Ateisti odgovaraju na vasa pitanja!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А шта ако може?
Логика ти није добра, не можеш логички извлачити закључак на основу изостанка одговора на бесмислено питања које надилази знање како питаног тако и постављача.
Vidi, da ne gubimo vreme. Odgovoriti na pitanje nije moguce. Nije moguce jer si tom bicu dao osobinu koja ne postoji. Zasto pitanje nije besmisleno za Peru lozaca? Pa zato sto Pera lozac poseduje osobine koje postoje.
Kada postavis pitanje za stvari koje ne postoje odgovor se ne moze dati.

Pročitala bih ja, al nisam školovala od vremena.. :confused: čekam ove pametnije
da odgonetnu..
:rotf:

ciganka-nesam.gif

Јеси ли сигуран да знаш на која питања одговараш, дјелујеш ми конфузно. Моје питање се односило на логички закључак изведен из библијских стихова, а можда и ти можеш да одговориш на то питање!?

zašto se svi pozivaju na osnovnu školu i to znanje ?
Зато што атеисти савјесно уче у основној школи и тамо стичу свеобухватна знања о универзуму за разлику од теиста који не прате наставу на часу читају Библију, Талмуд, Куран, Махабхарату...и залуђују се метафизиком умјесто физиком. ;)

Vidi, da ne gubimo vreme. Odgovoriti na pitanje nije moguce. Nije moguce jer si tom bicu dao osobinu koja ne postoji. Zasto pitanje nije besmisleno za Peru lozaca? Pa zato sto Pera lozac poseduje osobine koje postoje.
Kada postavis pitanje za stvari koje ne postoje odgovor se ne moze dati.
Није могуће теби и мени, хајде да се поиграмо, да ли нешто може истовремено бити присутно на двије локације?

Зато што атеисти савјесно уче у основној школи и тамо стичу свеобухватна знања о универзуму за разлику од теиста који не прате наставу на часу читају Библију, Талмуд, Куран, Махабхарату...и залуђују се метафизиком умјесто физиком. ;)

voliš li da posle tvog života nema ničega ?

ili pak da smatraš da nema ničega kada umreš ?

ajd živi sa tim iz nekog svog kaprica...Bog ti je na pomoć !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back