stnco
Elita
- Poruka
- 17.945
Zato ja i neću da se pokajem da ti ne bi bio u ovih 1000 i da izvisiš. Velikodušno ti ustupam mesto u Carstvu nebeskom, a i trebaće tamo poliglota tvog kalibra.Bogu je miliji gresnik koji se pokajao, nego 1000 pravednika
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato ja i neću da se pokajem da ti ne bi bio u ovih 1000 i da izvisiš. Velikodušno ti ustupam mesto u Carstvu nebeskom, a i trebaće tamo poliglota tvog kalibra.Bogu je miliji gresnik koji se pokajao, nego 1000 pravednika
Pa pročitaj nešto i od naučno-popularne literature, a ne samo Bibliju.A zasto nema potrebe da postoji? Ko je onda stvorio svijet?
Po mom misljenju jeste.Ne postoji nijedan dokaz da neki Bog postoji.
Izvini, mozda nisam video...Ali ti nisi odgovorio na neka moja pitanja iza kojih se krije sama suština
Potraba postojanja Boga, poreklo Boga i njegova korist od našeg verovanja u istog?
On je govorio o crkvi kao instituciji, ali ja sam u svim denominacijma kojim sa bio video da ima pravih vernika...Pričaj ovo YHWH-u, koji kaže: "Katolička crkva je sama po sebi zlo".
Kako onda u tom zlu da ima pravnih vernika?
I ti bi trebao malo da se pozabaviš istorijom pa da vidiš koliko puta je do sada "dolazio".
Da li znaš da je i veseli Njutn proračunao da će doći 2000. U bre, možda je i došao a ja nisam u toku.
I zamisli da vaskrsne nekog svog učenika, i on se obretne u Boeing-u 747 i kod prisutnih počne da se raspituje ko ima magarca kojim njegov Gospod treba da uđe u Jerusalim, da bi se ispunilo pismo.
Zato ja i neću da se pokajem da ti ne bi bio u ovih 1000 i da izvisiš. Velikodušno ti ustupam mesto u Carstvu nebeskom, a i trebaće tamo poliglota tvog kalibra.
koje ne znanje...Pa pročitaj nešto i od naučno-popularne literature, a ne samo Bibliju.
@Osti, vidis kako utice sotona kroz tebe da me zbunjuje...
A gde ti je Bog da te vadi?
Pa zašto, bre, u Kovim. Ti bi onda bila samo dobar vernik. Čekanje aviona na autobuskoj stanici mu dođe na isto kao i čekanje da Onaj siđe na Zemlju.Dakle,ako ja budem na autobuskoj stanici cekala avion za Bec,i cvrsto u to verovala,jer JA ga cekam,hoce li na kraju stici ili ce me strpati u Kovin?
Pa zašto, bre, u Kovim. Ti bi onda bila samo dobar vernik. Čekanje aviona na autobuskoj stanici mu dođe na isto kao i čekanje da Onaj siđe na Zemlju.
Nijedno od ovoga nije tacno.Itekako ima smisla."bez Boga zivot je bljutav" Cane
pre bi rekla besmislen, dosadan... al to je to...
Постоји.
E,vidis ja osecam da ne postoji.I sta cemo sad?Postoji, kao sto 34 Psalam govori 34:9 Osecajte i vidite!
Znaci nema dokaza.Ти си живи доказ.
E,vidis ja osecam da ne postoji.I sta cemo sad?
Tvoj subjektivni dozivljaj ne moze biti dokaz,jer to nije empirijski proverljivo.
Evo,cak i ja da "osetim" da Bog postoji,kako to moze da bude dokaz?Sve sto nije empirijski proverljivo ne moze biti dokaz.To je zato sto ne dopustas Bogu da ti se objavi, slepo zuris u jednu tacku(ili vise) ali ne u onu pravu!
Sad ovo nije uvreda ali tako poredjenje je: kao kad se konjima stavi ono da ih usmeri samo u jednom pravcu da ne vide ni levo ni desno...
daleko od toga da si ti konj ili tkao nesto ja te ne vredjam, smao ne znam kako da drugacije objasnim to
ako se vredjas... izvini...
Има.
Да га нема не би никад био у могућности да поставиш овако глупо питање.
Evo,cak i ja da "osetim" da Bog postoji,kako to moze da bude dokaz?Sve sto ije empirijski sproverljivo ne moze biti dokaz.
Onda navedi jedan.
Šta da ti kažem već da se nisi ni potrudio da je pročitaš. Da si bar malo razmišljao o grešci Martina Lutera, i ne samo njega, onda bio malo umereniji u izjavama o TE.
Tako je, bravo. Samo je tvoja crkva ona prava. To se zove hrišćanska tolerancija: "jedan je Bog, ali oni tamo preko plota su zli, a ja sam jedino dobar, jer jedino znam kako da ispravno pratim puteve gospodnje".
sve to mozemo sasvim lepo da objasnimo i bez Boga sorryTo sto dises i zivis!
To nije dokaz,jer ne upucuje na postojanje nekog natprirodnog bica.Петар М који има мозак и у њему конципира сумњу.