Ateisticki kutak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kažu da su koncerti Depeche Mode fantastični i vizuelno i muzički..

здраво Барби :D

веруј ми после Стонса, могуће је једино са Depeche Mode доживети онакав музички.. ајде да кажем ''секс''. они имају исти тај дијаболички тон у свирци и у енергији коју деле са публиком.

веруј ми после Стонса, могуће је једино са Depeche Mode доживети онакав музички.. ајде да кажем ''секс''. они имају исти тај дијаболички тон у свирци и у енергији коју деле са публиком.
Posle Stounsa ne znam šta bi moglo toliko da me oduševi... :)

Mada, DM nisam gledao uživo... nikad se ne zna.

statleru, postovo sam ovo u skupštinskoj juče prekjuče, ne znam dal si video pa ću opet
taj iz avatara :lol:

браво :lol:

знао сам да ћете провалити, тип је прилично познат.
иначе, био је толико ружан и безличан да је морао да се истетовира да би му лице добило карактер.

из неког разлога, Ђавољој се и даље не свиђа :lol:

Zdravo Statler..a ti meni veruj da odavno nisam pročitala tako dobru rečenicu koja bi na koncert oterala i onog ko
nikad u životu nije slušao Depeche...:D

браво :lol:

знао сам да ћете провалити, тип је прилично познат.
иначе, био је толико ружан и безличан да је морао да се истетовира да би му лице добило карактер.

из неког разлога, Ђавољој се и даље не свиђа :lol:

znači sviđa joj se :lol:

ma znam za lika odavno, jedna ortakinja me smarala s njime ranije, malo sam ga i zamrzeo čak zbog toga
možda je i fišermana neka ženska tako pa zapatio iracionalni hejt, ko zna :lol:

Zdravo Statler..a ti meni veruj da odavno nisam pročitala tako dobru rečenicu koja bi na koncert oterala i onog ko
nikad u životu nije slušao Depeche...:D

увек сам се питао како онакав ''акреп'' као што је Џегер одвлачи у кревет онакве рибе, ал кад сам видео концерт, све ми је било јасно. није у питању то што је селебрити или што је ужасно богат, него зато што су и он и Ричардс и Рони Вуд потпуно неодољиви. с друге стране, Лени Кравиц кога сам гледао у Арени је апсолутно незанимљив и досадан.

znači sviđa joj se :lol:

:rotf:

ma znam za lika odavno, jedna ortakinja me smarala s njime ranije, malo sam ga i zamrzeo čak zbog toga
možda je i fišermana neka ženska tako pa zapatio iracionalni hejt, ko zna :lol:

тамо на Историји се временом човек фосилизује, па сам хтео људима да скренем пажњу на опасности којима се излажу посећујући тај пдф :lol: нешто као оно упозорење на паковању цигарета.

Cenim da je zaista doslo vreme da se na ovu temu stavi katanac. Svaki klinac i klinka (i svaki penzioner i penzionerka) hriscanske proveniencije iliti, bolje receno, hriscanske zagrizenosti, dolazi da se ovde izivljava i da catuje. Kakve veze ima "Ateisticki kutak" sa nekim klinackim bendovima na cijim se koncrertima drogiraju, alkoholizuju i na druge nacine izivljavaju. Gde ste moderatori; pitam, da li je ovo tema o Depeche Mode ili razgovori vezani za ateizam? Sta bi im falilo da se tako izivljavaju na temi "Ikone svetih" ili "Korisne duhovne poruke"? Pitim vas, zasto tamo ne catujete o bendovima?

I eventualno Aerosmith, a?

Iskreno se nadam da će neki da mi postavi Divlje jagode i Krivo je more(to još umem da pročitam), hebe mi se iskreno za stranjce, šta vam je, ako je ateistički kutak, jel' treba isključivo sa stranjcima da komuniciramo?z:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back