Ateisti odgovaraju na vasa pitanja!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не, нисам имао такву намјеру, питање је сасвим јасно, зашто сматраш да се из наведеног логички извлачи доказ о непостојању Бога, а ти ми одговараш метафоричким питањем.
Osobina tog bica koga nazivas bogom je recimo svemoguc.
I ja te pitam moze li on da napravi biciklu koju ne moze da vozi (ili bilo sta slicno).
Odgovor je nemoguce dati.
Pitam te isto to za Peru lozaca. Daces mi odgovor bez problema.
Kako to?
Prosto, ne postoji svemogucnost. A ako ne postoji svemogucnost onda nema ni tog bica kojeg zoves bog jer si to naznacio kao njegovu (glavnu) osobinu.

I ja te pitam moze li on da napravi biciklu koju ne moze da vozi (ili bilo sta slicno).
Kako to?
Prosto, ne postoji svemogucnost. A ako ne postoji svemogucnost onda nema ni tog bica kojeg zoves bog jer si to naznacio kao njegovu (glavnu) osobinu.
https://www.google.com/search?q=bib...wyBggHEEUYPKgCALACAA&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Novi metod. :kafa:

Мени се све чини да атеисти забушавају на овој теми, нико није одговорио ни на једно питање, ни научним методама ни логиком, само се шегаче. ;)
Pa sledeći put kad te nešto pitaju, pošalji ih da studiraju teologiju ili im
daj link da Bibliju čitaju. :lol: Što se sa odgovaranjem na pitanja zamarati..

Kako to?
a možeš li ti biti pametan?

Kako to?
А шта ако може?
Логика ти није добра, не можеш логички извлачити закључак на основу изостанка одговора на бесмислено питања које надилази знање како питаног тако и постављача.

onda objasni ono što nije zamišljeno...konkretno, naučno
Па ја сам конкретно поставио питање колеги на основу његове тврдње, још нисам добио одговор.

Ako mi slikaš svoja svedočanstva iz srednje škole,.. hoću, daću,.. možeš i iz osnovne,.. za svako slikano svedočanstvo - 10% popusta,..
U suprotnm, naplaćujem časove :) 50 eura mi je čas.
...

Najbolje da manje pišeš a više da čitaš ;) ,... a i jeftinije ti dođe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back