Zlatna Iris
Veoma poznat
- Poruka
- 10.624
ja prvo vidim ledja 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

meni su ledja eroticnija od dupenceta

Mozes li nam reci sta ti prvo vidis na djn avataru?
Mož' d' ima veze što si žemsko...meni su ledja eroticnija od dupenceta

Mož' d' ima veze što si žemsko...

Laž...
Laž...
htedoh bas to da napisem
pazi ima istine u tome, vi muskarci ste precizni a mi zemske nismo bas jel tako mnemozina
 U ovom slucaju su precizni
 U ovom slucaju su precizni
Zabludeli, vi koji od leđa ne vidite duple!
Zabludeli, vi koji od leđa ne vidite duple!

zasto laz? msm to bi mogli reci za sve avatare.
Pa, jel vidiš il ne vidiš?ti to meni?

Morbidno, zrelo za odlazak psihijatru i preduzimanju terapije. Ovo je licni obracun religioznog zilota, tj. "mudrog" poznavaoca Biblije, sa sagovornikomi, sa ciljem da se sagovornik-nehriscanin ponizi, omalovazi, pa ako je dozvoljeno, i fizicki kazni ili, evenutalno, likvidira. Za normalnog savremenog coveka je nejasnio kako moze nauka i naucavanje tupavih i nepismenih palestinskih Izraeljaca onog, bronzanog doba, koji su svoje sulude kosmarne snove pretvarali u religiozna ucenja, bude ideja vodilja. Danasnji covek posvecen tom jedinom izvoru “sveukupnog” znanja je na nultom podeoku civilizacije.Nije problem što ne razumeš suštinu Hrišćanstva, već što ne želiš da razumeš. Nije problem ne znati, već je problem ne želeti znati. Iz straha da ne izgubiš to malo znanja koje imaš, radije želiš da budeš zatvoren u svoju malu čauru od onoga što trenutno znaš. Kada Tebe slušam šta govoriš, imam osećaj kao kada vidim malo dete, koje čini nešto pogrešno, ali svaki pokušaj da se tom detetu objasni pravi način, prolazi bezuspešno, jer jednostavno, to dete još nije sposobno da prihvati viši nivo logike. To što si gore napisao je toliko infantilno objašnjenje, da omalovažavaš sve one ljude, Hrišćane, naučnike, umetnike i sve one dobre i poštene, koji su tobož toliko zaostali spram Tebe, pa ne vide da se tu radi o nekakvom šepurenju, lažnom predstavljanju i slično. Ne moraš Ti da poštuješ Hrišćanstvo, ali brate nemoj davati infantilna objašnjenja nečega što te ne zanima i što ne razumeš. Već mudro preskoči, jer koliko se Ti trudiš da opišeš Hrišćanstvo, toliko i Hrišćanstvo opisuje Tebe, iako toga nisi svestan.
Ukratko... Hogare, seti se Torkvemade!

meni su ledja eroticnija od dupenceta

Evo šta sam napravio jednom šaljivom upadicom, bar sam ja mislio da je šaljiva. Šta bi bilo da sam predložio da se malo spusti veo?sad možete da se vratite na temu, misterija razjašnjena.

Morbidno, zrelo za odlazak psihijatru i preduzimanju terapije. Ovo je licni obracun religioznog zilota, tj. "mudrog" poznavaoca Biblije, sa sagovornikomi, sa ciljem da se sagovornik-nehriscanin ponizi, omalovazi, pa ako je dozvoljeno, i fizicki kazni ili, evenutalno, likvidira. Za normalnog savremenog coveka je nejasnio kako moze nauka i naucavanje tupavih i nepismenih palestinskih Izraeljaca onog, bronzanog doba, koji su svoje sulude kosmarne snove pretvarali u religiozna ucenja, bude ideja vodilja. Danasnji covek posvecen tom jedinom izvoru “sveukupnog” znanja je na nultom podeoku civilizacije.
Za njega su cuda iz navedenih kosmarnih snova pustinjskih lutalica stvarnost, za njega su "sveti spisi" jedina mudrost. Sve drugo je delo Sotone. Da, tog djavola nad djavlima koga je pretocio u blblijsku "stvarnost" taj isti palestinski mudrac s pozivom na svoje kosmarne cnove i navodnih razgovora sa "stvoriteljom". Eto, dodjosmo do paradoksa nad paradosima - danasnji moderan i obrazovan covek veruje snovima palestinskih lutalica bronzanog doba, veruje u cudesa za koje i sam zna da su nemoguca. Reklo bi se da su ti i takvi moderni ljudi licemeri - znaju da su cuda nemoguca, ali u njih veruju samo iz njima znanih razloga. Ako, vec, covek veruje u mitove, zasto mora da iskazuje svoja primitivna svojstva. Tvrdi se da je covek misaono bice. Da li to vazi za sve? Iz citirane paskvile se to ne bi moglo tvrditi. Da li je za takve logicno da kazu da je devica zacela bezgresno, da je bog poubijao svu prvorodjenu decu jednog naroda i prvorodjenu decu robova tog naroda, da je prvi judejski prorok podelio ni manje ni vise nego Crveno more i izbavio iz misirskog ropstva ceo jedan narod, koji nikakda nije ni bio u misirskom ropstvu.Sta vise, veruje da je nahranio izraeljski narod sa dve ribe i dva hleba, itd. itd. itd. Takvih logickih gluposti ima na pretek. Medjutim, sa IQ mnogih vernika, bez obzira u kakvog boga veruju, sve je moguce.