ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Najbolje bi bilo tako.
Finale je finale...Urose (: ...

Nego, gdje nam je Srle?
Ne oglasava se...a ja znam da nas krisom gleda...samo nece da se javi radi Federerovof poraza.
Vec vidjeno,zaboga zar te to cudi ,ne sto ga nema vec ga nece ni biti .Zao mi je sto necu imati kriticara mojih postova .
016.gif

Pa nije baš oduševio, da je bio koji igrač iz prvih pet, mislim da Marej ne bi video finala.
Ali sve to ne mora ništa da znači, finale je jedan meč, tu se može odigrati skroz drugačije, bljesnuti ili potonuti.
Novakova šansa je veliko samopouzdanje, sjajna forma, i mislim manje psihičko opterećenje-on već ima osvojen GS, Marej
nema, ima dva izgubljena finala, pritisak koji je ogroman ( cela Britanija hoće njegovu prvu titulu ), i ako mu ne krene dobro,
mogao bi da pukne...
S druge strane, Novak mora nametnuti svoju igru, kao i sa Federerom- sjajni reterni i agresija u napadu. Ne sme se dozvoliti
Mareju da se razmahne, da muči protivnika u beskonačnost ponavljanjem istih udaraca, razgrađivanjem igre.
Nadam se da će Novak opet imati sjajan servis, i to će biti od velikog značaja.
Reko bih da su šanse 60-40 za Novaka..

Najbolje bi bilo tako.
Finale je finale...Urose (: ...

Nego, gdje nam je Srle?
Ne oglasava se...a ja znam da nas krisom gleda...samo nece da se javi radi Federerovof poraza.
Ma nemo tako Borise...otiso u Melburn..sa sve Hermana (papagaja) kojeg mu Dukica pokloni onomad ...steta
mogo nam je poslati koji komentar iz prvu ruku...;)....kako samo on ume:hahaha:

Poslednja izmena:
I naravno Rafa bi dosao do svoje 2 titule na AO :mrgreen:

Pa sa onakvom igrom protiv Ferera, Nole bi ga isto tako razbio.
Rafa se jos nije oporavio od bolesti, a imao je i povredu... ali za to mu niko nije kriv. Nije morao da ucestvuje na AO, ako nije bio spreman...
Ne verujem da bi Rafa mogao nesto da ucini u finalu, da je prosao kojim cudom i polufinale...

Back