ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Chestitke Tipsi na finalu:DBicje josh finala Tipsa cje vecj pokazati da mozhe mnogo bolje da igra ,kao shto igra za svoju zemlju srcem:D
janko-tipsarevic-hookah-1.jpg

ps.chestitke Del Potru na osvojenom turniru:)

A vala ni njih nisu prenosili kako treba...

Ja jos ne znam gdje cu pratiti ovaj turnir u Indijans Velsu...
Imam Total TV, a B92 mi pokazuje i pored redovnog paketa da se preplatim ,sto bi i ucinila ali je neka lokalna TV odkupila od njih prava i to ne mogu da uradim .
Ovo ludilo treba zaustaviti.Ali kako ?Sport Klub ima u T.V. programu ,Tenis poslije ponoci .Listala sam sve T.V.kuce i nigdje nema nikakve najave ...

Andrej Golubjev, Đokovićev rival, trenutno je 39. na ATP listi, ima 23 godine, a jedinu titulu u karijeri osvojio je prošle godine u Hamburgu.
Na Grend slem turnirima nikada nije prošao drugo kolo.
U prvoj rundi dobio je Florijana Majera, a u jedinom međusobnom okršaju Novak je slavio ove godine na Hopman kupu bilo je 4:6, 6:3, 6:1.
021.gif

Bernard Tomić, sledeći suparnik Viktora Troickog, zauzima 187. mesto na ATP listi, ima 18 godina i smatraju ga jednom od najvećih nada svetskog tenisa. Na Ozi openu je dogurao do trećeg kola gde je ispao od Rafaela Nadala.
Do sada nisu igrali jedan sa drugim...

Ne znam sta bih rekao. Ne bih bio u kozi Novakovog protvnika.:mrgreen: Gledam i ne vidim nacin kako ga pobediti. Gaske mnog osciliraFH mu je ocajanaaaaann! BH mogu da gledam danima Ali samo BH nije dovoljan. Ne znam kako nikad ne pokusa da salje dublje lopte iz FH. Ne verujem da ne primecuje da nema sanse za neki rezultat sa onako losim FH. :dash:
Ne znam kako ce neko zaustaviti Novaka kad je u ovakvom zaletu. Rafa ce morati bas da se oznoji. :mrgreen:

Ne znam sta bih rekao. Ne bih bio u kozi Novakovog protvnika.:mrgreen: Gledam i ne vidim nacin kako ga pobediti. Gaske mnog osciliraFH mu je ocajanaaaaann! BH mogu da gledam danima Ali samo BH nije dovoljan. Ne znam kako nikad ne pokusa da salje dublje lopte iz FH. Ne verujem da ne primecuje da nema sanse za neki rezultat sa onako losim FH. :dash:
Ne znam kako ce neko zaustaviti Novaka kad je u ovakvom zaletu. Rafa ce morati bas da se oznoji. :mrgreen:

Urosice Karlovica od pobjede nad Nadalom dijelila su samo nijanse...

Novak Đoković pobjedom nad Rišarom Gaskeom plasirao se u polufinale prvog Mastersa sezone.
Novak je do trijumfa nad francuskim teniserom došao sa 6...2, 6...4, poslije jednog sata i 35 minuta.
U borbi za finale Novaka očekuje susret sa boljim iz duela Stanislasa Vavrinke i Rodžera Federera...
Nemamo derbije samo mi imaju ga i Svajcarci...

Ne lupaj glavu:lol:Rafa osvaja IW:malav:

Moja pristrasnost mi ne dozvoljava da predvidim ko ce u Indijan Velsu do titule .
Zarka mi je zelja da to bude Novak.
Prva trojka je standardna ,i posle zamjene mjesta drugi treci ,do koje ce doci sad ili brzo poslije sad.
Za Rafu sam davno rekla kakav je teniser i koliko je opasan .

Gledao sam mec. Karlovic je igrao sjajno to mora da se prizna. Ali Rafa ne bi bio takav sampion da ne zna da dobija takve meceve. Pobedio je jer je bolji u takvim situacijama, iskusniji. :ok:

Tachno:ok:
Uffff,ko ce veceras gledati polufinale,neki me strah uhvatio da ce Nole :sad2:ne smem ni da napisem,a i ti Urose navek baksuziras,kad napises da ce neko pobediti ili da igra dobro ,taj gubi obavezno:sad2:

Back