ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Wow, znaš, oduvek me je privlačila astrologija, ali sam znala da zahteva ogromnu posvećenost, a meni bi bila tek 3. - 4. stvar u životu i zato sam je ispustila.

U neku iz poštovanja nije bilo ok da joj se posvetim ofrlje.

Ti si kao enciklopedija, sve znaš! :hvala:

Ovde si pominjao sve osim vatrenih znakova. Kakve su za duhovnost postavke planeta u vatrenim? :D

pa vatreni su od onih koji misle da sve znaju... njima je mudrost usađena po rođenju. :p

koliko Strelceva ovde :)

N3W jako me zbunjuje tvoj avatar, uvek kako prelecem pogledom, mislim da je zensko...evo i sada, citam prethodni odgovor i razmisljam koja zena pise tako detaljno ovde, a da lici na tebe :mrgreen: I onda pogledah nick :D

:mrgreen: :ok: Nasmeja me pošteno :D

Evo sada se bolje vidi

Cross.Marian.full.1479101.jpg

Cross_marian_by_tykitictacmikk-d697ged.jpg

Moguće, pisao sam Heleni33.

Kako ti vidiš Saturn u Blizancima na Suncu? (N3W)

A odsustvo, jednostavno radi se o pozicijama u kojim se naglašavaju putovanja jer prvenstveno vladaju daljinom i slobodoumljem.[/QUOTE] (N3W)

Nevezano za Helenu, nisu mi jasne te tvoje asocijacije...
Saturn u Blizancima ,,na Suncu" vidim kao tvrdoglavog i nepopustljivog čoveka, nekoga ko podleže genetici, koliko god da se njegov ego borio(a, najčešće se dobar deo života i bori upravo protiv toga) pa podlegne, ako ne radi na sebi...Vidim kao nepopustljivost, nametanje autoriteta kroz reči, koje možda i ne teku, ali se cede kroz zube :lol: gorštačka genetika, ali gorštaka koji su otputovali u okolne zemlje da bi pobegli sveno ili nesvesno od autoriteta, koji kasnije u zrelim godinama jasno ispoljavaju.

nikada nisam prijavio kada me neko vredja, cak ni u repkama.
nekada, davno sam znao prijaviti kada druge vredjaju:)
danas nista me ne tangira,
samo preskocim temu...

nikada me nije ni tangiralo... nego, princip?
da vidim jesu li aršini jednaki?
i ako nisu da krenem u inkviziciju? :mrgreen:
a nisu nikad...
mene ne može nijedna dileja da uvredi, znači uvek je stvar principa, ili odbrana slabijeg, tj poturanje guzice za drugog...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back