ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To mi je mana jer smatram da je svako akademski raspoložen kao i ja. :mrgreen:

+1

Doduše, Truman beše Vaga je u podznaku? Naravno da neće da bira agresivnost i da ne trpi kada se ljudi svađaju.

Edit : - pasivnost. :mrgreen:
Jeste ti si akademac, a mi smo kerov k. :rotf:
Recimo da ovde ima i umetnika po profesiji, i medicinskih radnika, elektrotehničara...koji su stigli do astrologije...Neki od navedenih sam i ja, a neki su ljudi koji dolaze ovde...Ne znam sve...

Jeste ti si akademac, a mi smo kerov k. :rotf:
Recimo da ovde ima i umetnika po profesiji, i medicinskih radnika, elektrotehničara...koji su stigli do astrologije...Neki od navedenih sam i ja, a neki su ljudi koji dolaze ovde...Ne znam sve...

:huh: Što te to vređa odjednom? Što smatraš da ja mislim da sam bolji od drugih? :think: Koji to svi, pričam samo sa tobom...

Kada je neko akademski raspoložen (tj. želi da piše puno i očekuje to od drugih koji ulaze u neku tematiku, te smatra ljude sposobnim), naravno da će i da se očekuje da se pročita ispisano, ali isto tako i da se obrazloži napisano. Nisam od ljudi koji troše vreme na prazne priče, volim i da podelim iskustva, kao i naučim nešto od drugih.

Mislim, nije kao da sam ja počeo tu diskusiju, napisala si da ti je nešto nejasno, ja sam se potrudio i išao da nađem odgovor, natal i odsečak knjige ''Saturn in Transit'', stranica 42. koji bi te potencijalno zadovoljio.

Ako je to loše, onda ću sledeći put da samo napišem ''Tako je jer ja znam da je tako''. :roll:

Da sam počeo da pišem prostoproširene to bi potrajalo ko zna koliko dok se sporazumemo, ovako je lakše, barem meni. Sad, ko ne voli da čita, šta ja da radim. Moja namera nije bila loša nikako.

Da bolje kažem : Zaboravim da nije svako raspoložen za diskusiju kao ja i da neki dolaze da relativno ćaskaju neobavezno. Je l' sada bolje?

Poslednja izmena:
Nemoj samo to da mu pišeš, on voli te unisex likove 21.veka, a generalno se zalaže za tradiciju :rotf:

Baš te kvadratiraju Sunašce i Saturn :mrgreen:

Komentar za unisex (Jupiter Vaga) (Peregrin podznak ili 12 kuća koja Započinje tu temu).

Muško ili Žensko (Mesec+Uran opozicija Jupiter). Serija (Uran) negativnih osećanja (Mesec) protiv mene (Jupiter) dok se priča o poziciji Saturna na Suncu (kao što je sada slučaj uveliko), a dodatno je kvadratiran Neptun tom pozicijom (spremao sam Slatku Ribu u vinu danas),i bejah napadnut od strane Ženske (Mesec) osobe u znaku Riba (Neptun) na kontu identiteta (Sunce) gde se moj patriotizam (Saturn) dovodi u koštac sa stvarima koje biram da držim.

Dodatno tome, lik kog držim je rođen 31 Jula (Lav, Sunce), a zove se Cross Marian (Saturn). Link

:super::super: Meni je superiška. samo, ovaj Mesec Uran su se baš spetljali... :think:

Baš te kvadratiraju Sunašce i Saturn :mrgreen:

Komentar za unisex (Jupiter Vaga) (Peregrin podznak ili 12 kuća koja Započinje tu temu).

Muško ili Žensko (Mesec+Uran opozicija Jupiter). Serija (Uran) negativnih osećanja (Mesec) protiv mene (Jupiter) dok se priča o poziciji Saturna na Suncu (kao što je sada slučaj uveliko), a dodatno je kvadratiran Neptun tom pozicijom (spremao sam Slatku Ribu u vinu danas),i bejah napadnut od strane Ženske (Mesec) osobe u znaku Riba (Neptun) na kontu identiteta (Sunce) gde se moj patriotizam (Saturn) dovodi u koštac sa stvarima koje biram da držim.

Dodatno tome, lik kog držim je rođen 31 Jula (Lav, Sunce), a zove se Cross Marian (Saturn). Link

:super::super: Meni je superiška. samo, ovaj Mesec Uran su se baš spetljali... :think:

Ne vidim paralelu, moj Uran je egzaltiran u 8.polju, i pravi samo sextile i trigone, ostale aspekte nema, tako da se ne pronalazim :)

- - - - - - - - - -

Uzgred, nisam uočila da si napadnut :rotf:
ali ti to uvek tako shvataš...
dakle, nije problem u sagovorniku (uvek se osetiš napadnut) nego u tebi..Pa malo te tranzite projektuj na sopstveni natal.

Zanimljivo... Ja vidim paralelu jer ne gledam tvoj natal nego tranzite. Odjednom (Uran) ti je došlo (Mesec) da me napadaš, kako za avatar, tako i za druge stvari. Kapiram da bi to moglo da bude u šali, ali je bilo neukusno, moram priznati.

Napadnut, u ovom slučaju, sa astroloških pozicija :mrgreen: Barem mi je drago da vidim da kod tebe komentari poput ovog :

''Nemoj samo to da mu pišeš, on voli te unisex likove 21.veka, a generalno se zalaže za tradiciju ''

...nisu napadanje. Ne znam čime sam to zaslužio. Niti te poznajem, niti nešto naročito komuniciramo, niti imamo loš odnos čak i kada su stavovi u pitanju na drugim temama. Tako da ne znam odakle toliko negativnosti odjednom.

---

Mislim da problem nije u meni, konkretno u ovom slučaju, jer niti sam počeo diskusiju, niti sam postavljao pitanja, niti sam posle zamerao zbog odgovora, niti sam loše govorio o tvom avataru, niti pokušavao da te na bilo koji način ponizim. :ok:

Sa druge strane, ne prija mi to pokušavaš da me antagonizuješ u smislu ''uvek ti ovo, uvek ti ono''. Mislim, mogu i ja to da radim i da mnogo lošeg kažem povodom toga šta mi smeta, ali to ne činim i ne pada mi na pamet u to da se petljam u tuđe stvari. Tako da najmanje što očekujem jeste da se to ne pokušava pripisivati meni, iz ma kog razloga.
Da mene neko nešto pita o tebi, ja bih rekao sve najbolje. Tako da su mi tvoje skorašnje akcije nejasne, ali opet neću da ulazim u to osim ako nema nekog skrivenog motiva iza svega toga, što bih voleo da čujem. :think:

attachment.php
attachment.php
attachment.php

pa ja to ne bih gledala u horoskopu
verovatno može da se vidi
no i dalje mislim da su neki drugi faktori odlučujući za tako nešto
aspekti su samo potencijali
i svaki ima više značenja

Merkur i Jupiter označavaju intelekt i obrazovanje
a mudrost se stiče ako se oni koriste za rad na sebi

inteligencija/obrazovanje nemaju veze jedno s drgim... mudrost = inteligencija ne neki način, kroz iskustvo.

to se vidi i bez astrologije. :lol:
eto da se zna.......baš tako!!!!
draga moja Škorpija:heart:

N3W, to što ne volim da se svađam nema nikakve veze s tim što mi se vrata ne otvaraju...

Izvinjavam se, ali ne znam o kakvim vratima je reč.

@Topic :
Inače, odlučio sam da ugasim nalog. Nadam se, ovog puta, konačno. Ne prija mi atmosfera na PDF-u, te ulaženja u konflikte zbog raznoraznih okolnosti. Oduzima mi previše vremena da objašnjavam ljudima kako stvari stoje jer svi k'o bajagi diskutuju, a niko ne želi da zaista sasluša.

Zavidnost, sujeta, neka potreba da se pokaže ili dokaže moć, šta li je...Ne volim ni da budem deo ženskih spletki, te i ogovaranja preko reputacionog sistema. Dojadilo mi je da se nada mnom iživljava ko kako hoće iz sujete i neodgovornosti. Ne podržavam bahata ponašanja i nikada nisam bilo kome ostao dužan.

Pozdrav svima i sve najbolje nakon dugih 10 godina piskaranja. :srecan:

e to vec nije u redu N3W, ja se taman obradovala kako se ovih dana vishe pishe nego obichno i ti bi sad da odesh...

- - - - - - - - - -

a ne znam ni koji smajli da stavim jer u svakoj shali najmanje shale ima...

sad bez zezanja, za ovaj pdf bi bila zaista shteta da odesh jer ovde je malo onih koji o astrologiji pishu opshirnije postove, trude se da protumache veliki broj stvari iz natala i sl...
kapiram da se osecash napadnut, i samim tim ne bash omiljen, ali ne verujem da je tako...
sad bih rado i ubacila - a i odlichno se branish, tako da nema potrebe da odesh, tvoje diskusije su i zanimljive...:p ali ispashce da opet potpirujem...;) u stvari, radi se samo o tome da me mrzi da kucam, pa umesto poduzeg objashnjenja provuchem kao kroz zezanje sushtinu, jer da nisi potkovan znanjem iz astrologije, odavno bi te ovde vec neko prosuo i onda se verovatno ne bih ni trudila da te zadrzim...
dakle, nemoj to da radish, ovde si potreban...:D

sad ce mene neko napasti da sam intereshdzija...:)

inache, odluchila sam da pustim opet shishke, i vec su na pola lica, tako da ce mi uskoro frizura biti kao na avataru od N3W...:p

- - - - - - - - - -

chuj mene sad, ovde jedino ja pishem u ovo vreme...:neutral:

egona, iz tvojih poruka uvek neshto izvuchem, odnosile se na mene il ne...:p
:zag:

:lol:
ma ja sam se oko pozicije Saturna u Blizancima raspitvala zašto znači nemanje oca, ništa više.
Posle sve krene u neko zezanje, koješta :neutral:

- - - - - - - - - -

Zanimljivo... Ja vidim paralelu jer ne gledam tvoj natal nego tranzite. Odjednom (Uran) ti je došlo (Mesec) da me napadaš, kako za avatar, tako i za druge stvari. Kapiram da bi to moglo da bude u šali, ali je bilo neukusno, moram priznati.

Napadnut, u ovom slučaju, sa astroloških pozicija :mrgreen: Barem mi je drago da vidim da kod tebe komentari poput ovog :

''Nemoj samo to da mu pišeš, on voli te unisex likove 21.veka, a generalno se zalaže za tradiciju ''

...nisu napadanje. Ne znam čime sam to zaslužio. Niti te poznajem, niti nešto naročito komuniciramo, niti imamo loš odnos čak i kada su stavovi u pitanju na drugim temama. Tako da ne znam odakle toliko negativnosti odjednom.

---

Mislim da problem nije u meni, konkretno u ovom slučaju, jer niti sam počeo diskusiju, niti sam postavljao pitanja, niti sam posle zamerao zbog odgovora, niti sam loše govorio o tvom avataru, niti pokušavao da te na bilo koji način ponizim. :ok:

Sa druge strane, ne prija mi to pokušavaš da me antagonizuješ u smislu ''uvek ti ovo, uvek ti ono''. Mislim, mogu i ja to da radim i da mnogo lošeg kažem povodom toga šta mi smeta, ali to ne činim i ne pada mi na pamet u to da se petljam u tuđe stvari. Tako da najmanje što očekujem jeste da se to ne pokušava pripisivati meni, iz ma kog razloga.
Da mene neko nešto pita o tebi, ja bih rekao sve najbolje. Tako da su mi tvoje skorašnje akcije nejasne, ali opet neću da ulazim u to osim ako nema nekog skrivenog motiva iza svega toga, što bih voleo da čujem. :think:

Opsuti se, nema potrebe da te pogađa bilo šta. Za avatar konkretno sam se zezala, a ostalo sam pitala, konstatovala itd...

Izvinjavam se, ali ne znam o kakvim vratima je reč.

@Topic :
Inače, odlučio sam da ugasim nalog. Nadam se, ovog puta, konačno. Ne prija mi atmosfera na PDF-u, te ulaženja u konflikte zbog raznoraznih okolnosti. Oduzima mi previše vremena da objašnjavam ljudima kako stvari stoje jer svi k'o bajagi diskutuju, a niko ne želi da zaista sasluša.

Zavidnost, sujeta, neka potreba da se pokaže ili dokaže moć, šta li je...Ne volim ni da budem deo ženskih spletki, te i ogovaranja preko reputacionog sistema. Dojadilo mi je da se nada mnom iživljava ko kako hoće iz sujete i neodgovornosti. Ne podržavam bahata ponašanja i nikada nisam bilo kome ostao dužan.

Pozdrav svima i sve najbolje nakon dugih 10 godina piskaranja. :srecan:

Biće mi stvarno žao ako odeš odavde... :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back