Агарта
Poznat
- Poruka
- 8.355
Сваки атеиста носи гене Мануа или Диониса зависно од туристичке агенције којој верују.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сваки атеиста носи гене Мануа или Диониса зависно од туристичке агенције којој верују.

toliki dugacki postovi i sve se svode na to da su bezveze i da Bog postoji!
Nađosmo.И нађосте ли неку везу са религијом и „затуцаношћу“ која, јел’ те обавезно из исте произилази?!?
Ако си ми рекао.
Не труди се да прочиташ.
Свеједно би тешко разумео.

Чули сте да је на клиници освештан скенер. Ваша реакција је:
1) Ја у то не верујем, мени свеједно, ако некоме боље због тога, или мисли да ће му бити боље (аутосугестија има неку снагу), онда је добро...
2) То је напад на приватност и секуларну државу. Нико мене није питао да ли желим да се скенирам на освештаном скенеру. Клиника је државна* итд, итд...
*претпоставимо да је ова клиника државна.
Ako te leči lekar koji se ne moli za tvoje zdravlje, treba da ga tužiš.

Cika Darvin je u svojim zapisima utvrdio da je covek postao od majmuna, a covek hruiscanin je evoluirao u ateistu.
@Hogarius, ne vidis dalje od cika-Darvinove sijede brade.
Po mom misljenju jeste.Ne postoji nijedan dokaz da neki Bog postoji.Ateizam je pogled na svet koji kaže da Bog ne postoji. Ateizam nije neki novi izum. Psalam 14:1, koji je napisao David oko 1000 godina pre Hrista, pominje ateizam – “Reče bezumnik u srcu svom: ̀nema Boga.’” Skorije statistike pokazuju da se povećava broj ljudi koji postaju ateisti, čak do 10% ljudi širom sveta se deklarišu kao pristalice ateizma. Zašto ima sve više i više ljudi koji postaju ateisti? Da li je ateizam zaista logična pozicija onako kako to ateisti tvrde?
Nađosmo.![]()
Kao poslodavac, očekivao bih da radnici budu maksimalno efikasni jer znam da će inače i mene i njih pojesti konkurencija.
Ateista negira pojam Boga predstavljen od onih koji vladaju nama sprečavajući našu individualnost,slobodu,i onih koji peru mozgove.Приметио сам тај пост.
Ако смо сви богови, атеиста онда негира... шта?!
А Цане лепо каже на 2:50
У мом тексту, колега, у мом тексту.
Видим да сте га "елегантно" заобишли.
Зато је ту држава (национална, јер друге сада нема) да сузбија немилосрдну конкуренцију.
Ипак није све у неолибералним догмама.

toliki dugacki postovi i sve se svode na to da su bezveze i da Bog postoji!

Šta da ti kažem već da se nisi ni potrudio da je pročitaš. Da si bar malo razmišljao o grešci Martina Lutera, i ne samo njega, onda bio malo umereniji u izjavama o TE.Teorija evolucije je nedokazana i ne moze biti dokazana.
Katolicka crkva je sama po sebi zlo.
Pričaj ovo YHWH-u, koji kaže: "Katolička crkva je sama po sebi zlo".Ja ne kazem da smo samo mi u pravu, u svakoj denominaciji imas pravih vernika
I ti bi trebao malo da se pozabaviš istorijom pa da vidiš koliko puta je do sada "dolazio".Da cekam, najveca greska kod vernika je: Hrist nece doci u mojoj generaciji'' a docice mi vec zivimo u tom vremenu
I ne Bogohuli
"bez Boga zivot je bljutav" Cane
pre bi rekla besmislen, dosadan... al to je to...