Zanimljivo... Ja vidim paralelu jer ne gledam tvoj natal nego tranzite. Odjednom (Uran) ti je došlo (Mesec) da me napadaš, kako za avatar, tako i za druge stvari. Kapiram da bi to moglo da bude u šali, ali je bilo neukusno, moram priznati.
Napadnut, u ovom slučaju, sa astroloških pozicija

Barem mi je drago da vidim da kod tebe komentari poput ovog :
''Nemoj samo to da mu pišeš, on voli te unisex likove 21.veka, a generalno se zalaže za tradiciju ''
...nisu napadanje. Ne znam čime sam to zaslužio. Niti te poznajem, niti nešto naročito komuniciramo, niti imamo loš odnos čak i kada su stavovi u pitanju na drugim temama. Tako da ne znam odakle toliko negativnosti odjednom.
---
Mislim da problem nije u meni, konkretno u ovom slučaju, jer niti sam počeo diskusiju, niti sam postavljao pitanja, niti sam posle zamerao zbog odgovora, niti sam loše govorio o tvom avataru, niti pokušavao da te na bilo koji način ponizim.
Sa druge strane, ne prija mi to pokušavaš da me antagonizuješ u smislu ''uvek ti ovo, uvek ti ono''. Mislim, mogu i ja to da radim i da mnogo lošeg kažem povodom toga šta mi smeta, ali to ne činim i ne pada mi na pamet u to da se petljam u tuđe stvari. Tako da najmanje što očekujem jeste da se to ne pokušava pripisivati meni, iz ma kog razloga.
Da mene neko nešto pita o tebi, ja bih rekao sve najbolje. Tako da su mi tvoje skorašnje akcije nejasne, ali opet neću da ulazim u to osim ako nema nekog skrivenog motiva iza svega toga, što bih voleo da čujem.