- Poruka
- 46.570
ja to ne posmatram kao greh i nisam bezobrazna monce.
a ovonije greh pred bogom? e mona mona...
![]()
aj cao 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja to ne posmatram kao greh i nisam bezobrazna monce.
a ovonije greh pred bogom? e mona mona...
![]()
aj cao 

Pljuc, pljuc, da ne cuje zlo. Kakav, bre, armagedon. Mi, neznabozci nismo ni na jednoj strani.Monče, a oni što ne veruju ni u šta(ipak je ovo Ateistički kutak- gdi ćemo mi jadni, a, niko nas, bre, neće, čak ni Armagedon
, kako da se prošvercujemo da nas malkice strefi sveopšta ljudska katastrofa, pa potom vaskresenje i prosvetljenje?
Pazi, ona to kaze iz licnog iskustva. Ubedjen sam 99 % da npr. ja imam kvalitetnije ispunjeno vreme od nje jer obavljam preko 5 ozbiljnijih aktivnosti dnevno, , al me to ne sprecava da se javim ovde s vremena na vreme... mada cenim da je meni ovo vise navika. Evo sad sptemam ispit, a 10 min. pauze iskoristih ovde. Doduse ja cak pred spavanje pravim redosled dnevnih aktivnosti pa preko dana pokusavam da budem kao robot... oduzima mi od spavanja al jbg. covek se trosi dok je mlad.
Ili djavolja ima ispunjenije vreme od estradnih zvezda koji tvituju po ceo bozji dan... oni jadni nemaju aktivnosti, dok se djavolja nevesta trosi. u Hadu svakodnevno a zna se s kim![]()

Ako nam reče![]()

Čekbre Džej Džej.... sinoć ja, večeras Srki... da ti malo ne preteruješ, a?srki, jesi ti siguran da bi trebali ono da uradimo?![]()

srki, jesi ti siguran da bi trebali ono da uradimo?![]()
Čekbre Džej Džej.... sinoć ja, večeras Srki... da ti malo ne preteruješ, a?![]()

Jbg....da li sam ja toliki baksuz pa malo pa malo uvek nešta propustim...O čemu se radi Jeco...

Onda li beše preksinoć... pazi kako vreme leti....kako sinoć ti?
i sinoć je bio srki koliko se ja sećam...![]()

Čekbre Džej Džej.... sinoć ja, večeras Srki... da ti malo ne preteruješ, a?![]()
Onda li beše preksinoć... pazi kako vreme leti....![]()

dogovorili smo se nešto, pa da vidim da se nije predomislio, ja se klackam tamo amo... a ako se on predomislio, ja neću biti slaba karika.
neka vam on kaže ako hoće...
Da li je to bio dogovor na PP ili ...dostupan ovde...

Aaaaaa... sad mi je jasno... pa što mi onda ne reče da ćutim bre?ako se ja ne sećam, loše je bilo...![]()
Aaaaaa... sad mi je jasno... pa što mi onda ne reče da ćutim bre?

ako se ja ne sećam, loše je bilo...![]()

zaebani su ti ljubavni trouglovi i četvorouglovi![]()
mozda je bilo toliko dobro..da te raspametio...pa udarila i amnezija....![]()