Ateisticki kutak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U pravu si. Ja ne mogu kao ti da odmah vidim unutrašnju lepotu, jer mene odmah opčini ona spoljašnja kao u ovom slučaju, i ja nikako ne mogu da budem smeran.
No, ovde uopšte nije bilo reči o mojoj smernosti.

mislis nesto ovako... i meni to pravi problem dok citam evandjalja

kristina-rose-gif.gif

A šta ti osećaš kada čitaš Jevanđelja i vidiš da čoveku, ni krivom ni dužnom, utrapiše da može vodu da pretvori u vino, i tako još po nešto? Ja mislim da će i sam da se smeje na sve to, kada uskoro bude došao u ovo moderno naučno vreme.

Pitaš, kako je moguće da se nešto bez ukusa, boje i mirisa, pretvori u nešto aromatično i opijajuće?
Ili si od onih tvrdokornih, koji kada vide ženu, vide samo zadnjicu?

Pitaš, kako je moguće da se nešto bez ukusa, boje i mirisa, pretvori u nešto aromatično i opijajuće?
Ili si od onih tvrdokornih, koji kada vide ženu, vide samo zadnjicu?

Uopšte te ne pitam kako je moguće, jer je to nemoguće, već konstatujem da su mu to uvalili Jevanđelisti, i kada uskoro opet dođe, tako tvrde neki tvrdokorni, i sam će mučenik da se smeje šta su sve izmišljali o Njemu. Pitao sam te kako se ti osećaš kada čitaš te izmišljotine o dragom ti liku.
Ja jesam u nekim stvarima tvrdokoran, ali tvrdokornost i način gledanja žena nemaju nikakve veze.

Poslednja izmena:
Evo šta sam napravio jednom šaljivom upadicom, bar sam ja mislio da je šaljiva. Šta bi bilo da sam predložio da se malo spusti veo?
Evo i da da ispravim stvar, avatar ti je super a veo je baš na pravom mestu, a podiži ga i spuštaj u realnosti kada ti odgovara i kako ti odgovara.:D

što se mene tiče, nije uvredljiva. shvatila sam kao šalu. ali me iznenadilo što se o tome priča na par strana... :lol:
pa rekoh možda bi bilo dobro da kažem i zašto sam se odlučila baš za ovako nešto.
hvala... ja mogu da ga podignem, drugi će da spušta. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back