- Poruka
- 112.265
ne baš toliko....PNE?
Ovako nesto?
![]()
Sto ima dobro suknjiche, taman za kamaela.
ovako

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne baš toliko....PNE?
Ovako nesto?
![]()
Sto ima dobro suknjiche, taman za kamaela.
jeste@ truman : Blago tebi87 i nije tako lose proslo, 88 je najbolje proslo, ali 86 bolje da ne pokazujem slike. : / to svakog moze da deprimira.
@ Agic : Ovo je totalno tvoj fazon, gomila indijskih perlica, srebrno-bronzane narukvice, siroke, lenonke
Jedan od komsija je nedavno ubio najpametnijeg macora kojeg sam cuvao i hranio. Udario ga je ciglom u glavu, i to ivicom. Macor je ziveo jos par dana, krijuci se i bezeci od svih, noseci ogromnu otvorenu ranu na glavi. Otac tog komsije je nama u povrenju rekao sta je njegov sin uradio.
Rece nam jedna baba, prijateljica "Ne valja macku ubijati jer ce da se vrati". Komsija je poginuo u saobracajnoj nesreci.
Sada imam drugog macora, pametan je, pravi muzjak, kao mali tenk, ali je i velika maza, sav je shuntav. Voli da upada u nevolje.
pozdravi ga i ljubi od mene i CicojkePustam slike neki dan ovde. Blesav je totalno. Vidi se da je lovac. Kada se macka omacila, jedini on je preziveo od 6-7 macica koliko ih je vec bilo. Druge su macori podavili.
agatha, misliš li da je amatist dobar za meditiranje? Negde sam to čuo...
Sa Suncem u 6, kao i Saturnom i Uranom na stepenu Vodolije, najvise problema zdravstvenih imam sa cevanicom kao i sa izuzetno intezivnim glavoboljama koje se prebacuju u slike, ljude, dela i snove koji se ostvaruju.
Glavobolje obavezno pokazuju niz boja, tackica koje se uvek pomeraju, kao i simbola, slova koja se nadopunjuju. Ima li neko slicnih problema i delimicnih vizija koje se javljaju?
Имам и ја Сунце у шестој. Испод Нептун а Сатурн ми је на граници пете/шесте и испод Венера па Уран.Не могу толико у детаље к`о ти ал` циркулација ми је нула поена а зглобови шаке су ми најосјетљивији. Што се тиче снова радије би` да не сањам јер у 95% случајева су предсказања за лоше догађаје. Скоро био један такав. И тако...
@Агата; одличане фотке!
Jedan od komsija je nedavno ubio najpametnijeg macora kojeg sam cuvao i hranio. Udario ga je ciglom u glavu, i to ivicom. Macor je ziveo jos par dana, krijuci se i bezeci od svih, noseci ogromnu otvorenu ranu na glavi. Otac tog komsije je nama u povrenju rekao sta je njegov sin uradio.
Svidja mi se slika, malo vise hipi malo masonska. Zadnji prst leve ruke treba odstraniti, strci u stranu. Po hiromantiji to je Merkurov prst, moze se linijama ispod njega videti da li neko ima dara za glumu, tu se gledaju i brakovi.
Kakve veze ta slika ima sa masonima? Valjam se od smeha.
Da ne pitam još dalje za neke nevezuše.
Venera je slanina. Slanina produzuje zivotni vek.
Susannah Mushatt Jones, 116, keeps a steady diet of bacon, eggs and grits for breakfast. A sign in her kitchen reads: “Bacon makes everything better.”
![]()
Ijao, vidi gica prasica grok grok grok![]()
Hvala draga
Za tebe su crni onix i opsidijan-vulkansko staklo, no ni zlato ti ne škodi-mada ono nikom ne škodi-zbog podznaka u Lavu
Za krv i krvne sudove je dobar hematit,mada ja opet zbog onog tvog Lava,preporučujem rubin
Jedan lepi zlatni prsten sa rubinom
Horusovo oko je simbol nastao u Starom Egiptu, kao i mnogi simboli koji se koriste i dan danas. Dakle, njega nisu kreirali nikakvi masoni, kao što ni svastiku nije kreirao Hitler, kako se misli u širim masama (već je kopirao i zloupotrebio, otuda negativne asocijacije na mnoštvo simbola koje u osnovni nemaju striktno zlo ili šta već):Provlace masonske simbole
http://www.hippieshop.com/mas_assets/thumb/21076.jpg
http://www.hippieshop.com/mas_assets/thumb/19075.jpg
http://www.hippieshop.com/mas_assets/thumb/19066.jpg
Ima interesantnih stvari, ali stikeri, nalepnice i bedzevi vise pristaju uzrastu osnovne skole. A gejeve pusti, nisi njihov portparol..
da bi ti mogla da brineš tuđu brigu....agata, zashto si uopshte mod kad nina obavlja tvoj posao?
Horusovo oko je simbol nastao u Starom Egiptu, kao i mnogi simboli koji se koriste i dan danas. Dakle, njega nisu kreirali nikakvi masoni, kao što ni svastiku nije kreirao Hitler, kako se misli u širim masama (već je kopirao i zloupotrebio, otuda negativne asocijacije na mnoštvo simbola koje u osnovni nemaju striktno zlo ili šta već):