ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni vrućina smeta, osećam se ko kuvan, jedva sam čekao da dođe zima
a najviše me remete klimatske promene temperature kada u predviđeni period(zimski)
rokne neka 'vrućina' :confused:
i meni smeta vrućina
al i ove preomene
ebiga, krštenica i velika kilometraža:zcepanje:

- - - - - - - - - -

Beligrad agi...

Oblacno nebo? :lol:
pa ja volim svoj grad
meni je lep
kakav je stvarno - ne znam
nisam objektivna

ne mogu da dokučim šta se zbiva u glavi mog drugara Rokija
kad čuje melodiju ove pesme u početnim taktovima klarineta...odmah se uozbilji,
naćuli uši, na par momenta se skameni, osluškuje i počne - aaauuuuuu

na ušima su mi slušalice, jedva se čuje okolo, a evo ga, zaurleva na sav glas

ne mogu da dokučim šta se zbiva u glavi mog drugara Rokija
kad čuje melodiju ove pesme u početnim taktovima klarineta...odmah se uozbilji,
naćuli uši, na par momenta se skameni, osluškuje i počne - aaauuuuuu

na ušima su mi slušalice, jedva se čuje okolo, a evo ga, zaurleva na sav glas

Pa i moj pas je "pevao" uz usnu harmoniku
U stvari oni čuju mnooooogo puta bolje od nas
Samim tim ih određene frekvencije iritiraju
Zato svojim pevanjem pokušavaju da to neutrališu
To što je nama tiho -njima nije

Pa i moj pas je "pevao" uz usnu harmoniku
U stvari oni čuju mnooooogo puta bolje od nas
Samim tim ih određene frekvencije iritiraju
Zato svojim pevanjem pokušavaju da to neutrališu
To što je nama tiho -njima nije

stvar je u tome da sam mu ovu pesmu puštao i pre(na zvučnicima)
uvek je bila ista reakcija, i to samo uvod, dok počne klarinet, negde tamo do 0:30 min.(početak)
to je reakcija Rokija rotvajlera, dok drugi pas(mešanac) fućka na to i samo trepka lenjo ki sojka na jugovinu :hahaha:

stvar je u tome da sam mu ovu pesmu puštao i pre(na zvučnicima)
uvek je bila ista reakcija, i to samo uvod, dok počne klarinet, negde tamo do 0:30 min.(početak)
to je reakcija Rokija rotvajlera, dok drugi pas(mešanac) fućka na to i samo trepka lenjo ki sojka na jugovinu :hahaha:

Jeste
Neki psi reaguju-neki ne
Klarinet je definitivno zaslužan
I kod mene se svirao klavir i gitara-i Đole (moj pokojni doberman ) nije pet para davao
Al kad čuje usnu harmoniku ili saxofon-zapeva
Joj odoh da crknem
Ubi me ovo vreme
Pozzzzzzzzzz

Za ljubitelje šaha večeras će pasti odluka o svetskom prvaku!
https://www.chessbomb.com/arena/201...hip/14-rapid-2-Carlsen_Magnus-Karjakin_Sergey

Karlsen ili Karjakin?

Bravo za link!

http://www.astrotheme.com/astrology/Magnus_Carlsen

http://www.astrotheme.com/astrology/Sergey_Karjakin

http://planetwatcher.com/

Odlični aspekti za igranje Šaha!

Magnus Carlsen ima Sunce i Merkur u 3 kući, ali mu je Mars retro pa ne bi valjalo da pravi nepromišljene poteze.
Sa druge strane, trenutna pozicija Marsa ide u korist napadaču Sergey Karjakin-u.

Definitivno će jedan drugog da namuče.

Sergey Karjakin je svoj najveći uspeh morao da doživi kada je Jupiter ušao u znak Ovna, negde između 10 i 13 godina svoje mladosti.
Magnus ima daleko bolje aspekte za igranje šaha, mislim da su mu pozicije odlične jer Jupiter mora biti u vatrenom znaku, a i sam je Vatra. Veoma zanimljivo. Inače ne pratim šah posebno. :ok: ali ovo ću ostaviti na jednom od monitora da zvekeće. :D Hvala još jednom

Karlsen vodi! Sad samo da remizira ovu poslednju i slavi. Inače, karjakin je najmlađi velemajstor u istoriji, sa 12 godina ako se ne varam je postao tako da si u pravu.
Mene lično zanima Magnusov horoskop jer ga smatram najboljim igračem u istoriji. Daj malo detaljniju analizu :) Gde mu čuči genijalnost, kakva je osoba itd...:)

Da, Strelac je pobedio Jarca. :mrgreen:

161117-magnus-carlsen-feature.jpg

CyjFvEfW8AICZLl.jpg:large

U suštini Magnus ima odličnu treću kuću, koja između ostalog vlada i društvenim igrama, a pogotovo u Šahu koji je pod vladavinom Blizanaca (gde je Pluton egzaltiran pa je sve CRNO-BELO i broji se u osmicama. To je preduslov za veoma brzu igru i brzo razmišljanje.
Zanimljivo je da je pobedio na svoj rođendan. Gde ćeš bolje od toga, tada je čovek najranjiviji.
Čak i uprkos veoma teškim pozicijama za jednog Strelca, uspeo je da sruši defanzivnu igru Jarca koji je igrao tipično jarčevski - jaka defanziva. Strelac je držao

Obojica su oslobađali levi deo table, dok se defnziva vodila na desnoj strani. Posebno mi je bila zanimljiva poslednja igra koju su odigrali na ovom turniru jer je bilo veoma neizvesno.

To što kažeš da je Jarac imao najveći uspeh u svojih 12 god će najverovatnije ostati na tome, gradualno će se to izgubiti. U sledećih dve god će biti prominentan zbog uticaja Saturna u Jarcu.

Merkur, Sunce i Venera u kući 3 puno pomažu Strelcu. I on ti dođe neki vunderkid, šta li.

ma jok... nisam ga igrala godinama, ili tachnije recheno desetine godina... i onda, moze se reci da sam dragog upoznala ne samo u kafani vec i preko shaha, jer smo u nekom samom startu odigrali par partija... poshto on ovde vazi za dobrog igracha mislila sam da me pustio da dobijem, ali samo kod prve partije sam to mislila...:p

da se dopunim, da me neko pogreshno ne shvati, nisam ja toliko dobra u shahu, vec je on dobar samo u odnosu na ove ovde igrache... moj stariji brat ga ladno dobija, dok ja sa svojim burazerom nikad nisam igrala, ali mislim da nemam shanse...:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back