- Poruka
- 65.938
Eto sad me ti podseti, moja lepša polovina ode za Albion za koji dan..... kuku meni, moraću sam da spavam....Ima. Žena koja je otputovala kod svoje mame na nekoliko dana.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto sad me ti podseti, moja lepša polovina ode za Albion za koji dan..... kuku meni, moraću sam da spavam....Ima. Žena koja je otputovala kod svoje mame na nekoliko dana.

(ne postoji dovoljno zastrasujuci smajlic)
 (ne postoji dovoljno zastrasujuci smajlic)cuti super jeKod mene odlicno vreme... upravo se spremam da izadjem napolje da udahnem jutarnji vazduh.Meni ovaj decembar uopste ne lici na zimu...

dobar dan
 dobar dan 

Kako kome, moj drugar se lepo ozenio pa se uselio kod svoje voljene, tj. kod taste i tasta. Sada mu tasta brine o deci, kuva, sprema kucu, pegla ves, pazari, a on kad se vrati s posla sedne, pa uz rakicu prvo mezi, pa lepo papi, a posle rucka pravac na komp, resava svetske probleme. Sa zadovoljstvom slusa prigovore "voljene" taste, ali trpeljivost se visestruko isplati. Doduse, i kad bi zeleo da se malo svadja sa tastom, tu je zena koja mu iz cuga zapusi usta, smiri zapca dok kazes britva.I tašta pokojna. Stvarno, ništa lepše.
guten morgen...meine ateistishe...bruders und svesters....

?
?Odkad se vi sporazumevate i na nemačkom... Jel to Žikina škola?

Ebigaaaaa.....Odkad se vi sporazumevate i na nemačkom... Jel to Žikina škola?

Ebigaaaaa.....
Nemački jezik je jedan od retkih razloga zbog kojih žalim što Švabe nisu ostale ba Balkanu.

Kako kome, moj drugar se lepo ozenio pa se uselio kod svoje voljene, tj. kod taste i tasta. Sada mu tasta brine o deci, kuva, sprema kucu, pegla ves, pazari, a on kad se vrati s posla sedne, pa uz rakicu prvo mezi, pa lepo papi, a posle rucka pravac na komp, resava svetske probleme. Sa zadovoljstvom slusa prigovore "voljene" taste, ali trpeljivost se visestruko isplati. Doduse, i kad bi zeleo da se malo svadja sa tastom, tu je zena koja mu iz cuga zapusi usta, smiri zapca dok kazes britva.
Ne znam kako ce podneti kada mu deca (dva sina) stasaju za zenidbu. Kako ce da podnese jezicne snaje?

ćao munšajn sanšajnu nijedan, vidim maltretiraš ljude kojekude
 jeste malo
 jeste malo 
on tela u orgazam puno flajsh...a vitamini....nihc....

Was ist das?prcenzi biten jaaa mit das spricen

prcenzi biten jaaa mit das spricen

al si perverzna sunce ti poljubim zlatno....