Ateisticki kutak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Monče, a oni što ne veruju ni u šta(ipak je ovo Ateistički kutak- gdi ćemo mi jadni, az:cry:, niko nas, bre, neće, čak ni Armagedon:sad2::besna:, kako da se prošvercujemo da nas malkice strefi sveopšta ljudska katastrofa, pa potom vaskresenje i prosvetljenje?
Pljuc, pljuc, da ne cuje zlo. Kakav, bre, armagedon. Mi, neznabozci nismo ni na jednoj strani.

Pazi, ona to kaze iz licnog iskustva. Ubedjen sam 99 % da npr. ja imam kvalitetnije ispunjeno vreme od nje jer obavljam preko 5 ozbiljnijih aktivnosti dnevno, , al me to ne sprecava da se javim ovde s vremena na vreme... mada cenim da je meni ovo vise navika. Evo sad sptemam ispit, a 10 min. pauze iskoristih ovde. Doduse ja cak pred spavanje pravim redosled dnevnih aktivnosti pa preko dana pokusavam da budem kao robot... oduzima mi od spavanja al jbg. covek se trosi dok je mlad :).

Ili djavolja ima ispunjenije vreme od estradnih zvezda koji tvituju po ceo bozji dan... oni jadni nemaju aktivnosti, dok se djavolja nevesta trosi. u Hadu svakodnevno a zna se s kim :mrgreen:

ko ti drma kavez pa prizivaš đavolju? :mrgreen:
samo se ti igraj, posle ćeš da kmečiš... :zper:

pa mislila sam da si pametniji... z:p

4435726-do-not-see-it-hear-nothing-nothing-to-say-a-man-on-a-white-background.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back