- Poruka
- 36.307
Mozes sa mnom da se menjas,
al samo jedno da zadrzim da budem vodolija

al samo jedno da zadrzim da budem vodolija

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sav sam ja Rak, nema tu neceg drugog bas.Al moglo bi mozda Plutona da menjam, jer neznam
njegovu funkciju u sebi, sav je smrznut... to je ionako sitna planeta, nista ozbiljno, ko da se menja jedna
zvaka, bombon, cokolada..![]()
Zbog ovoga bi te moj pluton zbrisao dok kazesh kex.
BernandBlack:
I mislim otkud ti pravo da to kazesh da je bomboncic i nishta ozbiljno? Mislim zaista, gde ti je osecaj za suptilnost i naucna shirina?
Immph, imam neke ideje o tvojoj karti, al neznam jesi li raspolozen da ti pisem, nekako si tuzan.
Informacije su malo zastrasujuce..![]()
Srecna NG svima. Ude nam pluto u jarca i ME u Vodoliju, bash juce (mislim ME).![]()
jeli,.... a sta ako je 7ma kuca prazna nema ni jednu planetu???
Pa nista. Posmatra se njen vladar !
heheh joj kud si uzela baš avatar od ove ženskeTako mi je antipatična, u kasnim 30-ima i misli samo na seks , jaoooooooo.
Плутон се испољава у картама кад је на маркантним позицијама, али чак ни тад свима.Zbog ovoga bi te moj pluton zbrisao dok kazesh kex. Lol, iako mali Pluton igra veliku ulogu. Npr. svi naucnici kojima sam radio kartu imaju izrazen kontakt izmedu Plutona i Merkura, ne nuzno pozitivan aspekt. Tako da je ta planeta jako vazna, zato respect!
I mislim otkud ti pravo da to kazesh da je bomboncic i nishta ozbiljno? Mislim zaista, gde ti je osecaj za suptilnost i naucna shirina?