Упс... тек сад видех
Ne da ih ne bih finansirao, nego bih ih pozatvarao.
Pre mi se pričinjavaju Eliotov talasi koji opisuju kretanje vrednosti akcija.
Јел то има везе с теоријом хаоса?
Jugoslavija se uspešno izborila i sa nacistima i sa Staljinom, ali su joj glave došli unutrašnji neprijatelji. U ovom smislu, gramzivi popovi su mnogo veća opasnost po održavanje vere međ Srbima nego i najkrvoločniji ovaj ateisti.
Теоретски је тако, у пракси не видимо пад броја верника или посећености верских манифестација.
Да видимо ми колико су грамзиви политичари сами опасност за себе. Што рече неко стрпња ми је дубља од наде.
Recimo, kada ministar prosvete izbaci teoriju evolucije iz školskog programa i to prođe bez skandala.
Извини, о којој држави причаш?!?
Колико знам у Србији то јес покушала министар-ка, а да је прошло без скандала и да јој је успело...
Да ти нису у страху превелике очи?!?
Šta ako je meni sasvim jasno kako stvari stoje?
Ако ти је највећи проблем религија, а не систем и политичари, онда очигледно живиш у незнању. Обећавам ти један пост где ћу ти објаснити шта поткопава вредност знања (баш тако вредност) прво у свету, онда додатно у Србији.
Наравно, можеш рећи да је
и религија, поред других много већих проблема. Легитимно...
Него реци ти мени, пре него ти објасним зашто се шири незнање, имаш ли неки емпиријски податак. Рецимо - колико омладинаца у Србији не зна Дарвинову теорију зато што су већ сазнали нешто на вероунаци, па их није занимало да ово знају. Пази, колико њих не зна шта је Дарвин тврдио само из тог разлога!?