jerohinac
Legenda
- Poruka
- 50.074
Nešto mi se čini da je ovaj ateistički kutak blago evoluirao u neko manje...kafanče...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je zanimljivo. Mogao bi da izbaci ono...EL...ali bi onda mogao da postavi umesto tog EL...reč ...sutra...
Nešto mi se čini da je ovaj ateistički kutak blago evoluirao u neko manje...kafanče...
Da li ce samo smejati kad procita istoriju i sazna koliko je ljudi tokom poslednjih dvadesetak vekova sakaceno, ubijeno, spaljeno u njegovo ime i u ime cuvanja cistote njegovog "ucenja". ?
Kakva nakaradna logika.
Zamisli šta bi po toj logici rekao Tesla, kada bi saznao koliko je ljudi stradalo za par decenija, čemu je nesumljivo doprinelo nešto što je On pronašao i preneo čovečanstvu?

Ah, Tesla, stari švaler i srcelomac.... Đavo verovatno misli na daljinsko upravljanje... mada....Ko je stradao u ime Tesle?![]()
Pazi kada moradoh da se pojavim naaovoj temi. Ne bih rekao da je misterija razjšnjena. Kada se pogleda tvoj avatar koji je zanimljiviji kada je malo uvećan...
![]()
izvan svake je sumnje da se radi o savršenoj lepoti ženskog tela. A kako sam bio znatiželjan, kopkalo me je kako ta ženska lepota izgleda gledano od napred. Da ja razrešim misteriju. Izgleda ovako...
![]()

Đavo misli na Ljubav.Ah, Tesla, stari švaler i srcelomac.... Đavo verovatno misli na daljinsko upravljanje... mada....

vidi se po avataru mrtve zene koju grizu crvi da si eroticna
ne znam samo kome, ovde nema nekrofila![]()
mislis nesto ovako... i meni to pravi problem dok citam evandjalja
![]()

Ako malo pažljivije pogledaš uvećani avatar možda češ primetiti ...u čemu je fazon...
![]()
hvala jeroh, mozda mu je sad jasnije. jesi isao na terapije pa znas?![]()

nisam al je zato furunaš veličanstveni veoma eksplicitan i to sasvim javno o svemu u vezi svog dečka, pa i o njegovim skilovima, zaljubljena dušica jedna![]()

ajde ti mi ispričaj neki o tebi a ja ću tebi ovaj da su kemo i furunaš veličanstveni par, jel ok?

cao srle kako je?

iako se jezim na ubijanje buba.Ne brini, kontaktirao sam Društvo za zaštitu životinja... stižu da te pokupe ubrzo. UBICO!Ubio sam od jutros dva komarca...

келнер, дај 10 с луком и шприцер.