- Poruka
- 18.275
Meni actually to što je opisano u vezi s tim eksperimentom nije dovoljno, neke stvari mi nisu jasne. Ti si ga prvi pominjao, imaš li neki link? Bože, ja sam ovde kao neki kontra-Ober. On samo ostavlja linkove, a ja ih samo tražim :grin:Ne znam da li je Carlson ali znam da je bio Šo. Sećam se da je jednoj gospođici-astrologu (možda si ti njena reinkarnacija s obzirom na gornji stil) bilo jako važno što sam ja naveo Šo baš onako kako je prevedeno u listu "Galaksija" u kome sam saznao za navedeni eksperiment, a ne Šon kako je ona pročitala.
No, imajući u vidu neke tvoje postove rekao bih da ti ne moraš da tražiš ništa ranije napisano protiv astrologije, jer tvoji su stavovi jasni.
Pu, pu, daleko bilo, da sam njena inkarnacija, devojka živa i zdrava. Ne diraj Mady

I, zašto da ne tražim ništa od onog, i kakve to veze ima sa mojim stavovima ? Nije valjda sve u prepucavanju, treba se malo i informisati

ops: je gotovo najlaičkije objašnjenje na koje sam naišla. Niko nije rekao da Mesec "zračenjem" (ili čime već) izaziva ovo ili ono kod žena (niti ovo što pišem ima veze sa astrologijom!) već da je fakat da mesečni ciklus žene ima vrlo sličan period kao i ciklus Meseca, koji je u proseku trajanja 28-29 dana. Nije 58, ili 158, ili 13.