ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koja smejurija od finala... :hahaha:

Matejana znao sam da necu dobiti odgovor na moje pitanje ;)
Zato je ovaj forum i postao raspad, zna da se pise samo o Novaku , Ani i Jeleni i to samo ''Bravo Jeco pobeda'' ''Bravo Nole pobede te vole''' itd....Nema rasprave o tenisu, o igri igraca itd a da ne pominjem sto ne zna da se pomene neka druga teniserka ili teniser sem nasih igraca.
Nekada je ovo licilo na forum.

Zato je ovaj forum i postao raspad, zna da se pise samo o Novaku , Ani i Jeleni i to samo ''Bravo Jeco pobeda'' ''Bravo Nole pobede te vole''' itd....Nema rasprave o tenisu, o igri igraca itd a da ne pominjem sto ne zna da se pomene neka druga teniserka ili teniser sem nasih igraca.

Nije sve bas tako, Urose.
Svako ima pravo da bude navijac, sa vise ili manje znanja o tenisu...i da bude ravnopravan onom ko misli da je pokupio svu pamet svijeta u tenisu.
Vidi...gdje su sad svi veliki navijaci Federera i Nadala...nekidan se salim sa tobom u vezi Nadala, a odgovora nigdje.
Mislim da bi prvo trebali vidjeti sebe pa tek onda suditi drugima.
Svi ti koji su mislili da nesto znaju o tenisu, a to bi drago naturali drugima i tim gtadili neki svoj polozaj na forumi, vise nisu uvde, samo zato sto u tome nisu uspjeli.
Ono sto ja prezirem je NESPORTSKO ponasanje!!!

Nije sve bas tako, Urose.
Svako ima pravo da bude navijac, sa vise ili manje znanja o tenisu...i da bude ravnopravan onom ko misli da je pokupio svu pamet svijeta u tenisu.
Vidi...gdje su sad svi veliki navijaci Federera i Nadala...nekidan se salim sa tobom u vezi Nadala, a odgovora nigdje.
Mislim da bi prvo trebali vidjeti sebe pa tek onda suditi drugima.
Svi ti koji su mislili da nesto znaju o tenisu, a to bi drago naturali drugima i tim gtadili neki svoj polozaj na forumi, vise nisu uvde, samo zato sto u tome nisu uspjeli.
Ono sto ja prezirem je NESPORTSKO ponasanje!!!

Jeste tako je, znam da sam u pravu.
Ja sam na primer pokusavao da ozivim WTA temu, ali ispada da pisem sam sa sobom. I onda posle pet godina dodje neko i ostavi post ''Ajmo JJ ponos nas'' :roll:
I to kao treba da predstavlja teniski forum???
Kad neko odvoji turnir samo se napise ''Cestitam bla bla'' .Nigde price o igri tenisera, pre meceva nikakva predvidjanja. Itd da ne nabrajam dalje, mogu do sutra.

Kafana je najpopularnija na ovom pdf jer se tamo ne pise o tenisu!!!
Zato sam i sinoc pitao ono Matejanu jer znam da nema odgovor na moje pitanje..

Nije Novak kriv što je Endi igrao kako je igrao! Endi me je podsetio na JJ, jednostavno ne ume da igra najveće mečeve!
Novak je zaslužio titulu, jer je ceo turnir odigrao na visokom nivou, i taktički odlično, bez nekih velikih grešaka!

Novače od sada Ana na svakom GS mora biti u tvom boksu! :pivce:

Pa hajde Urose,
Napisi neki komentar o mecu.
Ne mozemo svi biti teniski eksperti kao ti na primer.
Bas bih volela da procitam tvoj komentar, dok je sve ovako sveze.
Hajde, pokreni diskusiju na temi.

P.S. I da, zasto na Eurosportu nije odmah isao komentar Matsa i Izabel Kroft, nego se ceka 18,45 - po nasem vremenu????
Da je kojim slucajem pobedio Endi, ne verujem da bi cekali toliko vremena da bi iskomentarisali ipak jedno finale...

Poslednja izmena:
Ne kazem ja za sebe da sam teniski ekspert, ali ako je ovo teniski pdf valjda treba da se pise nesto i o tenisu a ne sam u kafani!
I ako je ovo teniski forum samo o srpskim teniserima onda sam ja na pogresnom mestu.

Nemam nameru da pisem da bih nekom nesto dokazao, ja cu pisati kad mi se bude pisalo, za razliku pisite vi da ne pircam sam sa sobom.Pa pogledajte na sta lici WTA tema?
Jedan od najboljih WTA meceva su odigrale Kuznjecova i Skjavone, i namerno sam cekao da vidim dal ce neko da prokomentarise, jos sam i postavio klip, ma kakvi neko nije ni A rekao.
Recite sta hocete ali znam da sam u pravu, ne vidite dalje od Ane, Jelene i Novaka!

Ne razumem cemu ova prva recenica tvog posta????
Objasni?

Pa nije Novak kriv što Endi ne zna da igra velike mečeve! :bye:

Novaka i ne treba da interesuje igra protivnika, već da se drži svoje, što je uostalom i radio na celom turniru. Protiv Federera je odigrao neverovatno zrelo, i vidi se da je sazreo kao igrač!

Pa nije Novak kriv što Endi ne zna da igra velike mečeve! :bye:

Novaka i ne treba da interesuje igra protivnika, već da se drži svoje, što je uostalom i radio na celom turniru. Protiv Federera je odigrao neverovatno zrelo, i vidi se da je sazreo kao igrač!

Slazem se, rekao sam da je Novak igrao sjajno ceo turnir, ali ipak da Marej onako padne u finalu, tako nikad nista nece biti od njega. Kao Safina je.

Ok, hvala ti na odgovoru, obzirom da si neutralan.
I da moram da priznam da se malo pisalo o tenisu Kuznjecove i Skjavone.
Samo da dodam da Nole mora da popravi svoje skracene lopte... i da jos vise radi na servisu. Ostalo je mislim u redu. Kada kazem da je ostalo u redu, prvo mislim na mentalnu snagu koju ima sada, a nadam se da je vise nece gubiti. Sve drugo ima i... da, od kada znam da nosi sociva, pribojavam se kada koristi peskir...

Poslednja izmena:
On ima problem u glavi, kao Safina, JJ, Karolina....

Karolina nema problem samo u glavu, njena igra je ocajna takodje. Da ne nosi onu suknjicu smucilo bi mi se da gledam. :lol:
Svaka cast ko moze da prati njene meceve i da uziva! Dosadniju igu od njene nisam video.Imala je srece sto je br 1. Ne bi ga videla da se Serena nije povredia.

Urose, ti si se zaljubio ocigledno... neka si.
Nadam se i ja da ce sestre uskoro ponovo na teren... bice interesantniji tur, ako nista drugo.

Normalno da ce biti zanimljiviji kad one dodju. Ove ''mlade nade'' su dno!!! Sva sreca pa su normalne teniserke igrale sad u finale pa pokazale Karolini kako se igra tenis..
Cak i komentatori pljuju Karolinu. Jaooo kad Serena vrati smrvice je :mrgreen:

Moram nesto da napisem jer ne volim broj 666...
Slazem se za Karolinu. Ona strasno dosadno igra, ali joj suknjica (bar ova koju je nosila na AO) dobro ne stoji, siri je u kukovima (smajli koji namiguje), pa izgleda kao neka tetka.
A u stvari je lepa i zgodna devojka. Los odabir autfita za ovaj turnir.

Ne kazem ja za sebe da sam teniski ekspert, ali ako je ovo teniski pdf valjda treba da se pise nesto i o tenisu a ne sam u kafani!
I ako je ovo teniski forum samo o srpskim teniserima onda sam ja na pogresnom mestu.

Nemam nameru da pisem da bih nekom nesto dokazao, ja cu pisati kad mi se bude pisalo, za razliku pisite vi da ne pircam sam sa sobom.Pa pogledajte na sta lici WTA tema?
Jedan od najboljih WTA meceva su odigrale Kuznjecova i Skjavone, i namerno sam cekao da vidim dal ce neko da prokomentarise, jos sam i postavio klip, ma kakvi neko nije ni A rekao.
Recite sta hocete ali znam da sam u pravu, ne vidite dalje od Ane, Jelene i Novaka!

Sto se WTA tice...cinjenica je da WTA prati malo ljudi u nasoj zemlji, osim kad igraj nase dame...tako je skoro i sa ATP-om...
Ako mislis da tema ne zivi, ti nastavi da postujes...ako niko ne pise ne znaci da i ne cita.
Okaci po neku zanimljivost...okaci neku statistiku....ako ti to fali...vidjeces da ce se ljudi nadovezati. Mnogo ljudi ovde vise ne pise zato sto imaju kocnicu od tih KOJI KRITIKUJU i prozivaju ostale laicima, a to je ono sto ja nikada necu dozvoliti.
Ne govorim nista protiv tebe nego samo govorim onako kako je. Ne volim omalovazavanje i to nikada necu dozvoliti...vraticu ovde korisnike, omogucicu svima podjednak status i necu dozvoljavati ponizavanja...ja sam takav.
Za tebe nisam nista rekao...bio si neutralan, uvjek...znao si primiti salu ali nekada i ignorisati...
Sad ne razumijem cemu ovakva tvoja reakcija???

S obzirom koliko si dobro igrali obojica ceo turnir ocekivao sam neizvesniji mec, i bolju igru Mareja a dobio sam dobrog Novaka kao i do sada i Mareja koji ne zna da sastavi 2 vinera :roll:

NOLE je SABIO Mareja...i to posteno...nije ga pustio da razvije svoju igru, konstantno ga je pritiskao i tjerao na greske...upotrebio je njegovo oruzije protiv njega.

NOLE:
Promjena ritma, riturni, servis, osjecaj za prostor, osvojeni poeni...SAVRSENO!!!
Vjerujem da bi uzeo i Nadala da je igrao sa njim u finalu...nemojmo biti djeca...vidjeli smo sta je pocinio sa Federerom u 3 seta...mislim ni Nadal nebi bolje prosao pored ovakve igre NOLETA!
Jednostavno ne vidim domen u kojem bi ga mogao nadigrati.
Osvojeni poeni iz defanzive, oduzimanje ritma...ma sve je bilo savrseno...i sto je najbolje...to je potvrdio...jednostavno je savrseno usao u mec. Koncentrisan, miran, odlucan, nepokolebljiv...stvarno je BRILJIRAO!!!

Sto je na mene ostavilo poseban utisak je njegov govor na kraju meca i recenica u kojoj izjavljuje da titulu poklanja SRBIJI :worth:!!!

IMA LI KO BOLJI???

novakdjokovicwidescreen.jpg

Back