Ateisticki kutak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sad možete da se vratite na temu, misterija razjašnjena. :lol:

Pazi kada moradoh da se pojavim naaovoj temi. Ne bih rekao da je misterija razjšnjena. Kada se pogleda tvoj avatar koji je zanimljiviji kada je malo uvećan...

tumblr_m7mt5vQF3T1qb5cdqo1_500.jpg

izvan svake je sumnje da se radi o savršenoj lepoti ženskog tela. A kako sam bio znatiželjan, kopkalo me je kako ta ženska lepota izgleda gledano od napred. Da ja razrešim misteriju. Izgleda ovako...

Deceptive-Wind-by-Karol-Bak-630x496.jpg

Evo šta sam napravio jednom šaljivom upadicom, bar sam ja mislio da je šaljiva. Šta bi bilo da sam predložio da se malo spusti veo?
Evo i da da ispravim stvar, avatar ti je super a veo je baš na pravom mestu, a podiži ga i spuštaj u realnosti kada ti odgovara i kako ti odgovara.:D

Onaj koji je naslikao tu sliku postavio je ..pravu granicu...Jedino mi nije jasno zašto je tvorac te slike Jecinog avatar istu nazvao ...lavirint...

Uopšte te ne pitam kako je moguće, jer je to nemoguće, već konstatujem da su mu to uvalili Jevanđelisti, i kada uskoro opet dođe, tako tvrde neki tvrdokorni, i sam će mučenik da se smeje šta su sve izmišljali o Njemu.
Da li ce samo smejati kad procita istoriju i sazna koliko je ljudi tokom poslednjih dvadesetak vekova sakaceno, ubijeno, spaljeno u njegovo ime i u ime cuvanja cistote njegovog "ucenja". ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back