ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta ima Majkl isto ( za britni ne znam) - Merkur u padu? Nema.
U Lavu. Zato je tako ubedjen da je on nesto posebno :lol: Od Boga dobio zadatak da se rodi da bi bio " instrument koji daje ljubav, radost, harmoniju celom svetu " Kakav lik! :lol: :heart:

Pricamo o navodnoj egzeltaciji Merkura u Vodoliji :) ... tako da da, u pravu si, zvanicno nema :) ...

Ne shvatam :S Evo dispozitor Majklovog Merkura u Lavu, vladara ASC-a na Regulusu, je Sunce u Devici :)

Umro je na T kvadrat vladara ASC-a na ASC-u i tranzitnog Saturna vladara osme i natalnog Saturna u Strelcu :( :,( ...

Da Saturn mu je napravio kvadrat sa natalnim SA ( vladarem VIII ). Al ja mislim da nije to bilo presudno nego Pluton napravio trigon sa natalnom Sunce -Pluton konjukcijom. I pogledaj cvorove.
A da ne kazem da je bio u numeroloskoj godini 3-ke u kojoj ljudi ne retko umiru, a preveliki planovi skovani pocetkom godine propadaju. Mislila sam da nece moci toliko koncerata da se odrzi koliko su obecavali, ali nisam bas mislila - ni jedan :sad2:

Sta mislite sta ukazuje ne dobitke od kvizova, jedan nas kucni prijatelj je dobio leeeeepe parice na jednom kvizu, znam da pluton u 8 daje nasledstvo, ali ovo nije nasledstvo, ovo je zaradjen novac sopstvenim znanjm ali na brz nacin...

Ovo se jednom dogadja u nasem zivotu

28. Avgusta 2009 god., 30 minuta posle ponoci, pogledajte u nebo.

Planeta Mars bice vrlo sjajna na nebu i imace velicinu Meseca, premda je planeta Mars udaljena 34,65 miliona kilometara udaljena od Zemlje.

Pokusajte da ne propustite ovaj fenomen.

Videce se golim okom, a izgledace kao da Zemlja ima dva Meseca ???

Pojava ovog fenomena, ponovice se godine 2287.

Podelite ovu informaciju svim prijateljima, jer niko, od danas zivih ljudi, nece moci da ovo vidi po drugi put

Ovo se jednom dogadja u nasem zivotu

28. Avgusta 2009 god., 30 minuta posle ponoci, pogledajte u nebo.

Planeta Mars bice vrlo sjajna na nebu i imace velicinu Meseca, premda je planeta Mars udaljena 34,65 miliona kilometara udaljena od Zemlje.

Pokusajte da ne propustite ovaj fenomen.

Videce se golim okom, a izgledace kao da Zemlja ima dva Meseca ???

Pojava ovog fenomena, ponovice se godine 2287.

Podelite ovu informaciju svim prijateljima, jer niko, od danas zivih ljudi, nece moci da ovo vidi po drugi put

nazalost ovo se nece dogoditi, mejl ove sadrzine kruzi netom ali to su ciste nebulosze, proverite malo po netu, cista laz...

Goretjete u paklu!!
Wi slawite djawola, 12 kutja zodijaka u stwari ozhachawaju djawola, kroz 36 stanja ili shta je beshe.
bitno je da 1 do 36= 666 kad se sabere
A 666 na hebrejskom znachi Sotona
Inache broj shest oznachawa zmiju
znachi nayebali ste :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back