Da li me razumes, Eremito? Samo jedan od mnogih primera je, recimo, tvoja tvrdnja da nema prelaznih fosila koji pokazuju postepeni razvoj perja. To nije istina. I ovo nema nikakve veze sa evolucijom, ili sa teorijama, ili sa bilo cime. Fizicka cinjenica je da ovi fosili postoje. Imas kosti i otiske u stenama, koje mozes da uzmes u ruku, i da pogledas.
Sad, ako ti se teorija evolucije ne svidja, ti mozes da nama predlozis drugaciju interpretaciju, da nam kazes kako se ti dokazi uklapaju u nekakvu drugaciju teoriju.
Ali ako tvrdis da ti fosili ne postoje - ti prosto govoris nesto sto fizicki nije istina.
Uhm, ti mene neces smarati cime? Kilometarskim kopijama kreacionistickih tekstova koje ovde rec za rec kopiras sa weba? Ja sam makar ulozio trud da sam napisem sve sto sam ovde postovao. Ti samo prenosis tudje reci, kojima verujes bezuslovno i bez provere.
Ja sam bio pazljiv da ti izaberem slike na kojima se, pored rekonstrukcija, nalaze i fosili.
Ignorisi rekonstrukcije. Objasni kosti! Odbaci sve pretpostavke. Reci mi kako objasnjavas postojanje samih ostataka proto-perja, kako objasnjavas pernate dinosauruse koji nisu bili ptice, kako objasnjavas postepenost promena, i kako objasnjavas red tih promena poredjan po geoloskim slojevima?
Ja sam naucnik, Eremito, koji razume znacaj evolucije za modernu nauku. Ti si prosto covek koji o nauci nista ne zna, i koji ovde prenosi rec-za-rec prepisane izmisljotine americkih kreacionista.
S obzirom da se svi dokazi koje imamo uklapaju u teoriju evolucije, i da od nje nismo odustali vec sto pedeset godina (naprotiv, snaga evolucije i njena upotreba u nauci stalno rastu), i da vi kreacionisti od samog pocetka predvidjate da ce evolucija propasti (eto samo sto nije)...
Nije problem tvoja suprotstavljenost evoluciji. Sto se mene tice, samo napred - napadaj evoluciju koliko god zelis, i daj nam svoje alternative i dokaze. Ono sto trazim od tebe je da prestanes da izlazes neistine koje si prepisao od kreacionista bez provere.