- Poruka
- 77.500
Qq, ima da pevas kao Farineli.![]()
znaci mlada raspustenica
e bas sam ga nahebo a?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel taj peva sopranQq, ima da pevas kao Farineli.![]()

I da, ne spamujte[/b].![]()
Omašio si, preferiram vruće....znaci nekrofil, e da ti vidi zena sta pises...

pa koliko ti je
da procenim otprilike koliko mm da ga otfikarim![]()

Nik ti je provokativan, avatar još provokativniji a i odgovori su u skladu sa nikom i avatarom.7 cm ako imaš za toliko.![]()
Nik ti je provokativan, avatar još provokativniji a i odgovori su u skladu sa nikom i avatarom.![]()

Ovo podržavam a i prihvatam kao opomenu.možda bi trebalo u potpis: ne čačkaj đavola.![]()
7 cm ako imaš za toliko.![]()
sad možete da se vratite na temu, misterija razjašnjena.![]()
vidi se po avataru mrtve zene koju grizu crvi da si eroticna
ne znam samo kome, ovde nema nekrofila![]()
Evo šta sam napravio jednom šaljivom upadicom, bar sam ja mislio da je šaljiva. Šta bi bilo da sam predložio da se malo spusti veo?
Evo i da da ispravim stvar, avatar ti je super a veo je baš na pravom mestu, a podiži ga i spuštaj u realnosti kada ti odgovara i kako ti odgovara.![]()
A šta ti osećaš kada čitaš Jevanđelja i vidiš da čoveku, ni krivom ni dužnom, utrapiše da može vodu da pretvori u vino, i tako još po nešto? Ja mislim da će i sam da se smeje na sve to, kada uskoro bude došao u ovo moderno naučno vreme.

mislis nesto ovako... i meni to pravi problem dok citam evandjalja
![]()

Ju bludniče jedan...te li bludniče...
Za kaznu da si pročitao barem jedno Jevandjelje....

Mamma mia, pa kako čovek da se skoncentriše?![]()

i to klečeći na kukuruzu...![]()
da sam 27 godina mlađa učila bi tablicu množenja.

Da li ce samo smejati kad procita istoriju i sazna koliko je ljudi tokom poslednjih dvadesetak vekova sakaceno, ubijeno, spaljeno u njegovo ime i u ime cuvanja cistote njegovog "ucenja". ?Uopšte te ne pitam kako je moguće, jer je to nemoguće, već konstatujem da su mu to uvalili Jevanđelisti, i kada uskoro opet dođe, tako tvrde neki tvrdokorni, i sam će mučenik da se smeje šta su sve izmišljali o Njemu.
Ju bludniče jedan...te li bludniče...
Za kaznu da si pročitao barem jedno Jevandjelje....
ili da izbaci ono EL iz nadimka, tek toliko da ne bogohuli