim tenis, uzivam i
navijam za one koje volim....to ja ni tebi nisam nikad osporavala....sto nevolim pojedine, to
je moj problem...nikad nista ruzno nisam pisala...kako cu pisati i kako cu se radovati moja stvar:D...to
i tebi ne pokusavam da osporim...budi mi :bye::bye::bye::D

Matejana sta mislis sta ce biti presudno u sutrasnjem mecu? Sta je Mareju najveca mana sto Novak moze da isoristi? :think:

Sta ti kao renomirani strucnjak tenisa,:lol: naso da proveravas znanje o pravilima tenisa,jedne bake;)...pa ja sam hladno, kao sto to vecina teniski "strucnjaka"
sa foruma radi mogla jednostavno da ti prepisem iz francuski novina sta je presudno u ovom mecu i koje Marejove mane Novak moze da iskoristi da bi dosao do
pobede:lol:... Zato ti nisam ni odgovorila....ja sam ti mogla pisati o mojim zeljama....to nisam htela...moje su zelje uvek iste kad su nasi teniseri u pitanju...to mi ne smeta da jednako uzivam udobrom tenisu pa bilo ko da igra...:)

Poslednja izmena:
Prvo da cestitam Noletu na sjajnom turniru i potpuno zasluzenom trofeju:D

Od prvog meca je igrao vrhunski tenis,sve mu je islo,mleo je svoje protivnike razornim udarcima,fantasticnom borbenoscu,izgarao je za svaki poen,a to jednostavno mora da se isplati.
Recicu da me je podsetio na Nadala sa onom fanaticnom borbenoscu i stizanje svih loptica koje je slao Marej.To je taj duh ratnika i ono sto je falilo Djokovicu ranije.

Zaista je sjajno bilo gledati prvo Federera a potom i Mareja potpune nemocne na terenu u duelu sa nasim momkom.Ili bolje kazem covekom-jer mislim da je danas postao covek.
Sto kaze on sam pre je bio klinac koji udara lopticu zatvorenih ociju,a sad je izrastao u pravog sampiona.Vise nikom nece pasti na pamer da otpisuju Novaka sto se tice osvajanja najvecih trofeja,jer je on tako ocitao lekciju svima na ovom turniru,da ce to za ubuduce svi pamtiti.

Sta god su pokusali Federer u polufinalu ili Marej u finalu-stizao je odgovor od Noleta.Bio je jednostavno prejak za njih,bombe koje im je slao su bile neuhvatljive za njih...

Svim onim strucnjacima sto su govorili kako Nole vise nece osvajati grend slemove,pocev od Vilandera,sada crvene obrazi;)Sto su proglasavali Mareja,Congu,Soderlenga za ljude koji ce pre ugroziti Federa i Nadala nego Djokovic:eek:

Ovom pobedom i osvajanjem drugog grend slema u karijeri Novak je definitivno usao u istoriju.Ima dosta igraca koji su uzeli 1 grend slem,i kako kazu ljudi to moze da se desi i slucajno.Ali kad osvojis dva grend slema,e to ne moze da bude slucajnost.To je dokaz da si pravi sampion!

Djokovic je ovim dokazao da jedan korak ispred igraca kao sto su Marej,Del potro,Rodik...Ali jos uvek je jedan korak iza Federera i Nadala.Nemojmo se zavaravati i odma Noleta proglasiti za najboljeg u istoriji.Jer kao sto rekoh on se sada odmakao od ostalih i priblizio Rodzeru i Rafi i sa pravom sada mozemo govoriti od trojici igraca koji dominiraju svetskim tenisom i osvajaju najvece trofeje-Rodzer,Rafa i Nole.

Svi ostali su iza njih,i to ukljucuje i Endija Mareja.Iako on ima dobre rezultate generalno i uspesan je na mastersima,ipak njemu fali nesto da bi bio uz bok ovoj trojici koje sam pomenuo.A to nesto su trofeji na grend slem turnirima.
Da se razumemo Marej je odlican igrac,mozda i najbolji defanzivac u svetu tenisa,ali ima neke mane koje pretedent na najvece trofeje ne bi smeo da ima.Tu najvise mislim na to da vrlo cesto pretera u svojoj defanzivnoj igri.U sva tri grend slem finala je igrao tako,a suocio se sa igracima koju igraju izuzetno ofanzivno,dva puta se Federerom i sad sa Djokovicem-i sva tri puta je razbijen.
Takodje kao veliku manu bi mu izdvojio ocajnu igru na mrezi,danas nijednom misim da nije uzeo poen kad je izlazio napred,a pravio je katastrofalne greske.

Nole sad treba da uziva u ovom trofeju u pobedi,ali ne previse.Dug je put do teniskog trona i niko mu nece nista pokloniti.Sad samo treba da nastavi ovako zestoko i rezultati ce doci.Mislim da Rafa Nadal polako shvata da ce mu Djokovic ubuduce biti mozda i glavni rival za teniski presto.

Ma pokazao je milion puta kakav je i igrač i čovek... mnogo radosti nam je doneo, mimo GS i turnirskih titula,
dovoljno je spomenuti Dejvis kup i olimpijsku medalju..uvek je fer prema svakom protivniku, znao je sam priznavati
sudijske greške u toku mečeva i na svoju štetu, što nekad emotivno reaguje, pa živ je čovek, dokaz da mu je stalo.
Definitivno moj omiljeni sportista.
Dodao bih malo i o Mareju. Znam da je mnogima antipatičan, ali čovek uopšte nije loš, među prvima je čestitao
osvajanje Dejvis kupa, na kraju ovog meča odmah je čestitao Novaku, sa kojim je uostalom dobar prijatelj.
Ne bi mu bio u koži, jer Britanci će ga razapeti u medijima.

Odlichni postovi,realni, bravo za obojicu na napisanom:D:bye:

Komentator na EUROSPORT-u je rekao najbolje nakon zavrsenog finala u Melburnu, "Pobedio je zasluzeno, jer je trenutno najbolji". ;)
Sad se spekulise o tome da moze ove godine do No. 1 itd., ali ja se ne bih previse zamajavao tom pricom. Neka samo nastavi ovako, i sve ce samo doci na svoje.

Procitajte ovo. :D

http://www.australianopen.com/en_AU/news/articles/2011-01-31/201101311296398899743.html

Nole, Karolina i Venus - plakao sam od smeha. :D

Djokovic said. :D

"It was two days and two nights celebration... Our goal was three days, but after the second day, we were already in hospital." Look out, Melbourne!

Karolina i kengur u parku. :D

When asked about the most exciting thing she'd ever done, this was the response:

"The other day I went to the park and I saw this kangaroo lying there ... So I wanted to go over and help it out. As I went over to it, it just started to be aggressive and it actually cut me ... But I learned my lesson and I just started running away ... It scratched me pretty well. That's why I'm playing with this tape on my shin."

A kangaroo in the park? Unless she'd gone off to explore Warrandyte for the day, this seemed a bit odd, as kangaroos don't really make a habit of hanging out in the city's green spaces. We found out later that day that it was indeed a bit of a tall story. Over to Wozniacki for the explanation:

"I just wanted to clarify and say I'm sorry if I've caused any harm or made your job a little bit more difficult. But the kangaroo story, I made it up because it sounded better than what actually happened. I walked into the treadmill so that wasn't really ‑‑ you know, that's my blonde. Sometimes that happens," she explained.

I ja mislim. Nek on osvaja i dalje GS i druge najveće turnire, titule se pamte, nema potrebe opterećivati se rejtingom.
Mnogi teniseri i teniserke su bili prvi, drugi, peti, a nisu osvajali najveće turnire, i bili bi brzo zaboravljeni.

Slazem se u potpunosti s prethodnim postovima
Ne treba da se Nole opterecuje mestom, vej da nastavi ovako dobrom igrom, nek osvaja turnire, nek mudrije ubuducje tempira formu, mislim na vecje turnire i rezultat necje izostati, osvajanjem AO je to ne najbolji nachin pokazao da tako treba da "radi":)

Najbolji teniser sveta Rafael Nadal saopštio je da mu je potrebno 10 dana za oporavak od povrede mišića noge koju je zadobio u četvrtfinalu Otvorenog prvenstva Australije, prenosi Beta.

Posle lekarskih preglada, ustanovljeno je da je Nadal pokidao mišić desne noge kada je u Melburnu izgubio od Davida Ferera. Španski teniser oporavljaće se u svojoj kući na Majorki, a očekuje da će biti spreman za Dejvis kup meč u martu sa Belgijom, kao i za turnire u Indijan Velsu i Majamiju

Jeste li gledali emisiju na Studiju B - Agape, gosca je bila Jelena Gencic, zena, jedna od nasih prvih teniserki koja je usput zavrsila 2 fakulteta i koja je trenirala Novaka do njegove 12 godine...
Odusevila me je koliko zna o tenisu, koliko ljubavi ima za svu decu od kojih je napravila sampione, Moniku, Gorana Ivanisevica, Novaka...

Back