- Poruka
- 22.341
Ne kazem ja za sebe da sam teniski ekspert, ali ako je ovo teniski pdf valjda treba da se pise nesto i o tenisu a ne sam u kafani!
I ako je ovo teniski forum samo o srpskim teniserima onda sam ja na pogresnom mestu.
Nemam nameru da pisem da bih nekom nesto dokazao, ja cu pisati kad mi se bude pisalo, za razliku pisite vi da ne pircam sam sa sobom.Pa pogledajte na sta lici WTA tema?
Jedan od najboljih WTA meceva su odigrale Kuznjecova i Skjavone, i namerno sam cekao da vidim dal ce neko da prokomentarise, jos sam i postavio klip, ma kakvi neko nije ni A rekao.
Recite sta hocete ali znam da sam u pravu, ne vidite dalje od Ane, Jelene i Novaka!
Nije svako dokon da moze da dzodzi nocu i da gleda tenis. AO je tezak za pracenje i normalno je da ce ljudi ostati budni samo da bi gledali nase tenisere i teniserke.
Sto se tice srbomrznje. Vidim da si potpao pod uticaj dezurnih srbomrzaca i samozvanih eksperata za tenis. Bolje batali takve stvari jer je Srbija supersila u tenisu i samo ces jos vise da se nerviras u buducnosti kada Novak, JJ, Ana, Bojana,Tipsar, Ziki, Viktor, budu pobedjivali i osvajali turnire...