- Poruka
- 1.153
ne znaš ni ti šta si napisala i pitalaPa ti si reko da je elektricitet osobina, a magnetizam je posledica kretanja
elektriciteta. Šta je sad pogrešno u tome da je magnetizam posledica
kretanja osobine?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znaš ni ti šta si napisala i pitalaPa ti si reko da je elektricitet osobina, a magnetizam je posledica kretanja
kretanja osobine?
I za tebe prvi zuti...bezobrazluk i nevaspitanje nevolim.Pa ti si reko da je elektricitet osobina, a magnetizam je posledica kretanja
kretanja osobine?
ne znam.. sve sam se zbunila..ne znaš ni ti šta si napisala i pitala
Evo sam se potresla..I za tebe prvi zuti...bezobrazluk i nevaspitanje nevolim.
Izbacićeš me sa časa i pisaćeš mi neopravdani?Umreh od smeha. Zeleni ne mogu na ignore.Evo sam se potresla..Izbacićeš me sa časa i pisaćeš mi neopravdani?
Pa objasni, ko ti brani. Umesto što deliš kartone. Uzimaš mi leba iz usta.
Magnetizam je posledica kretanja osobine. Evo i ja nešto naučih..
Jel ti to ozbiljno ? Ili je to tvoj nivo ? -Pa ti si reko da je elektricitet osobina, a magnetizam je posledica kretanja
kretanja osobine?
popij neštoEvo sam se potresla..![]()
i dođi k sebi - dok još imaš kome 
Jes, pa da vam zaključam temu..Jel ti to ozbiljno ? Ili je to tvoj nivo ? -
popij neštoi dođi k sebi - dok još imaš kome
![]()

ja ću samo malo da smetam..Drže se svojih uverenja, isto kao i ti.Ne,ja cvrsto verujem Biblijskom izvestaju ali me zanima cega "se drze"ateisti koji su pokazali spremnost da odgovaraju na pitanja...i eto,ja iskoristio priliku.
Ne može se dokazati da je za postojanje svega potrebna inteligencija?Niko ne tvrdi da je sve nastalo iz nicega.
Sto se postojanja boga tice, Bar neki logicki dokaz bi bio nesto.
Posto se ne moze dokazati da je za postojanje svega potrebna inteligencija bar da se logicki to dokaze.
a ja ne smem više ništa da mu odgovorim dobiću crveniEvo sam se potresla..Izbacićeš me sa časa i pisaćeš mi neopravdani?
Pa objasni, ko ti brani. Umesto što deliš kartone. Uzimaš mi leba iz usta.
Do sada ga nisam videla u takvom izdanju.a ja ne smem više ništa da mu odgovorim dobiću crveni
jbt šta je sve niklo u božijoj bašti![]()
A fino je da on traži od drugihPa ajd dokazi.Ne može se dokazati da je za postojanje svega potrebna inteligencija?
I to kaže čovek koji smatra sebe najinteligentnijim bićem na planeti,
a koji nije stvorio nikada ništa inteligentnije od recimo, obične veverice.
Meni je to presmešno.
pa to su one fore ja ću besomučno da pitam, nešto neće znati i tu je gotov.Do sada ga nisam videla u takvom izdanju.
Samo su promenjene pozicije i kada je on na redu da brani svoja
gledišta, nastaje katastrofa..A fino je da on traži od drugih
da objašnjavaju svoja uverenja.
Pa ajd ti pošto poseduješ inteligenciju, stvori nešto inteligentnijePa ajd dokazi.
lupasPa ajd ti pošto poseduješ inteligenciju, stvori nešto inteligentnije
od onoga što u prirodi postoji i reši problem jednom zauvek.
Ako za sve ovo što postoji inteligencija nije potrebna, kakva li
ćeš čuda ti stvoriti.
Opet argumentovano..

Kako ti znas da je nemas pojma o religiji ? Ja sam na forumu vec decenijama otvorio sam vise tema o religiji, predhodno procitavsis knjiga i knjiga i vodeci razgovore sa mnogim svestenicima, plus sto sam bio na x tribina o religiji.Šta ti imaš da odgovoriš u ime religije kada po sopstvenom priznanju ne veruješ, to jest nemaš pojma o religiji?
Kao ateista si se deklarisao da ne razumeš koncept religije, dakle sa tobom više nema razgovora.Kako ti znas da je nemas pojma o religiji ? Ja sam na forumu vec decenijama otvorio sam vise tema o religiji, predhodno procitavsis knjiga i knjiga i vodeci razgovore sa mnogim svestenicima, plus sto sam bio na x tribina o religiji.
Po tvojon ''logici'' ti si se kao vernik deklarisao da ne razumes koncept ateizam, dakle sa tobom nema vise razgovora.Kao ateista si se deklarisao da ne razumeš koncept religije, dakle sa tobom više nema razgovora.
EDD (editovao da daodam) Jedino što možeš je da nagovoriš još neke da budu ateisti kao i ti. A to je propaganda.
e, a jel imas, nekih 200, ma 100 evrica samo da mi "pozajmis"?Ja kao ateista ne verujem u nista, ne verujem cak ni da ce mi neko vratiti pare ako mu pozajmim.
Najlogičnije objašnjenje i posle toliko pročitanih stvari, čovek je stvoren od strane napredne civilizacije koje su nekad posećivale našu planetu, možda još uvek posećuju ili žive sa nama. Stvoreni smo kao radnička vrsta i genetski smo modifikovani dosta puta. Dakle za neke je to bio bog jer su ti "ljudi" dolazili "kočijama" sa neba i narod ih je štovao kao bogove. Dakle nije neko magično bradato biće stvorilo čoveka ih peska ili zemlje kako bilbija kaže, obično je realnost mnogo crnja.Pitanje:
Kako je nastao covek,dali postoji neko objasnjenje koje je za vas zaista prihvatljivo i ako ga imate objasni mi ukratko sustinu ?