ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja bih da se igram, al ne umem. :D
a ja nisam astrolog:D
attachment.php

a i N3W ionako sve zna
attachment.php

ko sme sa njim da se igra
attachment.php

Mog Saturna udavile Ribe :mrgreen: Ili se okean okamenio :sad2:
I moj je u Ribama

- - - - - - - - - -

shteta shto nece...

pashce jednog dana...:p

- - - - - - - - - -

aa, nemoj tako, kamael sigurno sme...:p

- - - - - - - - - -

dobar je, dobar...
al se samo njih dvojica igraju:(
nemam ja toliko informacija o tematici, da ih gađam ko čovek
nisam njihova kategorija:)

Prvo, zivotinju konj si oslovio Neptunom, sto nema apsolutno nikakvog smisla s obzirom da se ista koristila u ratu(nova dimenzija ratovanja), najuze je povezana sa simbolom Strelca i putovanja (konj se koristio kao prevozno sredstvo, ujedno se koriste konjske snage u motornim vozilima).

Ima smisla, a smisao znaju oni koji poznaju Rimsku religiju. Pomutio sti se mozak, nisam rekao da je konj Neptun vec da je Neptun poducavao Rimljane jahanju, a Mars zemljoradnji. Vidis koji si salabajzer i kojim se metodama sluzis u diskusiji.

najuze je povezana sa simbolom Strelca i putovanja (konj se koristio kao prevozno sredstvo, ujedno se koriste konjske snage u motornim vozilima).

Povezana? O kome sad pises, o kobili?

Mislis verovatno na konja jer o njemu palamudis kroz ceo post. Decak, opet si izneo nebulozu, kazes da su konji od Jupitera (strelca) jer su konji korisceni kao prevozno sredstvo. Pa sta ako su? Trece astrolosko polje je polje prevoznih sredstava i znak blizanci a ne znak strelca i vladar Jupiter.

Ima smisla, a smisao znaju oni koji poznaju Rimsku religiju. Pomutio sti se mozak, nisam rekao da je konj Neptun vec da je Neptun poducavao Rimljane jahanju, a Mars zemljoradnji. Vidis koji si salabajzer i kojim se metodama sluzis u diskusiji.
Samo jedno zapazanje - Astrologija seze daleko pre postojanja Rimske drzave i religije. Religija se potpomagala astrologijom a ne obrnuto.

- - - - - - - - - -

I moj je u Ribama

- - - - - - - - - -
U kojoj kuci? :)

Gle, ovaj se probudio.

- Aha, Neptun je poducavao Rimljane jahanju i zbog toga ti u modernoj astrologiji kada gledas zivotinju naziva konj ti ces da posmatras - Neptun? Ponovo, Neptun nema nikakve veze sa simbolom konja jer je analoga kojom pises notorno idiotska do te mere kao da kazes da konji idu u rat i zbog toga su Mars. Bolje da si koristio mit o hipokampusu ili islamskog al-buraka ili hebenog hajagrivu sto se mene tice, to nista ne potvrdjuje na planu astroloskih simbola, odnosno istine. TI se vadi koliko hoces prebacujuci krivicu na mene i moj rezon.

"Detjko, detjko" - na koji li me ovo film podseca :hahaha:

- Sta kobili koji djavo? Kakva kobila te spopala? Nista ne znas, kao da si na drogama :eek: Pa znam da ne citas, lenj si. 3 polje je kratak put, 9 je dugacak put. Prevozna sredstva se i dalje mere prema konjskim snagama. Jupiter i Strelac su i dalje glavni kada je rec o zivotinji konj kako god da okrenes.

Vrati se da spavas bolje. :mrgreen:

go-home-cow-you-are-drunk_o_852158.jpg

BTW, nemoj da mi "ugrozavas integritet". Jadan ja, pored tebe tako velikog i mocnog vegeterijanca koji pati od nehebice. :mrgreen:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back