ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kada skontam kako ubaciti natalnu.... Do tada cu samo pratiti odgovore... Vidimo se dogodine!!!! AU? Niko nista ne pise? :think: Stvarno se vidimo dogodine? Samo se salim.:) Jel nas to uspavao mrak Meseca?

Одмах да ти кажем да СИДА није заразна болест, већ поремећај у метаболизму беланчевина које учествују у изградњи имуног система, тако да није реч ни о каквом вирусу. Изазивају је тзв. тешке дроге, хронична неухрањеност, оштећења слузокоже дебелог црева, којекакви антиХИВ лекови попут АZT-a и слични отрови који уништавају наш одбрамбени систем. Када је имуни систем уништен може да те дотуче и обична прехлада јер немаш чиме да се браниш.

omg omg omg, treba da kazem komshiji homosu koji boluje od hiva da ne stavlja kondom vishe...Mislim zaista, ako ima josh koji savet zadrzi ga za sebe. Ovako ce neko da poveruje i da zarazi i druge.

Mislim zaista.... I josh neshto imuni sistem nikad nije unishten, ali nikad ne mozesh unishtiti imuni sistem, sta god ti mislila ili rekla....ili procitala u Lisi/Ilustrovanoj/necem drugom.

Poslednja izmena od moderatora:
omg omg omg, treba da kazem komshiji homosu koji boluje od hiva da ne stavlja kondom vishe...Mislim zaista, ako ima josh koji savet zadrzi ga za sebe. Ovako ce neko da poveruje i da zarazi i druge.
Знао сам да ће нека Девица да се закачи. Много сте предвидиви :)
Mislim zaista.... I josh neshto imuni sistem nikad nije unishten, ali nikad ne mozesh unishtiti imuni sistem, sta god ti mislila ili rekla....ili procitala u Lisi/Ilustrovanoj/necem drugom.
:rotf: Друже, ти не умеш ни читати, а камоли некоме држати предавања шта је уствари СИДА и како настаје. Вируси са њом немају везе.
inace sida se pojavila kada pluton beshe u skorpiji.
Није се она нигде појавила, него је 23. априла 1984. објављено у медијима да је наводно откривен вирус сиде. Тог дана је Плутон био на 0 Шкорпије - масовна смрт, тачније убиства - квадрат Месец у Водолији (људи) у секстилу са Нептуном (подметачина, завера, медицина).

Знао сам да ће нека Девица да се закачи. Много сте предвидиви :) :rotf: Друже, ти не умеш ни читати, а камоли некоме држати предавања шта је уствари СИДА и како настаје. Вируси са њом немају везе. Није се она нигде појавила, него је 23. априла 1984. објављено у медијима да је наводно откривен вирус сиде. Тог дана је Плутон био на 0 Шкорпије - масовна смрт, тачније убиства - квадрат Месец у Водолији (људи) у секстилу са Нептуном (подметачина, завера, медицина).

a predpostavljam da si ti zaista visokostrucna da dajesh odgovore o tome da je sida, posledica a ne virus. Ajde molim te gde si to nashao ? Koja je to teorija sada? Mislish da nema niti jednog naucnika na svetu, koji se bave sidom? I to ne u Americi vec i u neutralnim zemljama. Mislim, zaista, kvazi informacija koja moze da ugrozi toliko ljudi.

Inace po tebi je dijabetes, samo malo vishe secera u ishrani nishta vishe.

I za kraj, virus se ne pojavljuje tek tako, on je oduvek tu, ali je mutirao u oblik kakvog ga poznajemo sada.

a predpostavljam da si ti zaista visokostrucna da dajesh odgovore o tome da je sida, posledica a ne virus. Ajde molim te gde si to nashao ? Koja je to teorija sada? Mislish da nema niti jednog naucnika na svetu, koji se bave sidom? I to ne u Americi vec i u neutralnim zemljama. Mislim, zaista, kvazi informacija koja moze da ugrozi toliko ljudi.
Писао сам о томе на Природним наукама, једна тема има и на Политици, па ако неког занима нек потражи. Немам намеру да све то понављам.
Inace po tebi je dijabetes, samo malo vishe secera u ishrani nishta vishe.
Ако говоримо о дијабетесу типа 2, узрок су засићене масноће и хидрогенизована уља која улазе у састав ћелијског зида, чине га непропусним и блокирају деловање инсулина.
I za kraj, virus se ne pojavljuje tek tako, on je oduvek tu, ali je mutirao u oblik kakvog ga poznajemo sada.
Није се појавио, нема га, не постоји. То што потурају на снимцима су ћелијске честице и генетски материјал који је расут свуда по ћелији, не само у једру. Да вируса нема, види се и по бројним "тестовима за откривање", од којих ни један не тражи сам вирус, него наводна антитела на његово присуство.

Писао сам о томе на Природним наукама, једна тема има и на Политици, па ако неког занима нек потражи. Немам намеру да све то понављам.Ако говоримо о дијабетесу типа 2, узрок су засићене масноће и хидрогенизована уља која улазе у састав ћелијског зида, чине га непропусним и блокирају деловање инсулина.Није се појавио, нема га, не постоји. То што потурају на снимцима су ћелијске честице и генетски материјал који је расут свуда по ћелији, не само у једру. Да вируса нема, види се и по бројним "тестовима за откривање", од којих ни један не тражи сам вирус, него наводна антитела на његово присуство.

i ja treba da predpostavim kako svi lazu, kakojedno 70-80 hiljada naucnika koji se bave ovim virusom zive u zabludi.? Jedna valjana referenca bi znacila, ovako, drzish se zubima za vetar teorijom...

I cak i da je to tvoje tacno, zashto onda ljudi naprosto ne ojacaju imuni sistem, kada ga vec tako ostete. Imuni sistem moze uvek da se obnovi.

hm buduci da ti ne zelish da nam postavish neki link, cak i odbijash to, ja sma nashao neshto iz tvoje famozne, teme.

Pre svega David Icke, je obican sarlatan, koji kontrolishe mase prodavanjem smeca od knjiga, zaglupljujuci siroke narodne mase, koje imaju minimum obrazovanja iz prirodnih nauka, pa se sa njim s time i lakshe manipulishe. Lepota svega je da David Icke, nema valjane dokaze, sva ona imena se pojavljuju svugde, ali ni na jednom naucno prinaztom mestu. David ja inace profesionalni bilog/hemicar? O ne, pa on je fudbaler, sto ga cini ne samo ne kopetentnim da diskutuje o HIV virusus, nego i vrlo nezrelom i pre svega nevaspityanom osobom, da diskutuje o temema za koje je kako sam kaze medijum.

Povrh toga, on je josh i antisemita, veruje u humanoidne reptile, sto su obicna izmiljotina dokonih ljudi ... Ako je na ovo spalo Srbija, loshe se pishe Republici.

A i ne cudi me od persone koja ima Neptun u 12 kuci u opoziciji sa Merkurom...

Pre svega David Icke, je obican sarlatan, koji kontrolishe mase prodavanjem smeca od knjiga, zaglupljujuci siroke narodne mase, koje imaju minimum obrazovanja iz prirodnih nauka, pa se sa njim s time i lakshe manipulishe. Lepota svega je da David Icke, nema valjane dokaze, sva ona imena se pojavljuju svugde, ali ni na jednom naucno prinaztom mestu. David ja inace profesionalni bilog/hemicar? O ne, pa on je fudbaler, sto ga cini ne samo ne kopetentnim da diskutuje o HIV virusus, nego i vrlo nezrelom i pre svega nevaspityanom osobom, da diskutuje o temema za koje je kako sam kaze medijum.
Легендо, није David Icke овде тема него наводни вирус СИДЕ. Он је човек свестран и радознао, па се осврнуо и на тај проблем. Међутим, праве аргументе износе вирусолози-дисиденти, као што је Stefan Lanka и многи други. Ево пар линкова: http://tmh.floonet.net/articles/lanka.html или http://www.neue-medizin.com/lanka2.htm Најважније од свега је самостално размишљати, а не слепо веровати само зато што већина то ради. Изгледа да је за неке то сувише велики напор
A i ne cudi me od persone koja ima Neptun u 12 kuci u opoziciji sa Merkurom...
Његов хороскоп је један од најјачих које сам видео. Није ни чудо, обзиром какав је генијалац у питању. Није све у Меркуру који је солидно положен у Овну и са врло добрим, истраживачким аспектом тригона према Плутону. Кључ његове генијалности је Месец 0 Уран у 9. пољу у бројним аспектима. Лик је пре свега један велики позитивац, слагао се ти са њим или не.

Знао сам да ће нека Девица да се закачи. Много сте предвидиви :) :rotf: Друже, ти не умеш ни читати, а камоли некоме држати предавања шта је уствари СИДА и како настаје. Вируси са њом немају везе. Није се она нигде појавила, него је 23. априла 1984. објављено у медијима да је наводно откривен вирус сиде. Тог дана је Плутон био на 0 Шкорпије - масовна смрт, тачније убиства - квадрат Месец у Водолији (људи) у секстилу са Нептуном (подметачина, завера, меди

hi ..dali si na drug forum??moze li malce asreolija tumacenje za mene licno??pozz in Skopje

Moze li neko da mi preporuci najbolji program za racunanje dominantne planete i znaka?:dash::dash::dash:
Za izračunavanje znaka i podznaka najbolji je www.astro.com ides na opciju da ti nacrta natalnu kartu i onda ti u gornjem lijevom uglu pise znak i podznak. Sve to je free.

A i dobijes čitavu natalnu ako znaš da je tumačiš :)

Mene zanima da li je istina da su bikovi skloni ludilu...ja sam bik u podznaku i imala sam neke depresivne faze...blizu ludila :)

Za izračunavanje znaka i podznaka najbolji je www.astro.com ides na opciju da ti nacrta natalnu kartu i onda ti u gornjem lijevom uglu pise znak i podznak. Sve to je free.

A i dobijes čitavu natalnu ako znaš da je tumačiš :)

Tu izbacuje samo natalnu kartu. ;) Treba uci u ''Extended chart selection'' pa ''Pullen astrolog'', opcija 'Simple chart delineation by Walter Pullen' i negde pred kraj pise koji element, znak i planeta dominiraju, ali za dominantnu planetu nije sigurno jer na svakom programu izbaci drugacije. :confused:

Mene zanima da li je istina da su bikovi skloni ludilu...ja sam bik u podznaku i imala sam neke depresivne faze...blizu ludila :)

Zemljani znaci generalno da (skloni depresiji) ali to ne mora da zavisi od podznaka. :)

Svaka cast moderatorima , :tajna: cujem da je Elle potegla najvise i dovela u red Astrologiju . Svaka cast Elle mnogo mi se svidja, odradila si crnacki posao - stvarno!
Neverovatno kako je pregladno. Prelepo. Svaka cast! Hvala ti vise se nikad necu izgubiti po onim lavirintima :cvet: :D

PS. Upravo sam bila izgubila ovu fantomsku kafanicu na 1. strani , nema i nema je - nigde. I evo nadjoh je . To je za mene sasvim normalo ja se stalno i svuda gubim i inace.
E sad vise necu! bar ovde na Krsti ! :D

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back