ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne kazem ja za sebe da sam teniski ekspert, ali ako je ovo teniski pdf valjda treba da se pise nesto i o tenisu a ne sam u kafani!
I ako je ovo teniski forum samo o srpskim teniserima onda sam ja na pogresnom mestu.

Nemam nameru da pisem da bih nekom nesto dokazao, ja cu pisati kad mi se bude pisalo, za razliku pisite vi da ne pircam sam sa sobom.Pa pogledajte na sta lici WTA tema?
Jedan od najboljih WTA meceva su odigrale Kuznjecova i Skjavone, i namerno sam cekao da vidim dal ce neko da prokomentarise, jos sam i postavio klip, ma kakvi neko nije ni A rekao.
Recite sta hocete ali znam da sam u pravu, ne vidite dalje od Ane, Jelene i Novaka!

Nije svako dokon da moze da dzodzi nocu i da gleda tenis. AO je tezak za pracenje i normalno je da ce ljudi ostati budni samo da bi gledali nase tenisere i teniserke.

Sto se tice srbomrznje. Vidim da si potpao pod uticaj dezurnih srbomrzaca i samozvanih eksperata za tenis. Bolje batali takve stvari jer je Srbija supersila u tenisu i samo ces jos vise da se nerviras u buducnosti kada Novak, JJ, Ana, Bojana,Tipsar, Ziki, Viktor, budu pobedjivali i osvajali turnire...

Nije svako dokon da moze da dzodzi nocu i da gleda tenis. AO je tezak za pracenje i normalno je da ce ljudi ostati budni samo da bi gledali nase tenisere i teniserke.

Sto se tice srbomrznje. Vidim da si potpao pod uticaj dezurnih srbomrzaca i samozvanih eksperata za tenis. Bolje batali takve stvari jer je Srbija supersila u tenisu i samo ces jos vise da se nerviras u buducnosti kada Novak, JJ, Ana, Bojana,Tipsar, Ziki, Viktor, budu pobedjivali i osvajali turnire...

Ja ne razumijem radi cega ljudi po svaku cenu zele nametnuti svoje poznavanje tenisa???
Ti TZV. POZNAVAOCI TENISA vise ovde ne dolaze upravo zato sto nisu sportisti!!!

Od njih nikada nisam cuo BRAVO NOLE...NKADA!!!
I sta sad...ja treba da im aplaudiram za neki okacen postic i kopiranu statistiku???

Ne volim samo Novaka.... JJ i Anu volim a to sto napisem da su ocajne nije jer ih mrzim nego je zato sto sam ISKREN i zato sto tako izgledaju na terenu.
Nemam problem da kazem da ce mi Serena UVEK biti ispred JJ i Ane. Ali to ne znaci da ih NE VOLIM...
Mrzim kad mi neko kaze ''Volis Serenu vise od Ane, pa kako ona je iz Srbije?? :dash: Mrzim to mesanje politike i sporta...Ne zanima me dal je neko iz Srbije ili ne, navijam za onog igraca kog vise volim.!
I daj boze da JJ i Ana osvajaju titule ali s ovakvom igrom kao sada tesko, JJ vise ne moze nesto da uradi sa onakvom pasivnom igrom. Na bilo koju razbijacicu da naleti izgubice, jednostavno stara igra vise ne pali, mora nesto da menja.!!!

Ne volim samo Novaka.... JJ i Anu volim a to sto napisem da su ocajne nije jer ih mrzim nego je zato sto sam ISKREN i zato sto tako izgledaju na terenu.
Nemam problem da kazem da ce mi Serena UVEK biti ispred JJ i Ane. Ali to ne znaci da ih NE VOLIM...
Mrzim kad mi neko kaze ''Volis Serenu vise od Ane, pa kako ona je iz Srbije?? :dash: Mrzim to mesanje politike i sporta...Ne zanima me dal je neko iz Srbije ili ne, navijam za onog igraca kog vise volim.!
I daj boze da JJ i Ana osvajaju titule ali s ovakvom igrom kao sada tesko, JJ vise ne moze nesto da uradi sa onakvom pasivnom igrom. Na bilo koju razbijacicu da naleti izgubice, jednostavno stara igra vise ne pali, mora nesto da menja.!!!

Znas li ti Urose sta problem kod SRBA???
Problem je u tome sto mi uvjek vise volimo TUDJE NEGO SVOJE!!!
Stalno naturamo neku toleranciju a ne vidimo koliko nam kroz to svi ostali nabijaju rogove!

Ja ne poznajem ni jednog Svicarca koji vise voli nekog drugog tenisera od Federera!!!

Znas li ti Urose sta problem kod SRBA???
Problem je u tome sto mi uvjek vise volimi TUDJE NEGO SVOJE!!!
Stalno naturamo neku toleranciju a ne vidimo koliko nam kroz to svi ostali nabijaju rogove!

Ja ne poznajem ni jednog Svicarca koji vise voli nekog drugog tenisera od Federera!!!

E pa sta ja tu mogu? Jel me traba na streljane zato sto ne volim Novaka? Jel to obaveza svakog SRBINA?

I moram da budem iskren i da se slozim sa onim sto si napisao Borise za Novakovu igru.
Dok sam ga gledao zapitao sam se kako dobro igra i KAKO ga pobediti kad ovako igra.
Savrsen u napadu, u odbrani sve loptice vraca, Protiv Federera se videlo da kad god ga je Federer napadao Novak je skoro uvek poentirao.
O tracanju ne mroam da govorim tu je Novak medju najboljima. I danas sam se zapitao KAKO ga pobediti.

Bas bih voleo da sam gledao Rafu u finalu sa Novakom, da vidim Rafin odggovor.Nadam se da cu imati prilike da ih gledam na RG-u ali da obojica igraju na najvisem nivou.:ok:

I moram da budem iskren i da se slozim sa onim sto si napisao Borise za Novakovu igru.
Dok sam ga gledao zapitao sam se kako dobro igra i KAKO ga pobediti kad ovako igra.
Savrsen u napadu, u odbrani sve loptice vraca, Protiv Federera se videlo da kad god ga je Federer napadao Novak je skoro uvek poentirao.
O tracanju ne mroam da govorim tu je Novak medju najboljima. I danas sam se zapitao KAKO ga pobediti.

Bas bih voleo da sam gledao Rafu u finalu sa Novakom, da vidim Rafin odggovor.Nadam se da cu imati prilike da ih gledam na RG-u ali da obojica igraju na najvisem nivou.:ok:

To bi i ja volio (: .. NOLE : Rafa (: ... ali obadvojca na ovom nivou...da zapale arenu (: !!!

Moram reci da sam se bojao Mareja...mnogo vise nego Federera...
Samo iz razloga psiholoske prednosti...zadnja tri susreta, tri pobjede i to bez izgubljenog seta...takve stvri stvaraju komplekse kod protivnika...ali sam se jos vise obradovao kad sam vidio kako je NOLE usao u mec...psihicki jak u superioran...pobjedio ga je njegovom igrom!!!

Mislim da je malo odgovora na ovakvu igru.
Kako ga pobjediti kad u svakom segmentu igre daje 110% mogucnosti!!!
Za ovakvu igru treba igrati najbolji tenis Nadala i Federera...da bi bilo izjednaceno.

NE mozes zamisliti koliko me iznenadio...nisam se ovom nadao (psiholoskoj snazi) jos naredne 2 godine...iznenadjen sam...i odusevljen!!!
Sad bi najvise volio da nareda jos 3-4 GS-a ... i meni dosta (: !!!

nolelondon0916.jpg

Meni nije jasno kako mozes da ne volis Novaka ako si ljubitelj tenisa. Novak je ubedljivo najzanimljiviji igrac u ATP. Ubedljivo. A da nema njega i Federera ne znam ko bi uopste gledao ATP. Sta da gledas Berdih-Ferer, a to su 6. i 7. na listi. Ili Marej-Nadal ili Marej-Ferer igraju ljudi prebacivke u polufinalu GS-a. Pa pre cu da gledam Karolinu.

Mislim da je doslo vreme za Novaka, Rafu, Robina, Melcera, Dolgopolova, Mareja...
Ako nista drugo, bar ce tur biti neizvesniji i zanimljiviji.
Svaka cast Federeru, ali nikada nisam volela njegov tenis, sta da radim, ne svidja mi se njegov stil igranja iako je duuugo bio najbolji. Uvek sam navijala za njegovog protivnika. Ali uvek.
I da, ne mogu a da ne navijam za nase tenisere, ne mogu da budem neutralna.
Idite na diskusiju na Eurosportu, tamo su samo retki oni sa engleskog govornog podrucja - koji su pisali da ce Nole pobediti. Bilo je i nasih koji su postovali i koji su bodrili naseg tenisera.
Volim kako igra Rafa, kako igra Soderling, ali kada igraju protiv nasih, tu zbora nema. Zna se da navijam za nase.
Borise, svaka cast na tvom postu, ne daju mi da ti opet dam reputaciju, bravo!
O zenama necu, jer je ovo ATP tema.

Meni nije jasno kako mozes da ne volis Novaka ako si ljubitelj tenisa. Novak je ubedljivo najzanimljiviji igrac u ATP. Ubedljivo. A da nema njega i Federera ne znam ko bi uopste gledao ATP. Sta da gledas Berdih-Ferer, a to su 6. i 7. na listi. Ili Marej-Nadal ili Marej-Ferer igraju ljudi prebacivke u polufinalu GS-a. Pa pre cu da gledam Karolinu.

:hahaha:

Novak Đoković kralj Australije...
126951_novak3_f.jpg

Najbolji srpski teniser u istoriji Novak Đoković novi je pobednik Otvorenog prvenstva Australije u tenisu, pošto je u finalu ubedljivo savladao Škota Endija Mareja rezultatom 3:0, po setovima 6:4, 6:2, 6:3.[/IMG]

Moj veseli Nole pobjede te vole...:heart::heart::heart:

Gledam Novakove meceve i ako ga ne volim.Ne moram da lazem ako ga ne volim pa kazem da ima ocajnu igru. Slazem se da ima igru koju volim da gledam, jos sam pre rekao da me dosta podseca na Federera ponekad.
A ovako van terena mi nije ni malo zanimljiv.

Ako Nole nije zanimljiv, onda ne znam ko je???
Jesi li ga gledao kako je plesao na terenu?
Pa kako je pozitivan. Koliko voli ovu Srbiju! Pa svima nama je posvetio ovu pobedu!
Ako mu neko zavidi sto ima toliku lovu, to je vec njegov problem. Ali svaki dolar je posteno zaradio. Nije on kriv sto ga sponzori i organizatori turnira i GS-ova toliko placaju...
On ume da uziva u zivotu, a to je velika stvar!!!
Cak je i izrazio svoju tugu zbog razornih poplava koje su zadesile Australiju...
Nije neki naduvenko koji se zali sudijama svaki cas, ume da cestita protivniku na dobro odigranom poenu, ume da se raduje, pa jesi li video kako je proslavio osvajanje AO?
Bacio je reket u publiku, da ne govorim o dresu, patikama, znojnicama, peskirima?
Ko je to jos uradio osim njega?
On ima ne samo igru, vec i HARIZMU.
Izvinjavam se sto vicem, ali srecna sam.

Poslednja izmena:
Pa kako je pozitivan. Nije neki naduvenko koji se zali sudijama svaki cas, ume da cestita protivniku na dobro odigranom poenu, ume da se raduje, pa jesi li video kako je proslavio osvajanje AO?
Bacio je reket u publiku, da ne govorim o dresu, patikama, znojnicama, peskirima?

to je ono sto ja stalno govorim!!!
Zato ga volim...zato sto razbija KLISE hladnih Federera!!!

Pa kako je pozitivan. Nije neki naduvenko koji se zali sudijama svaki cas, ume da cestita protivniku na dobro odigranom poenu, ume da se raduje, pa jesi li video kako je proslavio osvajanje AO?

Super tebi je eto harizmatican :ok: Meni ni malo nije zanimljiv. Valjda ne razumem njegov smisao za humor :lol:

Back