Goddess of the far east
Domaćin
- Poruka
- 3.045
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јакобизам је шала?!Ajoj
Jacobizam je sala
Kao i hriscanstvo![]()

A ko je rekao da mi je to cilj?
Meni se samo gadi kad neko prica o necemu o cemu nema pojma.
Pricate o evoluciji a ne znate ni definiciju teorije ni sta evolucija znaci?
A nesto nisam siguran ni da ste bibliju citali dalje od 10-te strane
Znanje se ne nalazi u jednoj knjizi
Ima znanja i izvan knjiga ali je to ipak za nas malo prizemnije valjda

Nije lepo to sto biologiju nazivas pesmaricom.
A kad toliko znate o morfologiji, anatomiji, sistematici i fiziologiji biljaka i zivotinja (od toga su samo morfologija i ev anatomija vazne za teoriju evolucije, nemoj da se hvalis znanjem nebitnih stvari iz teor. evolucije), sve to, kako rekoh pripada tzv. teoriji evolucije, koja, sve i da je 100% dokazana (a nije), nema odgovor na pitanje - a kako je nastala ta prva ameba iz koje se razvio citav zivi svet na zemlji? E, o toj amebi, ako nista drugo, treba da se "konsultuje" Biblija, da bi vam bilo jasnije.
I da, lepo si rekla, napisaste citavu "sagu", a ljudima ostade nejasno kako to da odjednom nastane covek?
A trece, ako vam ne treba gugl, sto onda po ceo dan guglate, to rade samo polupismeni ili priuceni, koji u 2 recenice ne mogu da se izraze i objasne sustinu.
I cetvrto, sve i da sam im nosila vodu na takmicenju(!), tebi ne bi dali ni da im nosis tu vodu.
I na kraju, ne zovi me "sreco", ima cija sam ja sreca!![]()

) nego razvojem...

znam da vise znas jer se vise trudis u tome, ali nemoj mi reci da su se one cetiri sile udruzile kako bi zadrzale protone i elektrone da se po zakonu polariteta ne odbijaju ili privlace, znas li koliko plana i matematike ima u jednom atomu, i nemoj mi reci da je slucajnost,
Da li je ovo i trenutak kada si se odrekao razuma, po Martinu Luteru?zaboravio si dusu da pomenes, kada telo preovlada nad dusom , dusa tamni a duh zakrzljava, i covek vidi samo telesno , ali kada dusa preovlada telom, a duh pocne privoditi dusu k bogu, onda covek sasvim drugacije vidi stvari, zato ne daj da telesno zavlada nad duhovnim, jer teskoces se odupreti telesnoj tastini,
Јакобизам је шала?!
сада сам потпуно дезоријентисана...![]()
hm...ovo ti nije trebalo...
ajmo redom
nisam bilogiju nazvala pesmaricom..nisi ocigledno u toku sa desavanjima ovde...jednu drugu knjigu sam tako nazvala
hm....da su za razumevanje evoluciju potrebna predznanja samo iz anatomije i fiziologije ti si ocigledno zivi dokaz.... ee de je sad ta profesorka bilogije koja te spremela za to takmicenje da te cuje da se izvrne jadna...nemoj ovo javno negde jos da izneses molim te za tvoje dobro ... blamiras se
evolucija se ne bavi pitanjem kako je nastao zivi svet tj. ta prva ameba (za tvoju informaciju nije ni ona prvi zivi stvor al ti to kao znas jel...bilo na takmicenju) nego razvojem...
covek nije nastao odjednom nastao je "procesom" evolucije milionima godina....ebi ga sad mozemo se vrtimo u krug oko ovoga do sutra al dzaba bilo ko ovde prica kad vi ne procitaste ni bilogiju za peti razred...dzaba
gugl je pomoc da dokazemo da ne pricamo napamet vec da dokumentujemo nase tvrdnje...tj da pokazemo da su to dokazene cinjenice koje vam mi samo prenosimo
pa dobro mozda im nisi nosila vodu mozda si ocistila ucionicu pre nego sto su usli (totalno nebitna stvar) pa si ih cula na hodniku kako diskutuju o nekom pojmu ..kako bese...a da evolucija...hm...sta li mu je to (ovako je otprilike izgledao tvoj unutrasnji monolog)
sreco moja nisi ti nicija sreca...samo tako mislis![]()
Pozdravljam...vera je ziva stvar!

E, ovo da. Neka vrsta parazita što razjeda mozak.![]()

Dobro, uvidela sam odmah da sam se nespretno izrazila, ali me je mrzelo da brisem. Znaci, vera je ziva, kao duh coveka.Ma odgovori postoje samo ih ti ne prihvataš. Tebi je draži čarobni štapić koji upotrebi Bog i stvori sve, opet ni iz čega.Dobro, hvala, ali ne treba vise da guglate da bi nam preneli znanje. Zadrzite ga za sebe. A ja naravno da ne mogu da se setim svega iz biologije sada, posle toliko godina, a u biologiju ne spada samo teorija evolucije, ali mi je dovoljno da imam osnova da ne guglam, nego da prica o sustini.
A sustina je, 300-ti i poslednji put, kako je nastao taj prvobitni prasak i ameba?
Na to niste uspeli da odgovorite, kao uostalom, ni za coveka.
Prenebregnucu tvoje maliciozne opaske oko takmicenja, ja svakom e da dokazujem niti hocu niti mogu.
I na kraju, koliko shvatih, po tebi, ipak ce biti da sam necija sreca (mada tvrdis suprotno i nelogicna si), i to tvoja?!Pozdravljam...
I man'te se corava posla, vera je nesto sto se ne dokazuje nikakvim knjigama, vera je ziva stvar!
Шта је ово? Нека шала? Тако значи и зидари могу да зидају кућу без темеља? Немојте се срамотити, па ваљда је кључна ствар како је из НЕЖИВЕ материје настао ЖИВОТ.
Ma odgovori postoje samo ih ti ne prihvataš. Tebi je draži čarobni štapić koji upotrebi Bog i stvori sve, opet ni iz čega.

Ето видиш да сам био у праву - погледај ово болдовано што си написао и схватићеш да си сам навео разлоге због којих тај сајт не треба посећивати.
Нисам цитирао Теодосија Добжанског православца за кога ти тврдиш да је био велика будала.
Има и других уважених и признатих научника који су, на твоју жалост, креационисти, па сам цитирао једног од њих, могао си да питаш а не да лупаш.
Сваки онај научник који ТВРДИ да је одређена претпоставка или теорија ЈЕДИНА ИСТИНА за мене је обичан политикант коме није место у науци.
Сви методи датирања Земљине коре базирани су искључиво на претпоставкама, а све бандоглаве тврдње о старости имају исто толико доказа ПРОТИВ колико имају и доказа ЗА .
И Униформистичка хронологија и Геолошки стуб, и Датирање по радиоактивним елементима и Метод датирања на основу радиоактивног угљеника -14Ц... све наведено има елементе ЗА али исто тако и много елемената ПРОТИВ.
Али ја тебе нећу (као ти мене) смарати километарским постовима као што раде секташи и сличицама које су ИЗМИШЉЕНЕ КОМПЈУТЕРСКОМ ОБРАДОМ а ви то називате "реконструкција" и то на основу претпоставки о изгледу неког фосила.
Ја само износим ставове такође НАУЧНИКА КРЕАЦИОНИСТА који баш све исто као и ЕВОЛУЦИОНИСТИ имају ДОКАЗЕ за своје тврдње.
Уопште нисам цитирао књигу неких фундаменталиста из шездесетих година прошлог века - то није истина!
И да - треба да схватиш и прихватиш следеће: НИТИ СИ ТИ КОПЕРНИК - НИТИ САМ ЈА ПРОРОК... биће ти лакше.
А атеистичко безумље свакако постоји - па погледај како сте на овој теми запенили.
Ја овде НИСАМ износио било какве лажи - већ тврдње креациониста.
ЧИЊЕНИЦЕ СУ ЧИЊЕНИЦЕ - то је потпуно тачно, али ПРЕТПОСТАВКЕ СУ ПРЕТПОСТАВКЕ а ТЕОРИЈЕ су ТЕОРИЈЕ... и недопустиво је проглашавати претпоставке и теорије за чињенице од којих ћете за коју деценију одустати и извлачити се као пувањак из гаћа.
И даље ћу износити ТВРДЊЕ и ЧИЊЕНИЦЕ које заступају такође НАУЧНИЦИ КРЕАЦИОНИСТИ а које су супротстављене ставовима ЕВОЛУЦИОНИСТА. Не очекујем да мени било ко верује на реч - јер ко сам ја уосталом, али очекујем да свако УКЉУЧИ СОПСТВЕНИ МОЗАК и сам пронађе своју истину.
п.с. Стварно добијем копривњачу када ми атеисти почну цитирати Свете Оце...
Gadite mi se sa ovim ogromnim prepisanim postovima. Daj kraće da može da se prati.![]()
Ni iz cega, dabome..."Prah si bio, u prah ces se pretvoriti..."