ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PNE?

Ovako nesto :lol: ?

a4181fd8ad72.jpg

Sto ima dobro suknjiche, taman za kamaela.
ne baš toliko....
ovako
29063.jpg

@ truman : Blago tebi :mrgreen: 87 i nije tako lose proslo, 88 je najbolje proslo, ali 86 bolje da ne pokazujem slike. : / to svakog moze da deprimira.

@ Agic : Ovo je totalno tvoj fazon, gomila indijskih perlica, srebrno-bronzane narukvice, siroke, lenonke

@ truman : Blago tebi :mrgreen: 87 i nije tako lose proslo, 88 je najbolje proslo, ali 86 bolje da ne pokazujem slike. : / to svakog moze da deprimira.

@ Agic : Ovo je totalno tvoj fazon, gomila indijskih perlica, srebrno-bronzane narukvice, siroke, lenonke
jeste:heart::mrgreen::heart:
mada sam uvek imala smenjvanja hipi i gothic odeždi...čak i na dnevnom nivou
u zavisnosti od raspoloženja
a koliko nakita imam - ne bi verovao
doduše, ne podnosim zlato
samo srebro i ogromnu zbirku poludragog kamenja zbog lekovitosti istog

Jedan od komsija je nedavno ubio najpametnijeg macora kojeg sam cuvao i hranio. Udario ga je ciglom u glavu, i to ivicom. Macor je ziveo jos par dana, krijuci se i bezeci od svih, noseci ogromnu otvorenu ranu na glavi. Otac tog komsije je nama u povrenju rekao sta je njegov sin uradio.

Rece nam jedna baba, prijateljica "Ne valja macku ubijati jer ce da se vrati". Komsija je poginuo u saobracajnoj nesreci.

Sada imam drugog macora, pametan je, pravi muzjak, kao mali tenk, ali je i velika maza, sav je shuntav. Voli da upada u nevolje.

Jedan od komsija je nedavno ubio najpametnijeg macora kojeg sam cuvao i hranio. Udario ga je ciglom u glavu, i to ivicom. Macor je ziveo jos par dana, krijuci se i bezeci od svih, noseci ogromnu otvorenu ranu na glavi. Otac tog komsije je nama u povrenju rekao sta je njegov sin uradio.

Rece nam jedna baba, prijateljica "Ne valja macku ubijati jer ce da se vrati". Komsija je poginuo u saobracajnoj nesreci.

Sada imam drugog macora, pametan je, pravi muzjak, kao mali tenk, ali je i velika maza, sav je shuntav. Voli da upada u nevolje.
:(:(:(

naravno da se vrati:evil::evil::evil:

čuvaj ga:heart:

agatha, misliš li da je amatist dobar za meditiranje? Negde sam to čuo...

Imam čitav grozd ametista
On po verovanju ublažuje dejstvo alkohola i otrova
Donosi duhovne uvide i smirenje
Po nekima je on kamen za Strelca,mada neko kamenje je delotvorno i za više znakova
Nisam meditirala na kamenje,no ga držim oko sebe i na sebi,i imam u grimorijumu sakupljeno značenje i delovanje raznog kamenja i minerala
Jer koral i ćilibar koji SVIMA prijaju NISU kamenje uopšte

Sa Suncem u 6, kao i Saturnom i Uranom na stepenu Vodolije, najvise problema zdravstvenih imam sa cevanicom kao i sa izuzetno intezivnim glavoboljama koje se prebacuju u slike, ljude, dela i snove koji se ostvaruju.
Glavobolje obavezno pokazuju niz boja, tackica koje se uvek pomeraju, kao i simbola, slova koja se nadopunjuju. Ima li neko slicnih problema i delimicnih vizija koje se javljaju?

Имам и ја Сунце у шестој. Испод Нептун а Сатурн ми је на граници пете/шесте и испод Венера па Уран. :huh: Не могу толико у детаље к`о ти ал` циркулација ми је нула поена а зглобови шаке су ми најосјетљивији. Што се тиче снова радије би` да не сањам јер у 95% случајева су предсказања за лоше догађаје. Скоро био један такав. И тако...

@Агата; одличане фотке!

Имам и ја Сунце у шестој. Испод Нептун а Сатурн ми је на граници пете/шесте и испод Венера па Уран. :huh: Не могу толико у детаље к`о ти ал` циркулација ми је нула поена а зглобови шаке су ми најосјетљивији. Што се тиче снова радије би` да не сањам јер у 95% случајева су предсказања за лоше догађаје. Скоро био један такав. И тако...

@Агата; одличане фотке!

Hvala draga
Za tebe su crni onix i opsidijan-vulkansko staklo, no ni zlato ti ne škodi-mada ono nikom ne škodi-zbog podznaka u Lavu
Za krv i krvne sudove je dobar hematit,mada ja opet zbog onog tvog Lava,preporučujem rubin
Jedan lepi zlatni prsten sa rubinom

Moj pas se izborio sa dva komsijska sarplaninca a tvoj macor dobio ciglu u vugla. Koje ono polje komsije, trece?

- - - - - - - - - -

Svidja mi se slika, malo vise hipi malo masonska. Zadnji prst leve ruke treba odstraniti, strci u stranu. Po hiromantiji to je Merkurov prst, moze se linijama ispod njega videti da li neko ima dara za glumu, tu se gledaju i brakovi.

Komsije su lose, tu nema dileme. Jbg. Mrze ljudi zivotinje u kraju, mada vidim nesto - svi pocrkase ko god je naudio zivotinjici. Ne ide da se ubija pas i macka, a kod nas ni nema nekih zakona i regulacija po pitanju toga.

Znam slucaj gde je jedna baba redovno bacala otrov za pacove u zajednicko dvoriste na Vozdovcu, i to nabijala u cufte samo da bi pootrovala pse i macke koji su lajali kada bi nocu prisla da prisluskuje razgovore i slicno. Policija je dolazila par puta, a da tuzis nekog opet ti treba novac, pa cekanje, do tad prodje brzi voz.

Haha, trosis energiju bezveze. Stvarno mislis da su ljubimci moja slaba tacka? Mene povredjuje to koliko ti slabo razmisljas. Ne moz' ni da uvredis coveka ko covek, samo si prost. Da barem mozes nekako da me uvredis. Moram da razmislim da li zaista postoji neki strateski oblik u kojem ti mozes da me nadjacas. Meni sada ovo predstavlja velik problem jer ne znam kako da ti pomognem da budes pametniji, originalniji, donekle prefinjeniji. Malo da se picnes mentalno kada vec ne mozes duhovno.
Pogle Kinu, onolka zemlja pod vladavinom Venere milenijumima, pa jede sve sto mrda. Moras pametnije.

Bang-head-on-brick-wall-620x264.jpg

Poslednja izmena:
Izvlacis proizvoljne zakljucke. Pitan si koliko je puta ljubimac ti udaren, pitan si ranije kakve ti aspekte pravi Venera, pre toga jos dva tri pitanja i na svako koje ti ne odgovara okreces na provokacije. Sta bi drugo podznak blizanac i radio. Da si musko rekao bi koje ti aspekte pravi Venera. Cega se bojis?

- - - - - - - - - -

Nisi ni odgovorio na pitanje o komsijama sto ti ubise ljubimca. To jest, pises da ne vole zivotinje a ti nakon toga pitan da li ih volis. Dakle, volis li zivotinje ili ne?

Hvala draga
Za tebe su crni onix i opsidijan-vulkansko staklo, no ni zlato ti ne škodi-mada ono nikom ne škodi-zbog podznaka u Lavu
Za krv i krvne sudove je dobar hematit,mada ja opet zbog onog tvog Lava,preporučujem rubin
Jedan lepi zlatni prsten sa rubinom

Иначе најдража комбинација ми је црни и златни прстен на једном прсту. :aha:

Што се тиче камења; јако занимљиво. Морам да прочитам о овима што си писала.

Provlace masonske simbole

http://www.hippieshop.com/mas_assets/thumb/21076.jpg

http://www.hippieshop.com/mas_assets/thumb/19075.jpg

http://www.hippieshop.com/mas_assets/thumb/19066.jpg

Ima interesantnih stvari, ali stikeri, nalepnice i bedzevi vise pristaju uzrastu osnovne skole. A gejeve pusti, nisi njihov portparol..
Horusovo oko je simbol nastao u Starom Egiptu, kao i mnogi simboli koji se koriste i dan danas. Dakle, njega nisu kreirali nikakvi masoni, kao što ni svastiku nije kreirao Hitler, kako se misli u širim masama (već je kopirao i zloupotrebio, otuda negativne asocijacije na mnoštvo simbola koje u osnovni nemaju striktno zlo ili šta već):
Pogledajte prilog 367376
Pogledajte prilog 367377
Pogledajte prilog 367378
U prilog ide i link ,,Matematika u gimnaziji" gde je prikazano kako su u Starom Egiptu razlomke povezali sa Horusovim okom.
https://mategim.wordpress.com/2012/12/15/математика-старог-египта-3/

Poslednja izmena od moderatora:
agata, zashto si uopshte mod kad nina obavlja tvoj posao?
da bi ti mogla da brineš tuđu brigu....
zvala sam te da budeš i ti mod....
i trebala sam da te kaznim kad si ovde psovala drugog moderatora
nisam....eto nesposobna sam....
postaješ baš dosadna sa tim prozivkama
ajd napiši nešto konstruktivno, duhovito, neku zanimljivost, umesto tih sitnih provokacija
i nisam ja dragstor da dežuram od 00 -24h

Horusovo oko je simbol nastao u Starom Egiptu, kao i mnogi simboli koji se koriste i dan danas. Dakle, njega nisu kreirali nikakvi masoni, kao što ni svastiku nije kreirao Hitler, kako se misli u širim masama (već je kopirao i zloupotrebio, otuda negativne asocijacije na mnoštvo simbola koje u osnovni nemaju striktno zlo ili šta već):
:zag:
Uđat je kao što kažeš mnoooogo stariji od masona, posebno što masonski simbol oka u trouglu i ne liči baš na Uđat, masoni su ga preuzeli od Egipćana i prilično modifikovali
Vrlo je moćna zaštitna amajlija
Imam knjigu -''Spells for cats'' gde se preporučuje kačenje Uđata mački na ogrlicu
I ne samo mački naravno:D
Mada sveto oko nije samo Horusovo - postoji i Ozirisovo, ali je Horusovo najpoznatije
Uostalom funkcija im je ista - moćno, božansko svevideće oko bdi nad nama i tera negativnosti....
a Svastika - su asti - uvek radostan - divni solarni simbol sreće, imaju i Tibetanci kao glavni simbol njihove autentične prebudističke religije Bon
Zove su Yumdrum, a koriste i heksagram - Davidovu zvezdu u identičnom obliku ko Jevreji i uopšte zapadna kultura
I onda tek biva nadrealno kad se ugleda bezbroj predmeta ili thangki gde je svastika upisana u Davidovu zvezdu:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back