Ateisticki kutak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cevapi.jpg
%2525C5%2525A1pricer.jpg

фала на брзу услугу, да не затворе и овај "?"...
рачун слободно задржи...
бакшиш на поправном вечерас...

pa ono...ukljucim raid nocu z svaki slucaj :mrgreen:
ma sta je komarac naspram onoga sto smo preziveli od ptica, svinja i krava :lol:
Znaci , i proizvodjaci insekticida rijesili da napune dzepove ?
Proizvodjaci vakcina protiv raznih gripova su se vec nafatirali . .
Doduse , mene su ojadili jer sam imao farmu prepelica .
Ko me ebe sto sam htio da se bavim proizvodnjom
a ne svercom kao sav normalan svijet !
( jel treba neko Autan ispod cijene ?:mrgreen:)

Preterujete kao da ste na Hriscanskom kutku. U nas se kaze - "zasviraj i za pojas zadeni." Zasto ne postavite temu "Komarci, nilski virus i stvoritelj"? Da li neko zna da li je bog stvorio viruse i, ako jeste, zasto je namenio komarcima da budu prenosioci nilskog virusa i malarije? I ko je dao ime ovom virusu? Znamo da je svim zivotinjama Adam bio kum, ali ne znam da li je i viruse "krstavao"?

A o dobru komaraca niko ne misli! :)

Supruga mi jutros ostavila na stolu Autan, i poruku da se dobro namažem... umro sam od smeha. (bolje i od smeha nego od West Nile virusa! :) )
Mediji su čudo, i bezrazložna panika koju su sposobni da proizvedu.
Jes', um'ro od smeha, a kad te pikira moskito (tigrasti, zebrasti ili bilo koje ine vrste) spljeskaš ga surovo, bez obzira na medije, vesti i sl.-, samo uz surovu ljudsku opasku- ' E, neš' mi se još i ti krvi napiti, ja ti kažem', pa dodaš- 'a što te Bog napravi, kad si beskorisna i zlobna krvopija, da mi je samo znati!

nemam pojma,
na primer dokazano da je plašt falsifikovan, a opet se ne zna ko je to uradio.

Ebeš plašt, suština Isusa nije u odeći, kostima i materijalnom.
Verovatno postoji razlog zašto nema materijalnih dokaza njegovog postojanja.
Dok sa druge strane imamo veru u njegovo postojanje, koja je jača od bilo kakvih propadljivih materijalnih dokaza.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back