- Poruka
- 112.219
a ja nisam astrologJa bih da se igram, al ne umem.![]()

a i N3W ionako sve zna
ko sme sa njim da se igra
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ja nisam astrologJa bih da se igram, al ne umem.![]()
eto, to mu je od Blizanca u podznakuem sve zna em oće za džaba da pomogne. Ee, to je ljudina!
ako Jupiter da pridružiće nam se još jedan Strelac, to jest StrelicaHaha, onda necu ni ja![]()
Dva Strelca, dva Blizanca, a i moderatori su Strelac i Blizanac. Idem da stavim pesmu u to ime.
dok se ne da bar desetak repki drugima (raznim)![]()
kol'ko traje ovo "morate dati drugima bla bla drugima to i to, bla bla to pre nego sto se porodite" ?
Pa, manje-vise. Igramo se. Pretezno ja. Ostatak nece da se igramo astrologije.
Pade li sneg?![]()
a ja nisam astrolog![]()
![]()
a i N3W ionako sve zna![]()
ko sme sa njim da se igra![]()
em sve zna em oće za džaba da pomogne. Ee, to je ljudina!
I moj je u RibamaMog Saturna udavile RibeIli se okean okamenio
![]()
al se samo njih dvojica igrajushteta shto nece...
pashce jednog dana...
- - - - - - - - - -
aa, nemoj tako, kamael sigurno sme...
- - - - - - - - - -
dobar je, dobar...
Prvo, zivotinju konj si oslovio Neptunom, sto nema apsolutno nikakvog smisla s obzirom da se ista koristila u ratu(nova dimenzija ratovanja), najuze je povezana sa simbolom Strelca i putovanja (konj se koristio kao prevozno sredstvo, ujedno se koriste konjske snage u motornim vozilima).
najuze je povezana sa simbolom Strelca i putovanja (konj se koristio kao prevozno sredstvo, ujedno se koriste konjske snage u motornim vozilima).
Samo jedno zapazanje - Astrologija seze daleko pre postojanja Rimske drzave i religije. Religija se potpomagala astrologijom a ne obrnuto.Ima smisla, a smisao znaju oni koji poznaju Rimsku religiju. Pomutio sti se mozak, nisam rekao da je konj Neptun vec da je Neptun poducavao Rimljane jahanju, a Mars zemljoradnji. Vidis koji si salabajzer i kojim se metodama sluzis u diskusiji.
U kojoj kuci?I moj je u Ribama
- - - - - - - - - -
U drugoj, kuku i leleSamo jedno zapazanje - Astrologija seze daleko pre postojanja Rimske drzave i religije. Religija se potpomagala astrologijom a ne obrnuto.
- - - - - - - - - -
U kojoj kuci?![]()
U drugoj, kuku i lele
obzirom da je afliktovan, nije baš dobro za zaraduHaha, sto kuku lele?
obzirom da je afliktovan, nije baš dobro za zaradu
a i mojoj porodici su oduzete neke nekretnine
a moj pritisnuo Mesec
ko ima gori Saturn![]()
A moj sa Suncem i Merkurom
![]()
JesaaaamMoj pravi trigon sa Suncem...Pobedila si![]()
![]()
Jesaaaam
al bolje da nisam![]()