Ateisticki kutak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
одговорио сам му на теми, али није поента у томе, него у квалификацији ''bolesnik umobolni''.
шта то значи, да сви ми који Нову годину вежемо за одређен датум (који чак и нема везе са хришћанством, него са календаром који је осмислио један пагански астроном) смо болесници умоболни?

дуго нисам свраћао на овај потфорум, а сад видим да нисам ништа ни пропустио.

Poslednja izmena od moderatora:
одговорио сам му на теми, али није поента у томе, него у квалификацији ''bolesnik umobolni''.
шта то значи, да сви ми који Нову годину вежемо за одређен датум (који чак и нема везе са хришћанством, него са календаром који је осмислио један пагански астроном) смо болесници умоболни?

то је уобичајен речник штићеника бзпж.
најчешће кажњава оне којима то не прија...
немож да води љубав без лајавца.

то је уобичајен речник штићеника бзпж.
најчешће кажњава оне којима то не прија...
немож да води љубав без лајавца.

није коректно да њу мешаш у нешто с чим она нема никакве везе. шта више, према свима показује далеко више стрпљења и толеранције него што сам имао ја док сам уређивао Историју.

није коректно да њу мешаш у нешто с чим она нема никакве везе. шта више, према свима показује далеко више стрпљења и толеранције него што сам имао ја док сам уређивао Историју.

твоју тугу не видех, ал је разумем.
мој коментар је на дугогодишњу праксу.
извини што упадох.

koji je to reko?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back