ZvezdanKa
Veoma poznat
- Poruka
- 10.242
Mogu da pogledam al ko što si videla i ja tražim ovde pomoć pa ti je sve jasno![]()
ma meni je vec"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu da pogledam al ko što si videla i ja tražim ovde pomoć pa ti je sve jasno![]()
Ali u mojoj karti nema apsolutno nikakvog potencijala za politiku dok u tvojoj Krepto ima za programiranje![]()
dobro bre, banalizujem, poenta je u tome što bi svako ko se bavi programiranjem mogao da namlati pare voleo ne voleo, a svako ko bi predavao filozofiju u školi koliko god bio dobar u tome ne bi išao iznad proseka po zaradi.
I šta je onda poenta astrologije? Da ti kaže gde ćeš da namlatiš lovu? Ja ću ti kažem.
A šta ti dobro ide? Ako ti treba neka karta da ti to kaže, onda se zapitaj dobro šta radiš u životu ...
nemoj me zajebbavati sad, šta je uopšte potencijal za programiranje?
voleo bih to da znam.
E ajde Matke, beži odavde. Zatrpaćeš nam stranu i onda neće videti ljudi koji znaju nešto Zvezdankin i moj post pa ćemo ostati kratkih rukava. Ajde bjež ba.
![]()
matematika.
logika.
nemaju to svi. ustvari imaju retki.
mada programiranje u uzem smislu neke aplikacije i to..moze svako da nauci da radi...ako bas nije duduk totalni...
pa neko ko je sirokog uma, interesuje se za sve, pa i za religiju i astrologiju i za mistiku, sociologiju, antropologiju....a matematiku da ne pominjem...![]()
imaju svi, malo njih to voli, ali svako može da nauči matematiku jer je to čista logika. Stvar je samo u želji, a većina ljudi to otpisuje kao dosadno (ja sam među njima, ali nikad nisam imao problema sa razumevanjem i primenom, samo mi je jednostavno bila neinteresantna i teško mi je padala, razmažen sam fakat, al mi se osvetilo pa sam se naradio i funkcija i integrala i limesa)
nije tacno. gresis. sigurno. ja sma shvatila koliko ljudi nemaju pojma matematiku i koliko nemaju logiku kad sam drzala casove. pre toga sam mislila nema tu sta da se ne zna, lako je i logicno.
čim ne piše ništa, znači da mi sprema neki ogroman post da me ubije u pojam i otera s teme
jedva čekam
jaAl može se nauči
O tome ja pričam
A ljudi nemaju jer ih bole uvo da imaju, a mogu ako bi teli, potencijal stoji u svakome
Ne možeš mi reći da je neko glup na tom nivou da ne može da razume, prosečan IQ je dovoljan, ljudi nemaju pojma jer su kao klinci se još pogubili nisu na vreme radili, kasnije se sve nadograđuje, oni to puste niz vodu...itd. Dobiješ rezultat - ''ja ne znam, nisam za to''
Nije ti filozofija baš ne znam kakva visoka i egzaktna nauka. Palamuđenje obično. Igra rečima i pojmovima. Fino onako da malo baciš spiku pa da ljudi zabalave čim čuju da si student filozofije. Prestala sam da govorim ljudima šta studiram jer smaraju sa tim pogledima koji su negde na granici da te smatraju božanstvom i toga da misle da si retard koji je proćerdao najbolje godine svog života.
Astrologija je divna i veruj mi , ništa manje precizna od palamuđenja o bitku, bivstvujućem, transcendentalnoj apercepciji i ostalim ebo lud zbunjenog pojmovima.
ja
upravo to nije tacno. ne moze da se nauci. mozes da uvezbas sta treba da radis, ali mozes da ne ucis nista pa da razumes i integrale i diferencijale i kombinatoriku i vektorska polja..visa matetmatika nema veze sa prostim racunskim operacijama...ja na primer i dan dans ne znam tablicu mnozenja...![]()
Jeste donekle, al u suštini se oslanja na zaključivanje i logiku, kontam ja da je problem kad dođu do momenta gde ne mogu da se oslone na iskustvo, pa krene priča o apsolutu, stvari po sebi, volji, vodi, vatri, zemlji, monadama itd. Taj deo je na tebi da prihvatiš ili ne, mada se i tu može uhvatiti neka zajednička crta...
U svakom slučaju, mnogo egzaktnija i viša od astrologije, koja priča o nekim položajima ove i one planete, ove i one gajbe (kuće) i o tome kako to utiče na tebe i još 100000 ljudi koji su rođeni kad i ti, mislim aj molim te. Svako ko je imao fiziku u srednjoj školi (ma u osnovnoj) zna da ne postoji nikakva mogućnost uticaja bilo koje od tih planeta tri znaš već koje materine udajlene odavde na tebe ili bilo kog drugog, a POGOTOVO NE UTICAJ MATERIJE NA LIČNOST (koja je skroz nematerijalan faktor bića), to toliko upada u oči da mi nije jasno kako ljudi samo preskoče to.
ne bih se složio.
Ne sumnjam uopšte da se ti ne bi složio![]()
nisi OBAVIO?...a ivde piše da si žensko???
????? sumjlivo samo pitam : Mrvice , da ne lecis ti svoje frustracije na forumu?
Dobila sam informacije da je Mrvica , Klon provokator