ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Svakako da Vavrinka sa onakvom igrom može da pobedi Federera. Samo kad bi on u glavi mogao tako da uđe u meč protiv čoveka od kojega je toliko puta izgubio. Poseban problem je što se ovde igra u tri seta i meč je straašno duuug, tako da ima puno vremena za razmišljanje:)). Ipak očekujem očekivano polufinale. Dolgopolov će teško nauditi Mareju, mislim da je to nemoguće, jer Marej neće grešiti kao Soderling i Conga.

Postao sam nocna ptica zbog Australian Open-a. :D
Fanatik sam za Noleta, brojim sate do sutrasnjeg meca...:) Evo moje prognoze za polufinale:

Nadal - Murray
Djokovic - Wawrinka (isprasio je Roddick-a svaka mu cast)

Finale: Djokovic - Murray.

Ne gledam mec...na poslu sam...
Neka mi neko opise njegovu igru u kratkim crtama na momenat...

U prvom setu ga je oducio od tenisa. U drugom teska drama. Iznervirao se kad je Berdych dobio drugi gem posle jedno 17 izjednacenja i onda izgubio i gem na svoj servis. Posle toga drama sve do kraja drugog seta. Igra dobro samo da se malo opusti.

U prvom setu ga je oducio od tenisa. U drugom teska drama. Iznervirao se kad je Berdych dobio drugi gem posle jedno 17 izjednacenja i onda izgubio i gem na svoj servis. Posle toga drama sve do kraja drugog seta. Igra dobro samo da se malo opusti.

Samo da se ne nervira...ako u mec sa Federerom udje sa tim problemom, nece imati sanse...

Olesio ga i u trecem 6:1.

Izasao je da ga dobije sa 3 x 6:0. Ajde mozda da mu uzme 1 gem po setu. I onda se iznervirao kad mu je Berdych uzeo 2 gema u drugom setu. I tu ono klasicno nerviranje, vadi sociva, poludeo nacisto. Na kraju dobro da se sve dobro zavrsilo.

Malo su me ta sociva zabrinula ali dobro da je sve ispalo kako treba...Na kraju je sestom teniseru sveta odrzao lekciju tenisa u tri brza koraka i sada je spreman da srusi i Fedexa...
Jel se igra u cetvrtak ili petak?

Ta sočiva su nam jednom zagorčala život, ko se ne bi brinuo. Potrošeno je dosta energije u drugom setu, pitanje je šta bi se desilo da je set izgubljen. To je magija igranja u tri dobijena.:D
Novak je sad obezbedio treće mesto sve i da Marej osvoji turnir. Federer je pokazao dosta slabosti ovde ali je odigrao odličan meč sa Vavrinkom. Nemam ideju na šta će to polufinale da liči i na koju stranu će da ode.
http://www.nettenis.zoka.cc/index.php?page=58

Nadal: Ne želim da pričam o povredi...

"Izgleda da uvek imam problem kada izgubim, a zaista ne želim da stvaram takvu sliku. Voleo bih da danas ne pričamo o mojoj povredi. Ako možete to da ispoštujete, bio bih vam veoma zahvalan”, rekao je Nadal novinarima u Melburnu posle meča.

„U teniskoj karijeri imate uspone i padove. Ja sam skoro uvek imao samo veoma, veoma srećne trenutke z mojoj karijeri. To je deo sporta. Prošle godine sam imao sreće, bio sam zdrav u većem delu sezone i igrao sam neverovatno tokom cele godine. Pred početak ove godine uradio sam sve što treba da počnem sezonu dobro. I tako sam i igrao na prvom turniru u Abu Dabiju. Nakon toga su došli problemi, bio je ovo težak mesec za mene. To je jednostavno deo sporta. Moram to da prihvatim, da nastavim da radim i da dam sve od sebe na sledećem turniru.“

“Jedini problem je bio pomalo nesrećan, imao sam virus. Kada imate virus, vaše telo je mnogo podložnije povredama. Verovatno se to i meni dogodilo”, rekao je Španac.

Kad je Novak imao nezgodu sa socivima tad se Nadal u razgovoru sa sudijom jako ruzno izjasnio kako se nece baviti **malverzacijama**, to sam mu zapamtila za cijeli jedan zivot i nikad mu necu zaboraviti ...

Back