Ateisti odgovaraju na vasa pitanja!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Niko ne tvrdi da je sve nastalo iz nicega.
Sto se postojanja boga tice, Bar neki logicki dokaz bi bio nesto.
Posto se ne moze dokazati da je za postojanje svega potrebna inteligencija bar da se logicki to dokaze.
Ne može se dokazati da je za postojanje svega potrebna inteligencija?

I to kaže čovek koji smatra sebe najinteligentnijim bićem na planeti,
a koji nije stvorio nikada ništa inteligentnije od recimo, obične veverice.
Meni je to presmešno.

Šta ti imaš da odgovoriš u ime religije kada po sopstvenom priznanju ne veruješ, to jest nemaš pojma o religiji?
Kako ti znas da je nemas pojma o religiji ? Ja sam na forumu vec decenijama otvorio sam vise tema o religiji, predhodno procitavsis knjiga i knjiga i vodeci razgovore sa mnogim svestenicima, plus sto sam bio na x tribina o religiji.

Kako ti znas da je nemas pojma o religiji ? Ja sam na forumu vec decenijama otvorio sam vise tema o religiji, predhodno procitavsis knjiga i knjiga i vodeci razgovore sa mnogim svestenicima, plus sto sam bio na x tribina o religiji.
Kao ateista si se deklarisao da ne razumeš koncept religije, dakle sa tobom više nema razgovora.

EDD (editovao da daodam) Jedino što možeš je da nagovoriš još neke da budu ateisti kao i ti. A to je propaganda.

1711344338745.png

Pitanje:
Kako je nastao covek,dali postoji neko objasnjenje koje je za vas zaista prihvatljivo i ako ga imate objasni mi ukratko sustinu ?
Najlogičnije objašnjenje i posle toliko pročitanih stvari, čovek je stvoren od strane napredne civilizacije koje su nekad posećivale našu planetu, možda još uvek posećuju ili žive sa nama. Stvoreni smo kao radnička vrsta i genetski smo modifikovani dosta puta. Dakle za neke je to bio bog jer su ti "ljudi" dolazili "kočijama" sa neba i narod ih je štovao kao bogove. Dakle nije neko magično bradato biće stvorilo čoveka ih peska ili zemlje kako bilbija kaže, obično je realnost mnogo crnja.

Kladim se da 99% vernika ne zna da je čovek i fizički univerzum čista vibracija i frekvencija. Naučno je dokazano da smo stvoreni tj. da imamo tvorca. Na kvantnom nivou sve je kodirano perfektno. Vaš mozak vam daje lažnu sliku da nešto postoji "napolju" ali sve je percipirano u mozgu. Da bi mozak obradio informaciju, recimo nešto što vide vaše oči koje šalju sliku mozgu na obradu, taj proces traje nekoliko milisekundi ili više. Tako da mi konstantno živimo u prošlosti. Dakle ceo univerzum i sve što vidite vašim čulima je iluzija. Dokaz, atom je 99,9% prazan prostor, a znate da ste satkani od atoma, i sam atom vibrira određenom frekvencijom.
Ateista sam u smislu da ne verujem u bilbijskog boga, verujem da fizičko telo ima kreatora, kao što ćemo mi biti kreatori i već jesmo kreirali veštačku inteligenciju kojoj samo telo fali. E sad zamislite civilizacije naprednije milionima godina od nas, ili entitete iz drugih dimenzija kojima je šala da stvore univerzum koji smatran da nije stvoren iz ove dimenzije. Živimo u 21 veku u kome ljudi još veruju u bilbiju i šta je napisano u njoj. Mi smo multideimnzionalna bića koja postoje izvan prostora i vremena, mi smo svest, mi smo jedno, mi smo bog.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back