ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo jedno zapazanje - Astrologija seze daleko pre postojanja Rimske drzave i religije. Religija se potpomagala astrologijom a ne obrnuto

Tako je. Saturnovo ime po haldejskim spisima je bilo Ninib. Po Rimljanima Jupiter je nosio brezuljke a ne znak bik kako navode N3W i Stojanovic. Nisu bez razloga po nalogu svestenstva ovom bogu dizani hramovi na tim istim brezuljcima, da su od bika (Venera), njen hram bi bio tu postavljen a ne Jupiterov.

Poslednja izmena:
Ooo, dobro jutro :}

Po Rimljanima Jupiter je nosio brezuljke
Jaoj.
A sad rimljani. Hajde i te iluzije da razbijamo. :hahaha: Prvo hriscanstvo i njapanje jabuke, sada malo o tome sta su ubice hriscana verovali, a iznad svega toga pruzanje argumenta koje glasi "Stavljali su hramove na brezuljke i zato N3W nije u pravu" iako ja to nikada nisam ni napisao. :mrgreen:
I da jesam to napisao, a nisam, argument poput tog je fascinirajuce los. Ova analogija se sigurno prozima zbog toga sto kamalele misli da je Jupiter vezan za Lapis Lazuli. Posto verujes u to, verujes li i da je iskljucivo Jupiter, shodno rimljanima, u stvari vezan za sve moguce sudove i desavanja po sudovima gde je, takodje, izbacio Saturna iz koloseka?
A najvise od svega, kamalele, verujes u to da su rimljani bili u pravu oko toga sto su ubijali zivotinje i prinosili Bogovima, zar ne? Selektivno biramo sta nam se svidja? Takodje, nit su svi delubrumi bili na brdu, nit to ima veze sa brezuljcima i stvarima kojima vlada Venera.
Osim toga, failovao si cak i u tome sto naglasavas s obzirom da je u pitanju bila arhitektura koja i te kako ima veze s Venerom. Ako pogledas Piazza del Campidoglio tu se nalazi ogroman krug koji je simbol Venere. :mrgreen: Collis Capitolinus gde je hram sagradjen je najmanje brdo od svih koji su prosarali Rim.

Gradjevinski model hotela (ugostiteljstvo) koji je napravljen po modelu Jupiterovog hrama nalazi se u Washingtonu. Ranije zvan "Tariff Commission Building". Trenutno je tu najaktivniji restoran.
DC-01-DE15.3-002.jpg

http://www.monaco-dc.com/washington-dc-dining/restaurant.html
Restoran izgleda ovako okruzen gomilom Venere.
1076570.large.jpg

Ako pogledas Piazza del Campidoglio tu se nalazi ogroman krug koji je simbol Venere

Jesi gledao nekad svoje dupence pred ogledalom, ono, cisto da vidis kakvo je? Oce to da dune podznaku blizanci, da budu in, da budu naj.

Decak, Venera ima krug sa krstom na dole, Zemlja krug sa krstom na gore. Kako si samo povezao (slika ispod) sa Venerom a samo jer ima krug, pretpostavljam nije jasno ni tebi. Mada, napredujes. Juce si pisao da je Venera svinja a danas da je Venera krug.

Piazza, Rome

Ne shvati pogresno, razmisli da se javis psihologu. To bi bio pametan potez za sve, i za tebe i za sve one sa kojima ces dolaziti u kontakt ubuduce.

Popucao si po svim savovima. Osnovnu simboliku ne znas. Ovo si dokazao neznanjem na kontu napisanog. "Venera ima krug sa krstom". I dalje tvrdis da zivotinja svinja nije Venera.

Stavljam definitivnu crtu, odnosno kraj na ove gluposti koje si pokusao da pises/dokazes. Tvoje asocijacije su "pusti me da umrem" lose. Cisto sam koristio tvoju analogiju, pobedio te s istom koristeci je daleko pravilnije no sto si ti ikad koristio, i potpuno se smorio zahvaljujuci tvojem kompletnom neznanju povodom toga kako da vodis diskusiju, odnosno tvojim nepoznavanjem astroloskih simbola.

Nesto te koci pri pokazivanju toga sta mislis, verovatno Saturn 1 kuca. Onda se aktivira Mars kao posledica u 8kuci i pises o dupetima i tudjim rupicama kao poslednja budala. Steta je, mislio sam da ces vidno napredovati nakon onog fijaska od pre godinu i nesto, ali ti imas ozbiljnih problema. Samo nastavi da pises u svom malom kutku srece, a drugi ce imati potvrdu da i pored mog strpljenja ti tvrdoglavo ostajes srazmeran svojim glupostima. Necu vise da te branim pred drugima. Caos

Losi aspekti su ti trenutno, kako finansije, tako i porodica. Ostvarenje cilja u sledecih god i po dana je nemoguca misija, ovo ti je period velike stednje i potrebe da radis promisljeno. Ako ides preko grane, pazi da ne upadas u probleme sa zakonom jer moze biti ozbiljnih posledica.

Na sta najvise trosis novac, iskreno? Nameravas li da putujes. Kakvi su odnosi s Majkom?

Losi aspekti su ti trenutno, kako finansije, tako i porodica. Ostvarenje cilja u sledecih god i po dana je nemoguca misija, ovo ti je period velike stednje i potrebe da radis promisljeno. Ako ides preko grane, pazi da ne upadas u probleme sa zakonom jer moze biti ozbiljnih posledica.

Na sta najvise trosis novac, iskreno? Nameravas li da putujes. Kakvi su odnosi s Majkom?

Trenutno nemam zelju da trosim novac jer ga i nemam,zadnjih godina sam dosta putovao imam u planu ali moze sve nekako da saceka.Majka mi se nedavno operisala sa njom imam toplo-hladni odnos u zadnje vreme...zanima me samo dal cu ikako moci naci neki posao sl godine barem neka zarada neki novac jer radio sam godinama u firmi na odredjeno i odjednom me nisu ni zvali,pa me zanima samo sta mogu od posla da ocekujem sl godine.HVALA!

ja bih bacila pogled ali danas je svetac pa ne gledam :lol:

inace kada se gleda natal dobro je znati datume kada si se zaposlio, dobio otkaz....i sl. da se vidi sta kod tebe radi od predikcija
ovako napamet je laprdanje
a i onako nije daleko od toga

ja bih bacila pogled ali danas je svetac pa ne gledam :lol:

inace kada se gleda natal dobro je znati datume kada si se zaposlio, dobio otkaz....i sl. da se vidi sta kod tebe radi od predikcija
ovako napamet je laprdanje
a i onako nije daleko od toga

A ok,nije problem,zaposlio se septembra 2010 radio do juna letos...posao je rad sa decom i na odredjeno vreme je bilo svo to vreme tako da nisam dobio zvanicno otkaz nego me jednostavno nisu zvali kao sto me posle te pauze uvek svake godine zovu.Svakog leta nisam radio pa su me onda zvali od septembra (2010-2015) to znaci na odredjeno vreme u mom slucaju
Necu do detalja ipak je ovo javna diskusija,uglavnom u tom velikom vremenskom periodu sam radio,od letos ne radim
Trazim posao aktivno,trudim se koliko god mogu da uradim sto je bolje i vise moguce pa me zanima dal cu se vratiti tamo ili da trazim dalje,bilo kakve sanse za ista me zanima,posao,novac??

Poslednja izmena:
Dakle ipak je imala operaciju. Ok. Bez nerviranja. Odnosi s majkom ce biti manje-vise isti.

Mozes da se vratis na poziciju, ali ne preko istih ljudi ako ti to nesto znaci i nikako preko telefona, sve mora licno da se odradi zbog Jupitera u Ovnu koji naglasava da uspeh u zivotu dolazi iskljucivo preko samostalne aktivacije. Imajuci Saturn u Strelcu, moraces da se potrudis, ove i sledece godine vise no ikad. Mozes raditi sitnije poslove pre nego sto se pojavi velika sansa krajem marta meseca. Nemoj nikako da se potpuno izolujes od porodice i prijatelja zbog nedostatka posla.

Mozda ce ti ovo zvucati cudno, ali pokazatelj rada u tvom zivotu ce biti slican porodicnom stanju, pogotovo kada je rec u odnosima s majkom. Ako vidis probleme u porodici, moguce je i da bude problema na poslu.

Za sve drugo treba da se okrenes pravoj natalnoj analizi koja se ne moze odraditi kvalitetno na forumu. Tesko da ces ovde naci pomoc manje-vise. Srecno

Poslednja izmena:
Sa Suncem u 6, kao i Saturnom i Uranom na stepenu Vodolije, najvise problema zdravstvenih imam sa cevanicom kao i sa izuzetno intezivnim glavoboljama koje se prebacuju u slike, ljude, dela i snove koji se ostvaruju.
Glavobolje obavezno pokazuju niz boja, tackica koje se uvek pomeraju, kao i simbola, slova koja se nadopunjuju. Ima li neko slicnih problema i delimicnih vizija koje se javljaju?

Sa Suncem u 6, kao i Saturnom i Uranom na stepenu Vodolije, najvise problema zdravstvenih imam sa cevanicom kao i sa izuzetno intezivnim glavoboljama koje se prebacuju u slike, ljude, dela i snove koji se ostvaruju.
Glavobolje obavezno pokazuju niz boja, tackica koje se uvek pomeraju, kao i simbola, slova koja se nadopunjuju. Ima li neko slicnih problema i delimicnih vizija koje se javljaju?
meni se vizije javljaju u snovima i tokom meditacije
vrlo je zanimljivo ovo što si napisao
Čula sam za slučajeve kad je prekognicija povezana sa glavoboljama
mene glava kad zaboli, zaboravim i kako se zovem, samo mi motorika delimično radi
gde ti je beše Mesec?

Zeka peka. Zar mi ne pise u profilu datum i sve? :mrgreen: Siguran sam da sam stavljao.
ili mačak Behemot ;)
Zec i Mačka su isti znak, samo ja kao mačkarka biram mačku
piše ti samo starosna dob
ni ne znam kog si datuma rođen, al se sećam te godine kao jako zanimljive u mom životu.....i lepih i ružnih stvari je bilo, al za pamćenje:heart:

Ja sam u generaciji ljudi koji su se razvijali nakon eksplozije chernobila. Mnogi iz moje generacije su rodjeni sa ozbiljnim defektima, a isto tako su mnogi i pomrli. 86, 87, 88.

Ja sam u generaciji ljudi koji su se razvijali nakon eksplozije chernobila. Mnogi iz moje generacije su rodjeni sa ozbiljnim defektima, a isto tako su mnogi i pomrli. 86, 87, 88.

Sa Suncem u 6, kao i Saturnom i Uranom na stepenu Vodolije, n
strašno, tako mladi ljudi:(
u mojim generacijama ( PNE) ih je puno stradalo al isključivo od burnog života koji su vodili
Osamdesete i devedesete su bile, svake na svoj način, lude, brze i nezaboravne
U novom milenijumu sam se povukla u ilegalu

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back