ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne poznajem Grocku ali imam dobru drugaricu - kolegincu slikarku koja je prodala stan na NBG-u i kupila kuću sa imanjem u okolinii Grocke
a sve ovo pišem jer je naslikala predivne predele oko Dunava iz tog kraja
pa donekle mogu da zamislim

- - - - - - - - - -

kakve crne planine u Grockoj:zcepanje:
Oko Bgd-a su samo dve planine - obe ugašeni vulkani - Avala koja je u stvari brdo i Kosmaj
jbg,brdovito,al nisam nesto ni gledao dokle ide..:lol:

da, vrvi od planina, skoro kao da si na Alpima... :lol:

Brdovito jeste... ;)

Nije mnogo lepa, ali je mir, tišina i posle 9 uveče, čini mi se da smo mi jedini budni na kilometre... :whistling:

BTW, dobro veče :D

јел гроцка спада под градом београд као градска општина или је општина за себе

јел гроцка спада под градом београд као градска општина или је општина за себе
ćao Salić dobro pitanje
mislim da je gradska opština
mada to bolje zna Sfyontull
poznata je i po vrlo kvalitetnom voću

- - - - - - - - - -

evo jednog predela iz okoline Grocke
pogled sa brda;)
slika od te moje drugarice
meni je divna
Ivana Blecic 04.jpg

To je zanimljivo pitanje.

Grocka je opština za sebe, a Kaluđerica koja je teritorijom odmah uz Beograd, pripada Grockoj, dok Boleč (čini mi se, ali neko naselje tu sigurno) iako je geografski iza Kaluđerice pripada Beogradu????

Rečeno nam je da je stvar političke prirode. Beograd se otarasio divljeg naselja... ;)

Sve službe - struja, voda, telefon - pripada Beogradu... :eek::eek::eek:

Nemaš pojma kakav zbun...

- - - - - - - - - -

evo jednog predela iz okoline Grocke
pogled sa brda;)
slika od te moje drugarice
meni je divna
Pogledajte prilog 414879[/QUOTE]

Jeste divna!!! :heart:

To je zanimljivo pitanje.

Grocka je opština za sebe, a Kaluđerica koja je teritorijom odmah uz Beograd, pripada Grockoj, dok Boleč (čini mi se, ali neko naselje tu sigurno) iako je geografski iza Kaluđerice pripada Beogradu????

Rečeno nam je da je stvar političke prirode. Beograd se otarasio divljeg naselja... ;)

Sve službe - struja, voda, telefon - pripada Beogradu... :eek::eek::eek:

Nemaš pojma kakav zbun...
eto to nisam znala:eek:
da izvineš na izrazu - ebe lud zbunjenog:eek:

n3w, sad sam na psihologiji chitala tvoje postove na onoj temi o inostranstvu, nemash bash dobru predstavu o pomenutom... da li si sliku stvarao na osnovu tudjih izjava ili si i boravio izvesno vreme negde preko?

ne znam tačno
verovatno za bogatu porodicu
a prvi vodovod je išao od Malog mokrog luga (malo pre Kaluđerice) kroz Bulevar kralja Aleksandra do Kališa
Rimljani su ga izgradili
a Kališ je tad bio njihov - mislim utvrđenje
tako su mogli da izdrže duge opsade
da..bili su cudo od nacije,,
imali i kupatila,podno grejanje putem toplovoda pa cak i javne kuce za koje se usluge placale posebnim kovnanicama,,:D
b_353_264_16777215_00_images_zokac_rimski-novac-za-sex-005.jpg

n3w, sad sam na psihologiji chitala tvoje postove na onoj temi o inostranstvu, nemash bash dobru predstavu o pomenutom... da li si sliku stvarao na osnovu tudjih izjava ili si i boravio izvesno vreme negde preko?

I jedno i drugo, a bogami ima tu i trećeg i četvrtog. Da se razumemo, protiv sam ljudi koji pljuju sve što predstavlja Srbiju i srpsko, a uveličavaju tuđ narod kao bog zna kako ugledan i fin čisto kako bi opravdali svoj odlazak iz zemlje. Čest slučaj sa ljudima koji su pobegli zbog ratova 90ih, a onda su preko granice najveći stručnjaci za srpsku politiku i kulturu. Previše takvih sam sreo u radu. :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back