Osti
Zainteresovan član
- Poruka
- 468
Procitaj Bibliju,bice ti bolje.
Pa da poverujem da su biljke nastale pre Sunca? No, thanks..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Procitaj Bibliju,bice ti bolje.
Znači prva verzija. Priroda postoji oduvek, ona je stvorila sve![]()
Kako pise sunce je stvpreno pre, kao i mesec, pa tek onda bilke..Pa da poverujem da su biljke nastale pre Sunca? No, thanks..
Vi gnostici imate lazno ucenje o zlom biblijskom Bogu i to potkrepljujete laznim objasnjenjima Starog Zavjeta i apokrifnim jevandjeljima. Rob si mentalnih programa.Bolje "Kosmos" Karla Sagana. Tu nema genocida, incesta, ropstva i silovanja, a može čovek svašta da nauči.
Pa da poverujem da su biljke nastale pre Sunca? No, thanks..
Vi gnostici imate lazno ucenje o zlom biblijskom Bogu i to potkrepljujete laznim objasnjenjima Starog Zavjeta i apokrifnim jevandjeljima. Rob si mentalnih programa.

Trećeg dana stvorio biljke i kopno, četvrtog Sunce i zvezde.
Ne poznaješ ni ono čega se držiš kao pijan plota, ja da te učim Biblijom. Kao što neko reče, nisam našo prste na ulici pa da odgovaram na svaku tvoju budalaštinu![]()
Tu sam te čekao. Apokrifna Jevanđelja nisu postala kanonska, odnosno nisu ušla u corpus svetog pisma zato što je tako odlučeno na crkvenim Saborima, kojima ti odričeš važnost jer smatraš da između boga i čoveka nisu potrebni nikakvi posrednici, što je gnostička ideja, čime se svrstavaš na stranu jeretika.![]()
Tu sam te čekao. Apokrifna Jevanđelja nisu postala kanonska, odnosno nisu ušla u corpus svetog pisma zato što je tako odlučeno na crkvenim Saborima, kojima ti odričeš važnost jer smatraš da između boga i čoveka nisu potrebni nikakvi posrednici, što je gnostička ideja, čime se svrstavaš na stranu jeretika.![]()
Apokrifna jevandjelja su sama sebe izbacila iz kanona jer su krivila Boziju rijec. Uostalom pisana su mnogo kasnije od kanonskih. Takodje,otkrivena su tek u 20.vijeku. Takodje,vi gnostici ste ih prigrlili odmah,pa mi je jasno ko stoji iza njih.
znas koliko jevadjelja je samo spaljeno, azasto? jer nisu bila od Bozijih ljudi...
a svetlost i tamu odvoji kad ono bese?
nisam se dobro izrazio, hteo sam da kazem svetlost...

Aha, znači prvo je stvorio svetlost, Pa je onda čekao da prodju nekoliko dana iako tad nije bilo ni Sunca ni zvezda da oderede dan, pa kad je doso taj neki dan koji ustvari nije dosao jer nemamo na osnovu cega da ga odredimo, tad je Bog rešio da napravi Sunce koje ce da daje specijanu svetlost, jer su biljke dan ranije ( koji naravno nije postojao) evoluirale na takvu svetlost, a onu prvu svetlost koju je stvorio rešio je da povuče iz upotrebe
Aj se pomoli sutra za mene, ako mi znaš ime, ako ne- zna Bog, samo ti kaži njemu Osti sa krstarice, valjda ima i on forum![]()
Naravno. To je tako da bi pokazalo da je Bog davalac zivota i izvor svjetlosti,a sunce je samo tvar kojoj on zapovijeda da obasjava Zemlju.![]()
Da se samocitiram:
pa mu lako palo...Daklem,tvoj bog je pokvario život dvadestorici osamnaesogodišnjaka da bi ti tako nepismen i tvoja još nepismenija drugarica mogli da učite nemački umesto ljudi koji su stvoreni z otaj poso?Ne zasto bih tako nesto pomislio?
Ја не само да верујем, већ знам да Бог постоји, доказујеми се из дана у дан, на ситницам и великим стварима...
ево хоћеш пример за данас? На факсу за енглески у КГ су одустали 20 и моја другарица је сад 22 испод црте то је таман да је приме кад буде проширење, она лично не верује, али ми смо се молили за њу, а ја верујем да Бог има план за њу и то што ће да иде самном у КГ...

Ti svjetski "naucnici" VJERUJU da je Zemlja stara 4.6 mlrd. godina. Oni VJERUJU da se desio big bang. Oni VJERUJU da je zivot nastao slucajno. Oni VJERUJU da ljudi imaju majmunolike pretke. Pa ko ovdje prica o vjeri?![]()
Dolazak autobusa je direktna posledica tvog cekanja,jer da nema ko da ceka autobus on tu ne bi ni dolazio.Daklem,tvoj bog je pokvario život dvadestorici osamnaesogodišnjaka da bi ti tako nepismen i tvoja još nepismenija drugarica mogli da učite nemački umesto ljudi koji su stvoreni z otaj poso?
![]()
![]()
![]()
Uzgred, u ovom tvom "dokazu" vidi se logička greška post hoc ergo propter hoc. Pojednostavljeno rečeno, činjenica da se nešto desilo nakon nečeg drugog uzima se za dokaz da je raniji događaj uzrok kasnijem događaju.
Kao kada bih verovao da je uzrok dolaska autobusa izazvan mojim čekanjem autobusa.
Na ovakvom načinu razmišljanja zasniva se dresura jer je to jedini način na koji su sposobne da razmišljaju životinje.
razocarao se kad je video da ga vise niko ne cekaDolazak autobusa je direktna posledica tvog cekanja,jer da nema ko da ceka autobus on tu ne bi ni dolazio.
U selo mog dede autobus vise ne dolazirazocarao se kad je video da ga vise niko ne ceka
![]()
Mozes ti da cekas i brod.Dakle,ako ja budem na autobuskoj stanici cekala avion za Bec,i cvrsto u to verovala,jer JA ga cekam,hoce li na kraju stici ili ce me strpati u Kovin?
Bog je već definisan i dokazano je d nešto što se tako definiše ne postoji.
Zasto ti vidis da je greh biti ponosan, da se ponosis ako si uspesan, ako imas srecnu porodicu, dobar posao, itd. itd.

Stari zavet je odlgovoran za masovan porast ateizma, agnosticizma, bezboznistva – zovite to kako želite – nego bilo koja druga do sada napisana knjiga.

Ateista Bertrand Rasel je napisao u svojoj knjizi "Zašto nisam hrišćanin" da ako je istina da je za sve potreban uzrok, onda je i Bogu potreban uzrok. On je iz ovog zaključio da ako je Bogu potreban uzrok, onda Bog nije Bog (i ako Bog nije Bog onda naravno ni nema Boga). Ovo je u stvari bilo malo sofisticiran oblik detinjastog pitanja, "Ko je stvorio Boga?" Čak i deca znaju da stvari ne postaju od ničega, tako da ako je Bog "nešto"onda i On mora da ima uzrok, zar ne?
Значи, атеизам се по овом ставу бави само борбо против догми.
А шта је са оним "постоји нешто"?!?

Ateizam se bori s nečim u onoj meri u kojoj se tvrdnja "tigar ima šare" bori sa bilo čim.