ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sav sam ja Rak, nema tu neceg drugog bas. :) Al moglo bi mozda Plutona da menjam, jer neznam
njegovu funkciju u sebi, sav je smrznut... to je ionako sitna planeta, nista ozbiljno, ko da se menja jedna
zvaka, bombon, cokolada.. :lol:

Sav sam ja Rak, nema tu neceg drugog bas. :) Al moglo bi mozda Plutona da menjam, jer neznam
njegovu funkciju u sebi, sav je smrznut... to je ionako sitna planeta, nista ozbiljno, ko da se menja jedna
zvaka, bombon, cokolada.. :lol:

Zbog ovoga bi te moj pluton zbrisao dok kazesh kex. Lol, iako mali Pluton igra veliku ulogu. Npr. svi naucnici kojima sam radio kartu imaju izrazen kontakt izmedu Plutona i Merkura, ne nuzno pozitivan aspekt. Tako da je ta planeta jako vazna, zato respect!
I mislim otkud ti pravo da to kazesh da je bomboncic i nishta ozbiljno? Mislim zaista, gde ti je osecaj za suptilnost i naucna shirina?

Revelin, hvala na lepim zeljama. ;)

BernandBlack:
I mislim otkud ti pravo da to kazesh da je bomboncic i nishta ozbiljno? Mislim zaista, gde ti je osecaj za suptilnost i naucna shirina?

Ma to je vise kao neka shala, jer nekako ga ne razumem dovoljno, nejasan mi je, posebno u mojoj karti,
ne brini kod mene je max dobro postavljen... ali ga jos ne razumem tj nisam siguran, misterija je. :)

Immph, imam neke ideje o tvojoj karti, al neznam jesi li raspolozen da ti pisem, nekako si tuzan. :(
Informacije su malo zastrasujuce.. ;)

Hrabar sam ja xD ...
Slobodno, voleo bih, izvini sto nisam odgovorio na onu poslednju poruku, malopre sam gledao i video da nisam, kad dodjem danas napisacu, sad sam jako, jako umoran, idem da spavam :lol: ...

I naravnooo ... Srecna vam svima nova 2009. godina :) puno zdravlja z:dm5:, srece:sanke:, uspehaz:mrgreen:, sve najlepse :ukras5: i najbolje z:lol:

Pozdrav svima...i neka nam Jupiter iz Vodolije otvori 2009. kao godinu punu iznenadjenja ,inovacija,vizija,revolucija i sansi za bolji svet za sve.Zelim svima da ucestvuju u tome...........

Zbog ovoga bi te moj pluton zbrisao dok kazesh kex. Lol, iako mali Pluton igra veliku ulogu. Npr. svi naucnici kojima sam radio kartu imaju izrazen kontakt izmedu Plutona i Merkura, ne nuzno pozitivan aspekt. Tako da je ta planeta jako vazna, zato respect!
Плутон се испољава у картама кад је на маркантним позицијама, али чак ни тад свима.
Мора постојати тригер за његово дејство.
За бављење науком пре свега би требао бити негде у углу и да је повезан са неком од планета које описују интелект појединца, а не нужно с Меркуром.
С Меркуром ће дати проницљивост, брзину мисли, доброг блефера...научник мора имати јаког Нептуна- интуицију и визију.

Кад су Ајнштајна питали шта раузликује изразито интелигентног човека од генија, рекао је: ''интуиција''. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back