Statler and Waldorf
Buduća legenda
- Poruka
- 43.256
ako ćete ovakoonda me ne zovite
![]()
зашто? Бес се не би бунила. ето питај је
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako ćete ovakoonda me ne zovite
![]()

Kažu da su koncerti Depeche Mode fantastični i vizuelno i muzički..
Posle Stounsa ne znam šta bi moglo toliko da me oduševi...веруј ми после Стонса, могуће је једино са Depeche Mode доживети онакав музички.. ајде да кажем ''секс''. они имају исти тај дијаболички тон у свирци и у енергији коју деле са публиком.

statleru, postovo sam ovo u skupštinskoj juče prekjuče, ne znam dal si video pa ću opet
taj iz avatara

здраво Барби
веруј ми после Стонса, могуће је једино са Depeche Mode доживети онакав музички.. ајде да кажем ''секс''. они имају исти тај дијаболички тон у свирци и у енергији коју деле са публиком.
Posle Stounsa ne znam šta bi moglo toliko da me oduševi...
Mada, DM nisam gledao uživo... nikad se ne zna.

браво
знао сам да ћете провалити, тип је прилично познат.
иначе, био је толико ружан и безличан да је морао да се истетовира да би му лице добило карактер.
из неког разлога, Ђавољој се и даље не свиђа![]()

Zdravo Statler..a ti meni veruj da odavno nisam pročitala tako dobru rečenicu koja bi na koncert oterala i onog ko
nikad u životu nije slušao Depeche...![]()
znači sviđa joj se![]()

ma znam za lika odavno, jedna ortakinja me smarala s njime ranije, malo sam ga i zamrzeo čak zbog toga
možda je i fišermana neka ženska tako pa zapatio iracionalni hejt, ko zna![]()
нешто као оно упозорење на паковању цигарета.meni se ne svidja sto je koncert na Uscu al![]()

хтели су у Арени, ал кажу да не свирају нигде где су пре њих свирали ЈС![]()

onda necu da idem na njih![]()
pazi da te ne zgazim![]()

A ja mislio da sam bas umiljat.Uh bre, Hogi, što si danas namćorast...
здраво Барби
веруј ми после Стонса, могуће је једино са Depeche Mode доживети онакав музички.. ајде да кажем ''секс''. они имају исти тај дијаболички тон у свирци и у енергији коју деле са публиком.