gost 313634
Aktivan član
- Poruka
- 1.638
Kad reče 'pokazati pravo lice'...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma znam ja sve to, pričali smo više puta, al opet...jes da je fanatična što se vere tiče i da često ponavlja stihove iz Biblije, ali eto bar nikad nije propagirala zlo
Mona, nema ljutiš, ali eto bar za jednu stvar dobijaš plus (za razliku od Pikolo i Servanta koji su beznadežni slučajevi)

Pa nisi u pravu ne znas me i nemozes reci sta sam ja mozes reci ja mislim ali ja mogu reci pogresno mislis o meni...
Fanatik nisam niti cu ikada biti
Bibliju znam dobro i volim istinu
otisla sam
i reci bosonogom da ne psuje tolko da se ne zivcira nije to dobro za njega brinem
![]()
Dobroooo, lepo ste se zabavili i sada je dovoljno
Mona, laku noć![]()

mogu ja to ponovo drugi put

ajmo se malko razmrdati
.

'Nači možemo i u duetu da pevamo nas dvoje.... to bi bila ona grupa što puštaju u kafani pred fajront....jutro sizife. ja vazda pevam ali mislim da ti ne bi bilo nimalo lepo![]()

Pravo da ti kažem, mrzi me da vadim aparat, jer napolju je vrlo slično kao ova slika ispod, samo ima malo manje plave i malo više magle...Sizife, gde su jutarnje slike suncem obasjanog Zemuna?
Kod mene odlicno vreme... upravo se spremam da izadjem napolje da udahnem jutarnji vazduh.Meni ovaj decembar uopste ne lici na zimu...
'Nači možemo i u duetu da pevamo nas dvoje.... to bi bila ona grupa što puštaju u kafani pred fajront....![]()
pa da ..osim, kada su visoke lage u pitanju tu sam odlicna 
Ima. Žena koja je otputovala kod svoje mame na nekoliko dana.Nema ništa lepše od žene koja peva pre zore.![]()

Ima. Žena koja je otputovala kod svoje mame na nekoliko dana.![]()

I tašta pokojna. Stvarno, ništa lepše.I tako vuk sit, i ovce na broju ...