- Poruka
- 18.264
Pa možeš otvoriti novu temu, ili bilo gde, a da se uklapa. :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto ne ovde?
Pa nije to baš sve tako crno/belo ... da li je nešto dobro ili loše.
Kažeš "prvi put", a šta je bilo drugog puta ?
ovde da se analiziraju natalne karte?
moze, ali juce.....
u ovoj temi DA, ali na ovom pdf NE

Nisam ni mislio da se otvara na ovom podforumu. Mislio sam da se ovde uporede te dve natalne karte sa tom vremenskom razlikom. Da vidimo kakve to drasticne promene moze imati na pojedinca, kao i da vidimo koliko se razlikuju tumacenja, jer je prvi put bilo neuspesno![]()

Ajoj, da se sad ne upuštamo u filozofske rasprave šta je dobro a šta loše i da li je "dobro" uvek dobro ... na to bi se svodilo. Onda nikome ne bi trebalo tumačiti natalnu kartu jer u svakoj imaš tragičnih :shock: aspekata. Jedno je reći - ovo je dobro, ovo može biti problem, ovo jeste problem ... a drugo davati kvalifikacije i to uglavnom subjektivne... o generalizaciji da ne pričam. Rekoh - relativno, i kraj priče.pa ne bih se bash slozila sa ovom tvojom gornjom konstatacijom... po reakciji vishe forumasha na astrologiji u vreme postavljanja moje natalne karte, odlichno se secam da su istu okarakterisali bash kao crnu... sam astral me zato i pitao da li zelim javno tumachenje... zato me josh uvek i zanimaju sva moguca tumachenja moje karte, odnosno, da li je moguce da svi vide neke negativne aspekte a da se to josh nije odrazilo na stvari za koje tvrde da bi moralo da jeste...
Već sam rekla, ovde ne bi trebalo da ima drastičnih razlika u tumačenju.Nisam ni mislio da se otvara na ovom podforumu. Mislio sam da se ovde uporede te dve natalne karte sa tom vremenskom razlikom. Da vidimo kakve to drasticne promene moze imati na pojedinca, kao i da vidimo koliko se razlikuju tumacenja, jer je prvi put bilo neuspesno